Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man sparar låtar eller musikfiler i Micro SD-minne

Inuti ditt mobiltelefon eller surfplatta Sammantaget kommer du att ha hundratals filer som är viktiga för dig på ett eller annat sätt, så det är en bra idé att skydda dem väl.

Detta kan göras på olika sätt då många väljer att säkerhetskopiera all information vi har i molnet medan andra väljer att ladda upp allt till en molnmapp. dator så att allt blir bättre organiserat.

Likaså måste vi ta hänsyn till de olika säkerhetsaspekterna som de har med dessa filer samt korrekt användning av ett lösenord för att skydda åtkomst till dessa mappar från enhet. Men även det räcker ibland inte, särskilt när du har för många filer på din enhet, till den punkt där minnet är för fullt.

Detta är väldigt bra för människor som gillar att använda sin mobiltelefon som musikspelare. bärbar musik, eftersom de vanligtvis har så mycket musik att de ofta inte har tillräckligt med utrymme för att göra plats för bilder och applikationer.

Inför dessa scenarier har många iOS-användare inget annat val än att helt enkelt säkerhetskopiera, befria det från onödiga filer och komma åt molnmusik eller leta efter andra alternativ. Men om du är en Android-användare har du mycket enklare att använda micro SD-minne för att öka det totala lagringsutrymmet.

Och om du är en av de personer som har för många filer på din mobils interna minne, kan du vara mycket intresserad av att använda SD-minne för att hjälpa dig mer, speciellt om du vill hantera din musik bättre. Med det i åtanke, då vi visar dig hur du överför din musik till SD-kortet.

Spela musik från din mobiltelefon på en gång

Om du har en helt ny i dina händer SD-minne redo att använda på din Android-enhet är det dags att börja hantera utrymmet du har i den lite mer. Du bör börja med att flytta alla appar som tar så mycket plats samt dina videor och bilder, vilket kan vara en ganska enkel process.

Men vill du överföra din musik från din mobil till ett SD-kort kan du göra det på ett ännu enklare sätt än det tidigare. Först måste du ange din mobiltelefon i applikationen “Filhanterare”Medan namnet kan variera, och om du inte har en fabriksadministratör kan du ladda ner ES filer direkt från Google Play Butik.

När du väl är i filhanteraren bör du på din hemskärm hitta en mapp som heter “Musik” där all din musik finns. När du hittar den, tryck på toppmenyn i form av tre punkter och välj “Flytta”, välj sedan mappen “Musik” och tryck på kommandot ‘Flytta’.

Nu behöver du bara välja SD-kortet som destination, komma ihåg att du måste ha det insatt i enheten och sedan acceptera åtgärden för att utföra den framgångsrikt och därmed överföra din musik till SD-kortet.

Från din dator

Ett annat alternativ du behöver för att kunna överföra information från den ena sidan till den andra på din enhet med SD-kortet är att ansluta den till datorn och när du är ansluten, gå till enheten och leta efter mappen ‘Musik’ på internminnet och överför det sedan till SD-minnet.

Du måste komma ihåg att du kan ladda upp musik direkt till SD-minne från datorspelaren för att skapa en synkronisering, men du måste komma ihåg att du måste välja SD-kortet som den enhet du tänker synka med och göra det.