Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man spårar din iPhone 15

Apples iPhone 15 och iPhone 15 Pro har börjat skickas ut till kunder i USA och länder runt om i världen. Om du har beställt en ny iPhone, här är hur du kontrollerar och ser om din beställning har skickats.

Om du beställde en iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro eller iPhone 15 Pro Max, och du hade turen att få leverans på släppdagen den 22 september, har din beställning förmodligen börjat röra sig mot din dörr.

Just nu, om du kollar Apples webbplats, kanske du märker att din beställning säger “Förbereder för leverans.” Det betyder inte att din beställning inte redan har skickats och det finns en lösning om du vill planera din fredag ​​runt leveransen. I vissa fall kan leveransen kräva en underskrift.

Det är möjligt att få en mycket mer detaljerad tidslinje för din iPhone 15-beställning via UPS-appen eller webbplatsen. Om din beställning kommer via FedEx kan du också kolla efter mer information.

Genom att följa några enkla steg kan du spåra din enhet ända fram till leveransen utan att behöva använda Apples webbplats. Apples webbplats uppdateras vanligtvis inte förrän vi närmar oss releasedatumet.

Så här spårar du din iPhone 15-beställning

Om du bor i USA finns det en mycket god chans att din iPhone 15 kommer via UPS-leverans. För att kontrollera och se om din beställning har skickats, vill du gå över till UPS webbplats och registrera dig UPS Mitt val om du inte redan har anmält dig.

UPS Mitt val är free och det är viktigt om du får många av dina leveranser via transportören eftersom det gör att du kan spåra paket mer exakt.

Med UPS My Choice kan du mata in och spara din adress så att du kan se dina inkommande paket. När du har gjort det kan du söka efter din iPhone 15-beställning via UPS-webbplatsen eller UPS-appen. Vi rekommenderar att du använder appen, men hemsidan fungerar också.

Om du av någon anledning inte ser beställningspopupen, kan du manuellt mata in ditt iPhone 15-spårningsnummer eller ditt telefonnummer (om du inte har ett spårningsnummer ännu) på webbplatsen eller appen.

UPS webbplats, kan du använda funktionen “Spåra efter referensnummer”. Den finns i menyn till höger på sidan. I UPS-appen kan du hitta alternativet “Ange ett spårningsnummer” i avsnittet “Mina paket”.

Om du lyckas bör du kunna spåra din iPhone 15 eller iPhone 15 Pro till din dörr. Du får ett leveransdatum och potentiell leveranstid.

Om du inte kommer att vara hemma när transportören planerar att leverera din nya iPhone, måste du göra arrangemang som du kan göra via appen eller webbplatsen.

Om du inte kan hitta din försändelse via UPS, finns det en chans att den levereras via FedEx. FedEx erbjuder liknande alternativ via sin webbplats och app. Vi rekommenderar att du loggar in om du inte redan har gjort det.

Därifrån vill du välja “Alla spårningstjänster” från rullgardinsmenyn “Spårning”. Du kan sedan ange ditt spårningsnummer om du har ett. Om du inte gör det, välj “Spåra efter referens” och du vill ange telefonnumret som är kopplat till beställningen.

Om du använder appen, öppna den, se till att du är inloggad (du kan behöva bifoga en adress till din profil) och använd alternativet Sök/Spåra som finns på appens startsida.

Den kan visa att din iPhone 15 har lämnat Kina, den kan visa att den hålls någonstans, eller i vissa fall kanske den inte visar någonting alls.

Tänk på att även om din iPhone 15 eller iPhone 15 Pro anländer till ditt område före fredag, kommer du förmodligen inte att få din leverans tidigt. Din transportör kommer sannolikt att hålla din försändelse till fredag.

För mer information om iPhone 15-lager och hur du hittar den modell du vill ha, kolla in vår guide.