Hur man skriver ut flera filer i Windows 10 samtidigt

Du kan behöva skriva ut flera olika filer eller flera foton för ett album. Det kommer definitivt att bli ganska tröttsamt att de skriver ut fil för fil individuellt. För att lösa detta problem erbjuder Windows 10 möjligheten att skriva ut allt på en gång. Låt oss se hur du gör detta nedan.

Det finns flera sätt att få flera filer att skrivas ut samtidigt, låt oss titta på några av dessa sätt. Låt oss gå till den första nedan.

  1. på menyn Start högerklicka och välj inställningar.
  2. Gå till Enheter och välj sedan i det vänstra hörnet Skrivare och skannrar.
  3. Hitta din skrivare och klicka på den och klicka sedan på öppen kö
  4. Med kön öppen hitta de filer du vill skriva ut och markera dem alla, du kan göra detta genom att dra musen över alla filerna, eller medan du håller ned Ctrl-tangenten.
  5. Efter att ha valt dra till utskriftskö.

Detta är ett sätt att få flera filer att skriva ut samtidigt. En viktig sak att lyfta fram är att när själva Windows 10 står i kö kommer det att skapa en beställning. Vanligtvis är köns ordning numerisk eller alfabetisk, så beroende på vilken ordning du vill byta namn på filerna.

2:a metoden

Illustrativ bild om skrivare

En annan metod för att få allt utskrivet på en gång innebär att markera alla filer du vill skriva ut och göra kommandot Ctrl + P, kom ihåg att för denna metod är det viktigt att alla filer är på samma plats. Dessutom skapar systemet också en beställning i denna metod, så det är viktigt att byta namn på filerna.

3:e metoden

Illustrativ bild om skrivaren och utskriftsmetoder

Den sista metoden är väldigt enkel, den innebär att du väljer dina filer och trycker på höger musknapp, sedan väljer du bara utskriftsalternativet. Återigen är det viktigt att komma ihåg att i det här fallet är varningen för de andra metoderna också giltig. Så det är viktigt att komma ihåg att filerna måste vara på samma plats och byta namn på dem så att de är i vilken ordning du vill.

Det finns flera kommandon på tangentbordet som kan hjälpa till att skriva ut filerna, till exempel kommandot Ctrl + A väljer alla filer åt dig. Så leta efter metoder och genvägar i Windows 10 som kan göra din utskriftsprocess ännu enklare.

avslutande

Vi hoppas att denna guide kommer att förenkla utskriftsprocessen ytterligare. Som vi har sett erbjuder Windows 10 flera sätt att göra detta och har även kommandon som kan hjälpa. Är du tveksam till en process? Lyckades du köra dem alla? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button