Hur man sparar Instagram roll-video i ditt galleri – alla knep

0 Shares

Instagram-plattformen anvÀnds av miljontals mÀnniskor för att spendera tid pÄ att titta pÄ foton, videor och till och med kommunicera med andra, pÄ grund av deras alternativ har vi Instagram-rullar, dessa 15-sekunders videor Àr en av Instagrams nya attraktioner.

MÄnga mÀnniskor anvÀnder dessa lediga stunder för att titta pÄ webben och hitta massor av roliga videos pÄ Instagram, om du inte hittar Reels i din app sÄ finns det en lösning. Det enda Àr att om du hittade rullarna du Àlskar och vill dela dem med andra kan Instagrams begrÀnsningar vara en sten i vÀgen, men du kan enkelt trycka bort den stenen eftersom applikationen lÄter dig spara filmer pÄ din egen plattform, hÀr visar vi dig hur.

Vi visar dig ocksÄ andra alternativ för att hjÀlpa dig titta pÄ trummor utan internet, nÀr du vill.

Hur kan du spara Instagram Reels-videor frÄn mobilappen?

Utan tvekan Àr Instagram Reels ett vÀldigt roligt verktyg dÀr vi kan njuta av intressanta videor i nÄgra sekunder eller sÄ kan vi visa vissa fÀrdigheter för andra anvÀndare inom dessa sekunder. Den enda detaljen Àr rullarna nÀr vi vÀl ser dem kommer det att bli svÄrt att hitta dem igen om igen.

Det Àr bra att Instagram erbjuder möjligheten att spara dem i Instagram-applikationen och det Àr vad vi kommer att se i den hÀr delen av artikeln dÀr vi kan se dem igen.

Var kan du se sparade Instagram-rullar?

Om du antar att du sÄg filmen Reels och av nÄgon anledning vill spara den, Àr det första du behöver göra att öppna filmen, nÀr den Àr laddad, tryck pÄ de 3 punkterna som visas nedandÀr namnet pÄ videon Àr, tryck sedan pÄ Spara och det kommer att finnas pÄ ditt Instagram-konto frÄn och med nu.

Om du vill se den igen öppnar du bara din profil och trycker pÄ Alternativ eller de tre raderna. FrÄn de visade alternativen vÀljer du Sparaddu kommer att se alla dina sparade Instagram-inlÀgg. Du behöver bara hitta de trummor du vill ha. Kom ihÄg att du behöver internet för detta, en annan sak du kan göra Àr att skapa mappar sÄ att du kan spara de publikationer du vill efter kategori.

Vilka Àr de bÀsta verktygen för nedladdning av Instagram-rullar online?

Som du kanske har mÀrkt Àr en av nackdelarna med att spara Reels i Instagram-appen att du mÄste göra det med internet för att komma Ät dem. DÀrför finns det de som vÀljer andra onlineverktyg för att hjÀlpa dem ladda ner Instagram-rullar sÄ att de till och med kan dela dem med andra eller till och med posta pÄ WhatsApp. LÄt oss ta en titt pÄ nÄgra av dessa verktyg och vÀlja det som passar dig bÀst.

Instagram-videonedladdning för Android

Om du vill ladda ner en video frÄn Instagram eller andra plattformar Àr detta verktyg verkligen anvÀndbart, utan att behöva anvÀnda internet kommer du att kunna se alla videor du har i galleriet och du kommer att kunna dela dem med dina vÀnner pÄ Facebook, Telegram eller WhatsApp.

Driften av Video Downloader för Instagram Àr enkel, du behöver bara komma Ät publikationen eller rullarna du vill spara, kopiera lÀnken, klistra sedan in den i Downloader och starta nedladdningen. Nu kan du ha videon i ditt telefongalleri

InSaver för Instagram frÄn iOS

Det Àr ett snabbt och sÀkert verktyg med vilket du kan spara alla typer av Instagram-inlÀgg och lagra dem i telefonens minne. InSaver har ett eget bibliotek sÄ att du kan spara nedladdade filer i InSaver-applikationen. För att ladda ner de Rolls du vill ha behöver du komma Ät videon, kopiera lÀnken och klistra in den i InSaver-appen, du kan se den frÄn appens grÀnssnitt och ladda ner den.

Instadp, frÄn en dator eller mobil webblÀsare

Instadp det ett verktyg skapat för Instagram-anvÀndare, det hÀr verktyget erbjuder hjÀlp sÄ att mÀnniskor som vill ladda ner en video pÄ Instagram kan uppnÄ det, det Àr vÀldigt enkelt att anvÀnda, du behöver bara: köra pÄ ditt Instagram-konto, gÄ till publikationen du vill ladda ner, kopiera videolÀnken eller foto, du vill ha, klistra in dem i instadp-appen, klicka pÄ sök och nÀr du hittar dem behöver du bara ladda ner publikationen. Nu kan du komma Ät den nÀr som helst. Om du vill komma Ät versionen av instadp kan du göra det hÀr: instadp.org.

0 Shares