Hur man sparar ett foto frÄn textmeddelande pÄ Galaxy S5

0 Shares

Att spara ett foto frÄn ett textmeddelande pÄ Galaxy S5 Àr ett enkelt sÀtt att se till att du inte förlorar ett bra foto frÄn en vÀn, familjemedlem eller medarbetare. Den hÀr guiden visar dig hur du sparar ett foto som du fÄr som ett textmeddelande pÄ Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 Àr en populÀr Android -smartphone som kör en ny version av Android. Med detta kan anvÀndarna vÀlja vilken app de vill anvÀnda för textmeddelanden. I den hÀr guiden antar vi att du anvÀnder standardmeddelanden -appen som Samsung inkluderar. Om du Àndrade detta kommer processen fortfarande att vara liknande, men inte exakt densamma.

LĂ€s: 50 Galaxy S5 -tips, knep och dolda funktioner

Om du sparar ett foto frÄn ett textmeddelande eller ett MMS (multimediameddelande) lagras det i ditt fotogalleri sÄ att du kan dela det pÄ Facebook, skicka det som ett e -postmeddelande eller göra det till din nya bakgrund. Det Àr det första steget för att hÄlla fotot runt och tillgÀngligt pÄ lÄng sikt och att ÄteranvÀnda fotot pÄ din Galaxy S5.

SÄ hÀr sparar du ett foto pÄ Galaxy S5 som du fÄr som ett textmeddelande.

SÄ hÀr sparar du ett foto pÄ Galaxy S5 som du fÄr som ett textmeddelande.

Detta bör fungera pÄ liknande enheter som Galaxy S4 och Galaxy note 3 som kör liknande Samsung -programvara. Liksom mÄnga ÄtgÀrder finns det mer Àn ett sÀtt att göra detta, sÄ vi visar dig de tvÄ enklaste sÀtten.

Hur man sparar foto frÄn textmeddelande pÄ Galaxy S5

NÀr du fÄr ett textmeddelande med ett foto kan du tryck pÄ den för att se fotot i helskÀrm och dÀrifrÄn kan du börja spara processen.

Klicka pÄ ikonen för den lilla disken uppe till höger. Om du inte ser det trycker du nÄgonstans pÄ fotot för att öppna menyn.

Det Àr allt som behövs för att spara det. Bilden finns nu pÄ Galaxy S5 i Fotogalleri under Nedladdningar.

Med nÄgra kranar kan du spara ett foto frÄn Meddelanden pÄ Galaxy S5.

Med nÄgra kranar kan du spara ett foto frÄn Meddelanden pÄ Galaxy S5.

Om nÄgon skickar dig flera foton kan du inte se dem alla och spara dem pÄ en gÄng. IstÀllet mÄste du spara varje foto individuellt, men det finns ett snabbare sÀtt att spara dem.

NÀr du vill spara flera foton frÄn Meddelanden pÄ Galaxy S5 borde du göra det tryck och hÄll kvar pÄ fotot du vill ladda ner. En liten meny öppnas. Klicka pÄ Spara bilaga.

Detta Àr ett snabbare sÀtt att spara flera foton.

Detta Àr ett snabbare sÀtt att spara flera foton.

Detta öppnar en liten meny som lÄter dig vÀlja den bilaga du vill spara. Klicka pÄ rutan och klicka sedan pÄ Spara. Du kan nu ge filen ett nytt namn innan det sparas i galleriet pÄ Galaxy S5.

NÀr ett foto har sparats i Galleri -appen pÄ Galaxy S5 kan du dela det med nÄgon annan app pÄ din telefon, öppna det i en app för att redigera fotot eller skriva ut det till en trÄdlös skrivare. I huvudsak behandlas det pÄ samma sÀtt som ett foto du tog med den inbyggda kameran.

Det Àr hÀr foton du sparar lagras.

Det Àr hÀr foton du sparar lagras.

Du hittar fotot i appen under omrÄdet Nedladdad till vÀnster i galleriet, som visas pÄ bilden ovan. Klicka pÄ den en gÄng för att öppna menyalternativen högst upp pÄ skÀrmen om du inte ser dem. HÀr kan du dela eller redigera ett foto.

Om du helt enkelt vill dela det hÀr fotot pÄ Facebook, Twitter, till en annan app eller till och med som ett textmeddelande till nÄgon annan behöver du inte ens spara fotot i din telefon.

AnvÀnd detta för att dela ett foto utan att faktiskt spara det till Galaxy S5.

AnvÀnd detta för att dela ett foto utan att faktiskt spara det till Galaxy S5.

Tryck och hÄll kvar pÄ fotot i Meddelanden. NÀr den lilla menyn dyker upp tryck pÄ Dela. detta öppnar en liknande delningsmeny som innehÄller sociala, meddelanden och lagringsappar. Klicka pÄ en app du vill anvÀnda.

Det Àr allt som behövs för att spara ett foto frÄn ett textmeddelande pÄ Galaxy S5. För mer kolla hur du stÀnger av S Voice pÄ Galaxy S5.

0 Shares