Hur man snabbt svarar i iMessage på iPhone, inget jailbreak krävs

0 Shares

Att snabbt svara på textmeddelanden är något vi alla gillar att göra för att spara tid och göra det mer bekvämt att använda våra iPhones. Men iOS gör verkligen inte den processen så lätt som den kan vara.

Det enda sättet att få snabba svar med appen Meddelanden på din iPhone är att jailbreaka den och ladda ner en tweak som Messages+. Även om den senaste versionen av iOS inte är jailbreakable är det inte det mest genomförbara alternativet.

Var inte rädd, eftersom det finns en fin lösning som du kan göra i iOS 7 på din iPhone och iPad som gör att du snabbt kan svara på ett textmeddelande utan att behöva stänga av appar, och det fungerar utan att jailbreaking din enhet. Det är inte de vackraste alternativen, men det kan ibland vara bättre än att behöva byta till appen Meddelanden bara för att skicka ett svar tillbaka.

Snabbt svar med iMessage

Instruktioner

Vi hittade detta snygga lilla trick från YouTuber jakx102, som lade upp en snabb videohandledning om hur man snabbt svarar på en iPhone eller iPad, så om du vill titta på det, fortsätt rulla nedåt. Annars fortsätt läsa för en mer detaljerad beskrivning om hur du snabbt svarar på textmeddelanden i iOS 7.

När du får ett textmeddelande medan du spelar i en annan app får du ett bannermeddelande högst upp. Vanligtvis skulle du bara trycka på den aviseringen och den skulle automatiskt växla dig till appen Meddelanden. Men för att dra nytta av det här tricket använder du knappen Dela som är implementerad i nästan alla iOS -appar, och den representeras av en fyrkantig ikon med en pil som pekar uppåt.

Så när du får ett textmeddelande, läs aviseringsbannern som dyker upp, men tryck inte på den. Tryck istället på knappen Dela och tryck på ikonen för meddelanden.

2014-05-23 10.15.28

Detta kommer att visa ett popup-fönster där du anger mottagarnamnet högst upp och sedan skriver du in ditt svar i meddelandefönstret. Förbehållet här är att du måste skriva in kontaktens namn bredvid Till:. Du måste också rensa webbadressen som visas i textdelen och skriva in ditt eget svar, eftersom iOS tror att du faktiskt delar vilken webbsida du än använder. Det kommer dock att ta upp konversationen av kontakten som du anger, så det är nästan som om du är i appen Meddelanden ändå.

2014-05-23 10.22.11

Visst, det tar bara några sekunder, men som nämnts är det inte helt idealiskt.

När du har skrivit ut ditt svar kan du bara trycka på Skicka och sedan slå Annullera överst för att återgå till appen som du spelade i tidigare.

Snabbsvar Jailbreak Tweaks

Om du har en jailbroken iPhone eller iPad behöver du inte använda den här lösningen, eftersom det redan finns bättre alternativ som du kan använda om du vill ta med snabbsvarssmeddelanden till din iOS -enhet. Vi har redan diskuterat dessa tidigare, men de är värda att upprepa om du fortfarande inte har hört talas om dem.

Meddelanden+

Meddelanden+ ($ 7,99) är en del av IntelliScreen X, men det kan också användas oberoende. Det tillåter användare att svara på iMessages med en popup.

Detta gör det så att användare inte behöver öppna meddelande -appen bara för att svara på ett meddelande. Det är en ganska bekväm jailbreak -tweak, särskilt om du gör mycket textning.

Auki-620x501

Auki

Auki är en ny jailbreak -tweak (bilden ovan) som gör det enklare och snabbare att svara på iMessages och textmeddelanden. Message+ är bra och allt, men jag fann att Auki passar mycket bättre inom iOS 7 -användargränssnittet.

Med Auki kan du svara på ett textmeddelande direkt från startskärmen genom att trycka på aviseringsbannern som dyker upp högst upp på skärmen. Därifrån kan du skriva ditt svar och till och med lägga till ett foto direkt från det popup-fönstret, med möjlighet att infoga det senaste fotot du tog, vilket gör det lättare att infoga ett foto än Apples standardmetod.

Du kan också starta ett nytt textmeddelande med Auki genom att svepa ner i aviseringscentret för att starta ett nytt meddelande, eller använda Activator för att starta Auki på ditt eget sätt.

Auki ger dig också bekvämligheterna med att tysta en specifik kontakt, så att du inte får meddelandebanderoller från dem förrän du tystnar dem, vilket kan vara bra om de skickar dig en löjlig mängd textmeddelanden.

Auki kostar $ 3,99, vilket är lite dyrt för en jailbreak -tweak, men det är värt vartenda öre om du letar efter sätt att göra sms från din iPhone bekvämare.

Om du inte har jailbroken din iPhone eller iPad, bör du överväga det. Här är en lista med anledningar till Jailbreak iOS 7 och en länk till vår guide om hur du jailbreak iOS 7. Var dock medveten om att du måste köra iOS 7.0.6 eller äldre, eftersom iOS 7.1 inte är jailbreakable just nu .

0 Shares