Hur man snabbar upp och förbÀttrar prestandan hos Alcatel Pop C5 (batteri, processor, lagring)

0 Shares

Det finns alla typer av mobiltelefoner pÄ marknaden, för varje smak och för alla fickor. Men oavsett vad tekniken gÄr framÄt, nÀr telefonen har mycket tid mÀrker vi att den inte presterar sÄ bra som den gjorde i början och att den Àr lÄngsammare Àn den borde vara.

Det Àr ett vanligt problem med mÄnga mobiltelefoner, men i det hÀr fallet kommer vi att fokusera pÄ att accelerera Alcatel Pop C5 för att förbÀttra dess prestanda och förbÀttra vÄr upplevelse som anvÀndare av denna enhet.

Vilka egenskaper har Alcatel Pop C5?

Detta Àr Android mobil med en genomsnittlig 1,3 GHz dual-core processor, som utför bra funktionerna hos Alcatel Pop C5 (5036A ATV).

Med en enda SIM-kortplats tillÄter Alcatel Pop C5 (5036A ATV) nedladdningar upp till 21 Mbps för webbsurfandemen det beror ocksÄ pÄ mobiloperatören. Bra anslutning för denna terminal som inkluderar Bluetooth 4.0 + A2DP, WiFi 802.11 b/g/n (2.4Ghz) men ingen NFC-anslutning.

Terminal med 157 gram inklusive batteri. Alcatel Pop C5 (5036A ATV) Àr relativt tunn pÄ 11,5 mm.

Som du kan se Àr Pop C5 inte precis en av de bÀsta mobiltelefonerna pÄ marknaden, det hÀnder ofta att dess RAM Àr otillrÀckligt och detta orsaka fel vilket leder till att ansökningar stÀngs. Det Àr av denna anledning som det Àr absolut nödvÀndigt att telefonen Àr optimerad sÄ mycket som möjligt.

LÀr dig hur du anvÀnder Clean Master för att enkelt snabba upp din Alcatel Pop C5.

Mobiltelefoner lagrar en stor mÀngd information och filer. Det hÀnder ofta att Àven om vi tar bort applikationer sÄ finns det överblivna filer som tar plats och gör det med tiden minskning av enhetens prestanda.

Lösningen kan vara en mobiloptimeringsapp. I det hÀr fallet Àr vÄr rekommendation Clean Master (Optimerare).

Denna applikation kan laddas ner gratis frÄn Google Play Butik och hjÀlper oss att optimera vÄr telefon. Vad Clean Master gör Àr att identifiera vilka applikationer som har mest orsaka problem vilket gör att enheten saktar ner.

Samma app kommer att berÀtta vad problemet och hur man ÄtgÀrdar det, lÀs bara vad som visas pÄ skÀrmen och acceptera eller avbryt.

Den optimerar ocksÄ spel och applikationer genom att frigöra RAM, vilket gör att Pop C5 gÄr snabbare. Det Àr en intuitiv applikation och vÀldigt mycket lÀtt att anvÀnda tack vare vilket vi kan fÄ lÀtt synliga resultat.

Appen har Àven en möjlighet att rensa cachen, men om vi föredrar det kan vi rensa cachen pÄ Android pÄ egen hand, utan att behöva anvÀnda appen. PÄ sÄ sÀtt kan du kontrollera om varje app pÄ din enhet Àr helt rensad och dÀrmed hjÀlpa honom att gÄ snabbare.

Vilka Àr de andra sÀtten att snabba upp Alcatel Pop C5?

Att anvÀnda mobiloptimeringsappar som Clean Master ger vanligtvis mycket bra resultat, men om din telefon trots att du anvÀnder den inte förbÀttras, det finns andra knep som du kan övervÀga för att förbÀttra deras lyhördhet.

Du kan övervÀga att rota Alcatel-mobilen för att komma Ät SuperUser, pÄ det hÀr sÀttet ta bort applikationer som Àr installerade i telefonen av tillverkaren och frigör utrymme.

Du kan ocksÄ skicka appar till ett microSD-kort för att fÄ mer ledigt utrymme pÄ din enhet och göra din mobiltelefon det kostar mindre arbete de mest rutinmÀssiga uppgifterna.

För att göra detta steg, gĂ„ bara till applikationen och klicka dĂ€r det stĂ„r “Minne eller lagring” DĂ€r kommer den att berĂ€tta om appen kan Ă€ndras till micro SD eller inte.

Det kommer att överraska dig antal inlÀmningar som kan flyttas till SD-kortet och pÄ sÄ sÀtt hjÀlpa till att frigöra lite utrymme pÄ telefonminnet.

Om du fortfarande inte fÄr de resultat du vill ha, eller om din mobiltelefon inte bara Àr lÄngsam utan börjar visa andra typer av fel, kan du frÄga dig sjÀlv formatera telefonen. Fast det kanske Àr sÄ alla andra gör vi undviker att anvÀnda.

Observera att om du bestÀmmer dig för att fabriksÄterstÀlla din Alcatel Pop C5: radera all data och filer pÄ din telefon, sÄ innan du gör detta, se till att du har sÀkerhetskopierat allt innehÄll pÄ din telefon sÄ att du inte förlorar nÄgot viktigt.

ÅterstĂ€ll förlorade filer och data efter formatering det kommer att vara omöjligt.

HjÀlpte dessa knep dig att snabba upp din Alcatel Pop C5?

0 Shares