Hur man skriver ut ett Word-dokument i svartvitt (exempel)

0 Shares

Ord Àr ett program skapat av Microsofts datorföretaginriktad pÄ ordbehandling. Med det hÀr verktyget kan du skapa dokument, redigera dem, dela och till och med lÀgga till multimedia.

Eftersom den Ă€r integrerad i kontorssviten som standard anvĂ€nder mĂ„nga Microsoft-anvĂ€ndare den för kontorsuppgifter. ÄndĂ„ finns det mĂ€nniskor som inte riktigt vet hur Word eller de andra verktygen i kontorspaketet fungerar.

Om du vill lÀra dig hur du skriver ut dokument och information i svartvittI den hÀr artikeln kommer du att lÀra dig hur du gör detta och lÀra dig mer om de andra Office-verktygen.

Vilka applikationer utgör kontorspaketet?

Först och frÀmst behöver du veta vad en kontorssvit Àr, hur den fungerar och vilka program som finns i den. Office-paket eller kontorssvit, Àr en samling datorapplikationer som vanligtvis anvÀnds för att utföra olika funktioner pÄ dokument. Som att skapa, Àndra, organisera, skanna eller skriva ut.

Eftersom det Àr ett paket som skapats speciellt för kontorsarbete, har kontorssviten blivit mycket populÀr bland mÀnniskor som utför den hÀr typen av arbete.

Detta paket bestÄr av applikationer eller program som Word som, som förklarats ovan, Àr mycket anvÀndbara nÀr du skapar textdokument, diagram, tabeller, bokstÀver, inkl. Enkel hantering och möjligheten att anvÀnda flera verktyg, mallar och bilder.

Kontorspaketet innehÄller Àven andra praktiska verktyg för mer detaljerade kontorsuppgifter. Till exempel Àr Excel ett annat program som fungerar som ett kalkylblad.

Den har berÀkningar, grafiska verktyg, kalkylatortabeller och ett makroprogrammeringssprÄk. Detta Àr vÀldigt anvÀndbart för de som arbetar med siffror dÄ det lÄter dig göra allt frÄn enkla summor till bolÄn och andra mer komplexa berÀkningar.

Power point Àr ett annat program som Àr en del av detta Office-paket. Den Àr utformad för att skapa presentationer med konturtext, bildspel, textanimationer och inkluderar clipart eller dina preferenser. Om du vill kan du lÀgga och stÀlla in marginalerna i PowerPoint. Det Àr en av de mest anvÀnda programvarorna av Microsoft-anvÀndare inom olika omrÄden av utbildning, affÀrer, bland annat.

Det överlÀgset mest anvÀnda Office-verktyget Àr Microsoft Perspektiv. Outlook Àr en e-posttjÀnst, tidigare kÀnd som Hotmail eller MSN. Detta gör att du kan ansluta och interagera med sociala nÀtverk som Twitter, Facebook och LinkedIn. Du kan skicka filer upp till 300 MB medan du chattar via Skype eller Facebook.

Om du vill veta mer om kontorspaketet, hur du skaffar det och hur det fungerar kan du gÄ till Microsofts officiella webbplats. Och om du vill ha en bredare uppfattning om de bÀsta tangentbordsgenvÀgarna i Word för att fÄ det att köras snabbare, kan du lÀsa den hÀr artikeln.

Hur skriver man ut ett Word-dokument i svartvitt?

Om du Àr nybörjare av verktyg frÄn Office-paketet eller kontorssvitvissa uppgifter kan kosta lite mer i början.

Word Àr dock ett vÀldigt enkelt och lÀttanvÀnt verktyg. SÄ om du vill skriva ut ett dokument, lÀs hur du gör det hÀr.

PopulÀra skrivare har ofta möjligheten att placera patronerna oberoende av varandra. Vanligtvis en i fÀrg och den andra i svartvitt. SÄ om du föredrar att skriva ut ditt dokument i svartvitt bör du vÀlja det hÀr alternativet.

Du uppnÄr detta genom att Àndra filen skrivarens egenskaper. För att göra detta, tryck pÄ Arkiv-alternativet i det övre vÀnstra hörnet. Sedan mÄste du vÀlja Skriv ut. En flik kommer att visas dÀr du mÄste klicka pÄ Skrivaregenskaper.

NĂ€r du har gjort detta öppnas en ny flik dĂ€r du kommer att se specifika alternativ beroende pĂ„ din skrivare. Tryck pĂ„ knappen Avancerade alternativ och sedan pĂ„ Skrivarfunktioner. DĂ€r ser du ett alternativ “Skriv ut i grĂ„toner”. Aktivera alternativet och vĂ€lj Endast svart blĂ€ck.

Du kanske ocksÄ Àr intresserad av hur du skriver ut ett dubbelsidigt PDF- eller Word-dokument utan att vÀnda det.

0 Shares