Hur man sparar och tar bort klistermärken i WhatsApp (exempel)

WhatsApp är en av de mest använda meddelandetjänsterna. Med varje uppdatering förnyas den och lägger till olika funktioner. Klistermärken är en av de coolaste och roligaste uppdateringarna under 2019. Vi kommer att visa dig i nästa stycke hur man sparar och tar bort klistermärken i WhatsApp.

Klistermärken är små bilder som gör att vi kan kommunicera på ett originellt sätt. Butiken har dekaltemapaket som du kan ladda ner Apple Store eller Play Lagra, sök bara efter det specifika tema du vill ladda ner. WhatsApp erbjuder oss, några av dem är redan inställda som standard.

Om du gillar den här nya uppdateringen och vill veta hur du använder den, i nästa stycke kommer vi att lära dig hur du använder dem, hur du får dem, hur du använder dem och hur du tar bort dem.

Hur man sparar WhatsApp-klistermärken

Det kan dock finnas tillfällen då en av dina vänner överraskar dig med originalklistermärket och du vill behålla den för framtida användning i en av dina konversationer. Du kan lägg till det på dina klistermärken mycket enkelt och på några sekunder, utan att behöva ladda ner eller använda en extern applikation. Du kan till och med skapa dem.

Det första du bör göra är att öppna WhatsApp. Du måste gå till konversationen där klistermärkena du vill spara finns. Välj bara de klistermärken du vill lägga till i ditt bibliotek. Klicka bara på ett klistermärke för att spara det.

Det är viktigt att inte trycka länge på ett klistermärke när du vill lägga till det i dina favoriter. Tja, det är så här du ska uppnå att rullgardinsmenyn med meddelandealternativ ovanför appen öppnas och inte kan läggas till.

När det är valt visas en liten popup på skärmen med ett klistermärke och följande alternativ:

  • Se mer
  • Annullera
  • Lägg till i favoriter.

Efter att ha valt “Lägg till i favoriter”, Sparas automatiskt i dina klistermärken. I framtiden, när du vill använda den, gå bara till emoji-ikonen i det nedre vänstra hörnet.

Efter att ha gått in i chatten med kontakten du vill skicka klistermärke i frågan kommer du att trycka på ikonen Emojioch välj sedan ett fönster Klistermärken och i den är alternativet du måste använda asterisk (favoriter).

När du har hittat den, tryck bara en gång för att skicka den.

Hur man tar bort klistermärken från WhatsApp

Det är viktigt att komma ihåg att detta kan göras i ett fåtal steg och utan behov av en extern applikation. Från samma app kan du bli av med irriterande klistermärken som du inte vill ha längre. För att eliminera dem kommer vi att göra följande:

  • Som vi nämnde tidigare, med WhatsApp kommer vi att gå in i vilken chatt som helst.
  • I det nedre vänstra hörnet, i chattfältet, kommer vi att placera oss på emoji-ikonen.
  • Vi har en fil inuti rullgardinsmenyn med alternativ. Bland vilka vi kan se vi har ett fönster till Emojien annan för GIFoch en till för Klistermärken.
  • Efter att ha valt Klistermärken fönsterDu behöver bara leta efter de klistermärken du vill ta bort.
  • När du har hittat den trycker du på den. Efter det kommer en popup att visas på skärmen med förklaringen “Vill du ta bort detta klistermärke från favoriter?“. Vi kommer att välja Ta bort.

Som du kan se, med bara några enkla steg kan du permanent ta bort varje klistermärke som du inte vill använda längre. Du kan gå igenom samma process för att ta bort var och en av dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button