Hur man speglar iPad på Apple TV

Hur man speglar iPad på Apple TV

Även om Apples priser är skyhöga, rusar folk till butiken när de nya enheterna lanseras. Apple är så högt värderat för sin prestanda, förbättrade funktioner, stil och vad som helst. Med samma ekosystem är sammankopplingen mellan Apple-enheterna supercool. Universal Control-funktionen är det bästa exemplet på detta. I likhet med detta kan du AirPlay och skärmspegla din iPad till din Apple TV.

Med Apples AirPlay-funktion kan användare strömma foton, videor, musik eller annat medieinnehåll på vilken Apple-enhet som helst. Genom att aktivera AirPlay på din iPhone, iPad eller Mac-dator kan du spegla hela skärmen eller specifik videofil på din Apple TV. Många applikationer har en inbyggd casting-funktion, med vilken du kan spegla den specifika appen och streama ditt favoritinnehåll på vilken AirPlay-kompatibel enhet som helst.

Hur man speglar iPad på Apple TV

Genom att skärmspegla din iPad på din Apple TV kan du se hela skärmen på din iPad.

#1 Anslut din iPad till samma WiFi-nätverk som din Apple TV.

#2 Svep nedåt från det övre högra hörnet och starta Kontrollcenter.

(Obs! Om du hade iPad OS 12 eller tidigare, svep uppåt från skärmens nedre kant.)

#3 Klicka på Skärmspegling ikon.

#4 Välj din Apple TV enhet att ansluta.

#5 Om din Apple TV frågar efter ett lösenord, ange det på din iPad.

#6 Nu kan du se din iPad-skärm på din TV.

#7 Vad du än gör på din iPad kommer att visas på din Apple TV. Med detta kan du titta på videor, bildspel och mer på din Apple TV från iPad.

Hur man slutar spegla på Apple TV

#1 Starta Kontrollcenter på din iPad genom att svepa nedåt.

#2 Välj Sluta spegla alternativ från menyn.

#3 Välj den Apple TV som du vill koppla bort.

#4 Klicka OK att bekräfta.

#5 Nu kommer din enhet att sluta spegla.

Hur man AirPlay iPad på Apple TV

Många applikationer har en inbyggd AirPlay-funktion. Med den kan du enkelt spegla appen och strömma ditt favoritinnehåll på den. Låt oss se hur man Airplay från Spotify-appen. Innan du börjar, se till att din iPad och Apple TV är anslutna till samma WiFi-nätverk.

#1 Starta App Store på din iPad och installera Spotify-appen. Om du vill använda AirPlay en annan app, installera den appen från App Store. Men se till att appen är utrustad med AirPlay-stöd.

#2 Välj att spela ditt favoritmusikspår.

#3 Välj nu Lyssnande ikonen längst ned på skärmen.

#4 Klicka sedan på Airplay alternativ.

# 5 Välj din Apple TV enhet.

#6 När du är ansluten kommer musiken att strömmas på din Apple TV.

Skärmspegling av iPad på din Apple TV är så enkelt. Om du vill se dina favoritfoton eller videor måste du välja Airplay-funktionen. Med en inbyggd Airplay-funktion på streamingappar kan du streama filmer och program utan att installera eller logga in på din Apple TV. Om du vill casta din iPads helskärm, välj metoden för skärmspegling. Om du vill casta appen ensam, gå till AirPlay-funktionen. Ställ dina frågor angående Airplay i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button