Hur man skriver omvĂ€nt snedstreck pĂ„ mitt tangentbord – enkel metod

0 Shares

Om du skriver pÄ en sida och vill inkludera ett snedstreck, men inte hittar det pÄ tangentbordet; detta kan bero pÄ ett specifikt kommando behövs för att skriva detta. Denna symbol anvÀnds ofta i matematik och ibland i mapptitlar, sÄ du mÄste veta hur du placerar den pÄ ditt tangentbord.

Vad Àr proceduren för att ange omvÀnt snedstreck pÄ tangentbordet?

Det finns speciella eller dolda symboler som krÀver ett speciellt kommando för att visas i skrift. Dessa symboler kanske inte syns pÄ tangentbordstangenterna, som vissa brukar göra i sÀllskap med andra pÄ tangenterna.

Det finns dolda symboler i bokstÀverna eller siffrorna pÄ tangentbordet som krÀver att du skriver ett kommando. Det Àr viktigt att nÀmna att det finns kommandon som motsvarar din tangentbordstyp eller operativsystem och kan skilja sig Ät mellan dem. SÄ du mÄste hitta kommandot som motsvarar ditt lag för att kunna skriva omvÀnt snedstreck.

FrÄn en Windows-dator

OmvĂ€nt snedstreck, omvĂ€nt snedstreck, omvĂ€nt snedstreck eller omvĂ€nt snedstreck har ett speciellt kommando att skriva frĂ„n en dator som kör Windows 10, 8 eller 7. ha en stapel med siffror, kan du anropa denna symbol genom att trycka pĂ„ tangenterna “shift” och “7” samtidigt; Om du gör detta kommer du att se en symbol skriven pĂ„ skĂ€rmen.

AnvÀnder en Linux-dator

Om du har provat ett snedstreck och misslyckats, kanske du skriver fel skrivkommando, eller kanske ditt tangentbord visa inte denna symbol som andra tangentbord av annan typ av utrustning.

PĂ„ Linux kan du lĂ€gga ett omvĂ€nt snedstreck genom att trycka pĂ„ Alt-tangenten och “samtidigt kommer detta kommando att tillĂ„ta omvĂ€nt snedstreck att visas medan du skriver, Shift och tangentkombinationen” detta kommer ocksĂ„ att spara denna symbol.

Om du har tillgÄng till en numerisk knappsats, kan du fortsÀtta att ange denna symbol med ett kommando som innehÄller siffror; för att göra detta mÄste du trycka pÄ Alt och sedan trycka pÄ 9 följt av 2. Detta kommando Àr inte anvÀndbart för de som inte har tillgÄng till det numeriska tangentbordetmen om du har tillgÄng till det kan du anvÀnda den hÀr genvÀgen för att skriva omvÀnt snedstreck.

Eftersom skrivkommandona skiljer sig beroende pĂ„ typ av tangentbord som anvĂ€nds; Det Ă€r vĂ€rt att veta att pĂ„ det tyska tangentbordet visas snedstrecket efter att ha tryckt pĂ„ “Alt” bredvid “shift” och siffran 7.

FrÄn macOS

PÄ ett macOS-tangentbord visas ett snedstreck vid ange lÀmpligt kommando för denna typ av tangentbord; i det hÀr fallet Àr kommandona som kan visa omvÀnt snedstreck:

  • Alt + 7.
  • Alt + Skift.
  • Alt + Shift + /.

Om ditt tangentbord inte kan skriva omvĂ€nt snedstreck med nĂ„gra av kommandona vi har visat hĂ€r, finns det ett alternativ som kan undvik att anvĂ€nda skrivkommandon; Även om detta kan vara lite obekvĂ€mt för vissa mĂ€nniskor, Ă€r det en lösning pĂ„ ett skrivkommandofel.

Detta alternativ eller trick gĂ€ller kopiera och klistra in snedstrecket frĂ„n din webblĂ€sare eller frĂ„n text som Ă€r inom rĂ€ckhĂ„ll som inkluderar denna symbol i dina skrifter. För att göra en kopia mĂ„ste du öppna platsen dĂ€r du ska ta det omvĂ€nda snedstrecket och fortsĂ€tta att vĂ€lja symbolen du vill ha, vĂ€lj alternativet “kopiera”, ange sedan platsen dĂ€r du skriver för att vĂ€lja “klistra in” pĂ„ den valda platsen, ocksĂ„ Du kan klistra in texten med kommandot Control + V.

Varför kan du inte köra snedstrecket korrekt pÄ din dator?

Det finns mÄnga anledningar till att skrivkommandon misslyckas; Det bör betonas att det finns olika kommandon som exakt motsvarar en specifik tangentbordstyp, sÄ du mÄste veta att om du skrev in ett kommando som inte matchar ditt tangentbord, det kommer inte att ge den förvÀntade effekten.

Tangentbordet felkonfigurerat

Om ditt tangentbord har ett konfigurationsfel; du kan konfigurera den för att svara korrekt pÄ din input. Alla tangentbord kommer inte att bearbeta kommandona du skriver som förvÀntat, sÄ du mÄste stÀlla in dem först vad hÀnder nÀr du trycker pÄ vissa tangenter?.

I Windows mĂ„ste du komma Ă„t “Kontrollpanelen”. VĂ€lj ett alternativ “Regionala och sprĂ„kinstĂ€llningar” och tryck pĂ„ “Detaljer”; Du kommer att se ett nytt fönster som lĂ„ter dig vĂ€lja vilket sprĂ„k ditt klaviatur ska spelas pĂ„; i det hĂ€r fallet blir det spanska, sĂ„ du mĂ„ste vĂ€lja “Traditionell spanska” (om ditt @ stĂ„r pĂ„ nummer 2-tangenten).

Om ditt @ stĂ„r pĂ„ tangenten för bokstaven Q, mĂ„ste du vĂ€lja “LĂ€slĂ€skunnighet pĂ„ spanska och internationellt”; Detta beror pĂ„ att detta tangentbord anvĂ€nds i Latinamerika. Du kan se skillnaden mellan olika tangenter och deras funktioner beroende pĂ„ tangentbordet; till exempel, Nordamerikanska tangentbord har inte bokstaven Ñ-tangententill skillnad frĂ„n tangentbord som ses i Latinamerika.

Kanske har ditt tangentbord problem med att utföra kommandon pÄ grund av problem i dess struktur och inte i dess konfiguration som du trodde, det Àr en bra idé att kontrollera att alla tangenter fungerar korrekt; om inte kan det lösas med underhÄll eller reparation vid behov. I extremfallet kan du köpa ett nytt tangentbord och konfigurera det.

0 Shares