Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man sparar en våt smartphone eller surfplatta

nödsats för våt smartphone

Spara din våta smartphone med detta kit.

Oavsett hur försiktig du är med din smartphone är det bara en tidsfråga innan du tappar den i en pool, toalett eller ett glas öl. Om inte du, då en familjemedlem eller vän, och som läsare av GottaBeMobile vill vi se till att du är redo att spara våta smartphones och surfplattor, oavsett vem de tillhör.

Vi har hittat en cool produkt som hjälper dig att spara en våt smartphone eller surfplatta och ett vittnesmål som du kan lita på. DRY-ALL Wet Smartphone Emergency Kit och Wet Tablet Emergency Kit erbjuder ett enkelt sätt att snabbt spara din drunkna enhet. Dessa kit innehåller ett antal små pärlor som drar ut vattnet ur din telefon och drar ut fukt från hörnen, kranarna och kretskorten för att få tillbaka enheten i form.

Smartphone -versionen kan torka din telefon på så lite som 6 timmar och kan återanvändas upp till fem gånger. Den våta surfplattans räddningssats är en engångsväska som rymmer läsare, iPads och andra surfplattor.

Med tanke på vår besatthet att använda våra smartphones är det ingen överraskning att många undersökningar pekar på populariteten att använda våra iPhones, iPads och Android -enheter på toaletten, i badkaret eller vid poolen. När du har kommit över det faktum att några av dessa användare inte kommer att tvätta bort sin smartphone innan de ger sig ut ur badrummet inser du stor sannolikhet att förlora en mobiltelefon för vattenskador.

DRY-ALL-räddningssatsen kräver 100% räddningsgrad om du följer alla anvisningar. Vi har inte kastat vår egen smartphone i vattnet för att testa den än, men GearDiary testade Wet Smartphone Emergency -kit och lyckades återuppliva en Android -smartphone efter ett dopp i poolen.

När det gäller anvisningar är de ganska enkla.

  1. Stäng av smarttelefonen omedelbart.
  2. Smartphone blöt av saltvatten, läsk eller öl? Skölj smarttelefonen med destillerat vatten.
  3. Handdukstorr smartphone.
  4. Placera smarttelefonen i kit med skärmen uppåt.
  5. Seal smartphone kit.
  6. Vänta 6 till 48 timmar.
  7. Öppet kit. Upprepa steg 6 om fukt kvarstår
  8. När det är torrt. Slå på telefonen.

Medan du uppenbarligen vill få in din våta smartphone eller surfplatta i torkpaketet så snabbt som möjligt, kan du följa de första stegen och sedan hämta ditt ALL-DRY Smartphone Emergency-kit hos en lokal återförsäljare som Walmart eller så kan du beställa ett online och lägg din telefon i den så fort den kommer i posten. Om du är en högriskanvändare kanske du vill investera i Emergency Kit för $ 25 Wet Smartphone just nu, bara för att vara säker.