Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man sparar ett foto från textmeddelande på Galaxy S5

Att spara ett foto från ett textmeddelande på Galaxy S5 är ett enkelt sätt att se till att du inte förlorar ett bra foto från en vän, familjemedlem eller medarbetare. Den här guiden visar dig hur du sparar ett foto som du får som ett textmeddelande på Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 är en populär Android -smartphone som kör en ny version av Android. Med detta kan användarna välja vilken app de vill använda för textmeddelanden. I den här guiden antar vi att du använder standardmeddelanden -appen som Samsung inkluderar. Om du ändrade detta kommer processen fortfarande att vara liknande, men inte exakt densamma.

Läs: 50 Galaxy S5 -tips, knep och dolda funktioner

Om du sparar ett foto från ett textmeddelande eller ett MMS (multimediameddelande) lagras det i ditt fotogalleri så att du kan dela det på Facebook, skicka det som ett e -postmeddelande eller göra det till din nya bakgrund. Det är det första steget för att hålla fotot runt och tillgängligt på lång sikt och att återanvända fotot på din Galaxy S5.

Så här sparar du ett foto på Galaxy S5 som du får som ett textmeddelande.

Så här sparar du ett foto på Galaxy S5 som du får som ett textmeddelande.

Detta bör fungera på liknande enheter som Galaxy S4 och Galaxy note 3 som kör liknande Samsung -programvara. Liksom många åtgärder finns det mer än ett sätt att göra detta, så vi visar dig de två enklaste sätten.

Hur man sparar foto från textmeddelande på Galaxy S5

När du får ett textmeddelande med ett foto kan du tryck på den för att se fotot i helskärm och därifrån kan du börja spara processen.

Klicka på ikonen för den lilla disken uppe till höger. Om du inte ser det trycker du någonstans på fotot för att öppna menyn.

Det är allt som behövs för att spara det. Bilden finns nu på Galaxy S5 i Fotogalleri under Nedladdningar.

Med några kranar kan du spara ett foto från Meddelanden på Galaxy S5.

Med några kranar kan du spara ett foto från Meddelanden på Galaxy S5.

Om någon skickar dig flera foton kan du inte se dem alla och spara dem på en gång. Istället måste du spara varje foto individuellt, men det finns ett snabbare sätt att spara dem.

När du vill spara flera foton från Meddelanden på Galaxy S5 borde du göra det tryck och håll kvar på fotot du vill ladda ner. En liten meny öppnas. Klicka på Spara bilaga.

Detta är ett snabbare sätt att spara flera foton.

Detta är ett snabbare sätt att spara flera foton.

Detta öppnar en liten meny som låter dig välja den bilaga du vill spara. Klicka på rutan och klicka sedan på Spara. Du kan nu ge filen ett nytt namn innan det sparas i galleriet på Galaxy S5.

När ett foto har sparats i Galleri -appen på Galaxy S5 kan du dela det med någon annan app på din telefon, öppna det i en app för att redigera fotot eller skriva ut det till en trådlös skrivare. I huvudsak behandlas det på samma sätt som ett foto du tog med den inbyggda kameran.

Det är här foton du sparar lagras.

Det är här foton du sparar lagras.

Du hittar fotot i appen under området Nedladdad till vänster i galleriet, som visas på bilden ovan. Klicka på den en gång för att öppna menyalternativen högst upp på skärmen om du inte ser dem. Här kan du dela eller redigera ett foto.

Om du helt enkelt vill dela det här fotot på Facebook, Twitter, till en annan app eller till och med som ett textmeddelande till någon annan behöver du inte ens spara fotot i din telefon.

Använd detta för att dela ett foto utan att faktiskt spara det till Galaxy S5.

Använd detta för att dela ett foto utan att faktiskt spara det till Galaxy S5.

Tryck och håll kvar på fotot i Meddelanden. När den lilla menyn dyker upp tryck på Dela. detta öppnar en liknande delningsmeny som innehåller sociala, meddelanden och lagringsappar. Klicka på en app du vill använda.

Det är allt som behövs för att spara ett foto från ett textmeddelande på Galaxy S5. För mer kolla hur du stänger av S Voice på Galaxy S5.