Hur man spÄrar en ritning eller ritar en siluett frÄn en bild i Paint steg för steg

0 Shares

Det finns mÄnga program pÄ vÄr dator som gör att vi kan modifiera bilden, vilket varierar mycket beroende pÄ vilken ÄtgÀrd anvÀndaren vill utföra. Eftersom det inte Àr samma sak att öppna ett program som lÄter dig redigera bilder till ett program skapa ritningar.

Vi kan sÀga att det finns grundlÀggande komponenter i dem alla, det vill sÀga verktyg som gör att vi kan göra enklare saker som radera, mÄla, klippa, klistra och bl.a. Ett av de program som fungerar bÀst med dessa verktyg Àr Paint.

Utan tvekan Àr detta program ett av de mest anvÀnda för att rita eller för att göra redigeringsaktiviteter som att Àndra en fÀrg. För förutom det enkla och lÀttanvÀnda grÀnssnittet har den vÀldigt intuitiva verktyg. Det Àr dÀrför det Àr viktigt att kÀnna till alla funktioner som Paint erbjuder oss.

Vad Àr fÀrg?

Paint Àr ett program som standard till in Windows operativsystem och du kan uppdatera det till den senaste versionen. Med detta Àr det i princip möjligt att skapa ritningar av precis vad som helst med extremt grundlÀggande verktyg, sÄ det Àr inte sÄ svÄrt att anvÀnda.

Det bör noteras att pÄ grund av hur lite specialiserat detta program Àr, kommer problem att uppstÄ nÀr anvÀndaren vill göra professionell redigering. DÀrför fungerar det bara för göra enkla illustrationer sÄsom former eller ritningar, klippa, bland annat frÄn skÀrmdumparna.

Hur ser ritningarna i Paint ut?

Vanligtvis Àr ritningar i Paint oftast nÄgot grundlÀggande. Det finns dock verk som speglar verklig konst och talang, oavsett vad grundlÀggande funktioner som anvÀnds. Det finns till och med nÄgra bilder som har fÄtt stor berömmelse pÄ Internet och som utvecklats exklusivt med detta program.

Men nÄgra av de vanligaste teckningarna i programmet Àr de som Àr inriktade pÄ undervisning grundlÀggande principer för mÄleri för konstnÀrer. Dessa ritningar visar vanligtvis pinnar, tvÄdimensionella hus, frukter, djur och andra som Àr lÀtta att göra.

Är Paint bra eller dĂ„ligt?

NÀr det kommer till kritik mot programmet Àr det svÄrt att sÀga om det Àr bra eller dÄligt. För i den hÀr typen av diskussioner kommer det alltid att finnas ett stort antal argument som variera beroende pÄ personlighet, arbete, stil och andra faktorer som pÄverkar mÀnniskor.

DÀrför Àr det viktigt att titta pÄ nÄgra av de övergripande faktorerna. För det första kommer programmet redan med operativsystemet, sÄ vi behöver inte ladda ner detFör det andra varken vÀger eller tar mycket platsoch för det tredje att dess funktionalitet Àr mycket bra; dÀrför kan vi sÀga att det Àr bra.

Hur man ritar en ritning eller ritar en siluett av en bild i Paint?

Ett av de mest okÀnda verktygen i Paint Àr rita en ritning eller rita en siluettsom i princip Àr desamma. Och det Àr bra, det hÀr verktyget fungerar fantastiskt med teckningar i tecknad stil, eftersom det Àr enklare med dem Àn programmet Good Score.

Det första vi behöver göra för att kunna anvÀnda det Àr att vÀlja filen mÄlarknappöppna och VÀlj en bild enkel. DÀrefter mÄste vi se till att ritningen har en mörk kontur för att undvika framtida problem nÀr du gör Àndringar.

Sedan gĂ„r vi vidare till att Ă„teröppna Paint-knappen, Ă€ven om vi den hĂ€r gĂ„ngen vĂ€ljer alternativet Spara som och sedan andra format. Och nĂ€r det nya grĂ€nssnittet kommer ut vĂ€ljer vi typ “Svartvit”vi accepterar popup-flikar och sparar.

Det beror pÄ bilden dÀr vi kommer att observera siluetten, som kan skilja sig Ät i kvalitet efter att den Àr gjord konfiguration som anvÀnds. Men med detta nÀstan anonyma alternativ kommer vissa aktiviteter som behöver spÄras genom bilder, kartor, logotyper eller annat redan vara lÀtta för anvÀndaren.

Slutligen hoppas vi att den hÀr artikeln hjÀlpte dig. Vi vill dock gÀrna höra frÄn dig. Vad andra funktioner Vet du vad Paint-programmet erbjuder? Lyckades du konturera ritningen eller göra siluetten av bilden i Paint? LÀmna oss dina svar i kommentarerna.

Du kanske ocksÄ Àr intresserad av Hur man skapar eller ritar ett nÀt i fÀrg steg för steg

0 Shares