Hur man söker och hittar de bÀsta Netflix-filmerna som inte visas (exempel)

0 Shares

Om du har trÄkigt i ditt eget hem och vill hitta de bÀsta filmerna, men inte vet hur, har du kommit till rÀtt stÀlle. I den hÀr artikeln kommer du att lÀra dig hur du hittar och hittar de bÀsta filmerna pÄ den fantastiska Netflix-plattformen.

Att ha ett konto pÄ denna innehÄllsplattform Àr en stor fördel idag eftersom det nu anses vara en av de de bÀsta stÀllena att hitta audiovisuell underhÄllning.

Problemet för mÄnga anvÀndare Àr dock att dess innehÄll Àr mycket omfattande och ibland Àr det svÄrt för dem att hitta rÀtt video.

Till detta kommer det faktum att Netflix visar det mest populÀra eller nyligen tillagda innehÄllet som standard. Vilket berövar din gemenskap resten av mediefilerna som finns i det hÀr programmet.

För att lösa detta problem Àr det möjligt att anvÀnda olika anvÀndbara metoder och, viktigast av allt, pÄslagen av Netflixför att hitta den perfekta videon för dig.

Hitta de bÀsta filmerna pÄ Netflix med hjÀlp av sökmotorn

Liksom andra program som fungerar som en streamingtjÀnst har de ett söksystem som lÄter dem göra det hitta filmer och serier pÄ Netflix pÄ ett snabbare sÀtt.

Eftersom Netflix Àr ansvarigt för att streama innehÄll som produceras direkt av det (eller som det har fÄtt tillstÄnd att Àga). Allt kommer att bero pÄ tillgÀngligheten av detsamma inom plattformen.

Ett vÀldigt enkelt sÀtt att hitta de bÀsta filmerna pÄ Netflix, eller Ätminstone de som passar din specifika personlighetssmak, Àr att anvÀnda sökmotorn.

Att uppnÄ detta beror helt enkelt pÄ placeringen av serien Nyckelord som lÄter dig komma till filmen du Àr intresserad av. GÀrna direkt relaterad till dess egenskaper.

Ett tydligt exempel pĂ„ detta Ă€r bl genre, regissör, ​​producent eller skĂ„despelare som förekommer i filmen, kategori som han tillhör. I hĂ€ndelse av att Netflix har rĂ€tt att överföra sĂ„dant innehĂ„ll, kommer filen att visas efter att sökningen Ă€r klar.

Allt du behöver göra Àr alltsÄ att vÀlja bildkvalitet. VÀlj den ljudtyp du vill ha och börja ladda filmen sÄ att du kan njuta av den bekvÀmt.

AnvÀnd kategorier för att hitta de bÀsta filmerna pÄ Netflix

Ett annat alternativ för att söka efter filmen du vill se eller typen som intresserar dig. Det syftar till att utföra en sökning efter kategorier som stÀlls in av Netflix-plattformen.

Eftersom detta sÀnda program har ett mycket brett innehÄll. Kategorierna kan vara mÄnga, men de kommer sÀkert att tillÄta det hitta videon snabbt.

I sin tur finns det i varje vald film ett alternativ “Liknande”. Som inte Ă€r annat Ă€n andra filer som tillhör liknande kategorier som kan vara av intresse för dig.

Det finns dock en annan aspekt som fÄ mÀnniskor kÀnner till, och som du kommer att lÀra dig om i den hÀr artikeln idag: anvÀnd den dolda Netflix-katalogen.

Hur konstigt det Àn kan tyckas Àr det hÀr det verkliga utseendet pÄ den hÀr plattformen. Det förblir bara dolt för att hantera antalet kategorier som visas.

Hur kommer jag Ă„t den dolda katalogen?

Möjlighet hitta de bÀsta filmerna pÄ Netflix genom den grupp av kategorier som förblir skyddade frÄn offentligt ljus. Men det Àr fortfarande tillgÀngligt pÄ plattformen.

För att komma Ät den anger du bara din Netflix-profil i din standardwebblÀsare. GÄ till videosektionen och titta pÄ webbadressen.

Vanligtvis kommer det att visas sĂ„ hĂ€r: “” Vars lĂ€nknummer ska Ă€ndras med kodnumret som den dolda kategorin tillhör. Vilket du kan bedöma med denna fusklista för varje genre i Netflix-program.

Med dessa enkla metoder Àr du sÀker pÄ att hitta det innehÄll som intresserar dig mest. Förutom att utvÀrdera de mÄnga tillgÀngliga alternativen.

PÄ sÄ sÀtt kommer du aldrig att bli uttrÄkad i ditt eget hem. Tja, Netflix Àr ett mycket anvÀndbart verktyg för att fÄnga och underhÄlla nÀr du behöver det som mest.

0 Shares