Hur man snabbt skapar ett konto och registrerar sig för Genshin Impact

0 Shares

Populariteten för Genshin Impact har ökat avsevÀrt sedan den nyligen lanserades 2020. Detta Àr inte förvÄnande nÀr det tas i beaktande fantastiska spelfunktioner och historien som berÀttas under spelet.

Även det faktum att det Ă€r sĂ„ tillgĂ€nglig för mobila enheter och datorerdet gör inget annat Ă€n att lĂ€gga till de miljontals anvĂ€ndare som registrerar sig för Genshin Impact för att starta ett aktivt liv i detta beroendeframkallande RPG.

Med det i Ätanke kommer vi att visa dig stegen du behöver följa för att fÄ det gjort ta reda pÄ hur du skapar ett konto och registrerar dig för Genshin Impact snabbt.

Vad Àr Genshin Impact?

Typ spel ARPGs har blivit en av de mest populÀra under den senaste generationeneftersom de erbjuder ett stridssystem som fÄngar anvÀndare som attraheras av den hÀr typen av spel. Detta Àr fallet med Genshin Impact, som Àr en av de mest populÀra action-RPG-spelen sedan den slÀpptes den 28 september 2020.

SpellÀget Àr enkelt eftersom anvÀndaren skapar en karaktÀr som kommer att resa genom olika spelscenarier samtidigt som man utforskar det okÀnda och möta olika faror. Dessutom har varje karaktÀr tvÄ förmÄgor som Àr beroende av kontrollen av sju olika element som finns i spelet.

Å andra sidan Ă€r Genshin Impact ocksĂ„ kĂ€nt för att tillĂ„ta utveckla olika nivĂ„er av spelet genom samarbetslĂ€get mellan anvĂ€ndare, det vill sĂ€ga flerspelarlĂ€get som den har.

SÄledes Àr Genshin Impact ett av de bÀsta alternativen för action- och Àventyrsspel för Android och PC sedan de slÀpptes. versioner för var och en av dessa enheter.

Hur skapar man ett konto och registrerar sig för Genshin Impact frÄn en dator?

Efter att ha laddat ner Genshin Impact till din dator eller PC kommer du att mÀrka att du mÄste registrera dig eller börja spela skapa ett konto pÄ Mihoyo-plattformensom Àr Genshin Impact-servern.

För att göra detta har du tre alternativ att gÄ med i Genshin Impact, sÄ att du kan lÀnka ditt Facebook-konto-ID, Twitter-konto eller skapa en anvÀndare i Genshin Impact ange dina data pÄ Mihoyo-servern. Vi rekommenderar att gÄ med via alternativet skapa anvÀndare eftersom detta Àr den sÀkraste och mindre risken för hackning.

SĂ„ du mĂ„ste vĂ€lj alternativet “Registrera dig nu” frĂ„n startsidan eller sjĂ€lva spelet behöver du ange din e-postadress och ditt lösenord, du mĂ„ste validera verifieringskoden frĂ„n din e-postadress och i slutĂ€ndan behöver du bara acceptera spelets villkor och det Ă€r allt.

Nu kommer du att behöva VÀnligen ange ditt anvÀndarnamnsom kommer att vara ett smeknamn för att logga in pÄ ditt konto, senare kan du lÀgga ditt smeknamn i spelet, vi rekommenderar att du lÀnkar din e-postadress till spelet för mer sÀkerhet och mobilnummer.

Nu, om du vill att det ska gÄ Ànnu snabbare, kan du bara lÀnka ditt Facebook- eller Google-konto och uppgifterna kommer att fyllas i av dig sjÀlv, och du kan logga in pÄ ditt valfria konto, om vi ÀndÄ rekommenderar dig e-postlÀnk för din egen sÀkerhet.

Hur man snabbt skapar ett konto och registrerar sig för Genshin Impact frÄn en mobiltelefon?

Genshin Impact Àr ett av de avancerade PC-spelen som kan spelas pÄ en Android- eller iOS-mobilenhet. SÄ du kan ladda ner i mobilapplikationsbutiken beroende pÄ vilken mobil enhet du har.

Efter att du har installerat Genshin Impact pÄ din telefon kommer du att mÀrka att precis som du behöver registrera dig pÄ din dator mÄste du ocksÄ följa denna procedur frÄn din mobila enhet. PÄ samma sÀtt Àr registreringsprocessen identisk och du kan gÄ med i Genshin Impact frÄn din Facebook, Twitter, Google eller genom att skapa en anvÀndare pÄ en spelplattform.

SĂ„ledes, om du vill registrera dig för Genshin Impact snabbt frĂ„n din mobiltelefon, Ă€r ditt bĂ€sta alternativ att gĂ„ med i plattformen och vĂ€lj “Skapa anvĂ€ndare” frĂ„n Google för att hoppa över verifieringssteget. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt behöver du bara ange rĂ€tt anvĂ€ndarnamn och lösenord som uppfyller serverns krav.

Äntligen, en gĂ„ng accepterad Genshin Impact AnvĂ€ndarvillkorkommer ett “VĂ€lkommen till spelet”-meddelande att visas för att indikera att din Genshin Impact-registrering har slutförts.

0 Shares