Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man skriver alla hjärtans dag-hälsningar med ChatGPT

Ämne: Hur man skriver alla hjärtans dag-hälsningar med ChatGPT

Alla hjärtans dag är precis runt hörnet och inför dagen letar människor efter olika sätt att få sina speciella att kännas ännu mer speciella. Ett av de äldsta men ändå ett förtjusande sätt att uttrycka sina känslor har varit att “skriva ett brev”, men ibland i dagens hektiska liv har människor svårt att få tillräckligt med tid eller tillräckligt med inspiration för att skriva ett perfekt brev. Dessutom är det ett problem att hitta de rätta orden. Men om du vill skriva ett brev och behöver hjälp kan ChatGPT vara din grej.

ChatGPT är en artificiell intelligens chatbot utvecklad av OpenAI, som alltmer har blivit ett “valentinverktyg” nu för tiden. Den används av många för att skriva hälsningar till alla hjärtans dag i år.

ChatGPT för brev: Rapportera

En undersökning gjord av cybersäkerhetsföretaget McAfee hävdar att cirka 62 % av indier planerar att använda ChatGPT för att skriva ett kärleksbrev för V-Day. Den mest populära anledningen till att använda ChatGPT är att avsändaren känner sig mer självsäker (59%), den andra är brist på tid (32%), den tredje är brist på inspiration (26%) och den sista är att det kommer att gå snabbare och lättare (14%). Alla dessa människor förväntar sig uppenbarligen att de inte kommer att bli upptäckta.

I sin rapport med titeln “Modern Love” undersökte McAfee 5000 personer i 9 länder för att upptäcka hur AI och internet förändrar kärlek och relationer. Och det är i den här rapporten som 62 % av indiska män hittades som tog hjälp av ChatGPT.

“Med den ökande populariteten för AI, särskilt med en webbläsare kan få åtkomst, ökar chanserna att få maskingenererad information”, säger Steve Grobman, McAfee Chief Technology Officer.

Dessutom kändes breven så originella att över 69 % av människorna inte kunde se skillnaden mellan ett kärleksbrev skrivet av AI och ett skrivet av en människa. Och 65 % föredrog en maskingenererad lapp.

Steg för att skriva ett alla hjärtans dag-brev med ChatGPT

  1. För att använda ChatGPT, skapa först ett konto på Open AI-webbplatsen- http://chat.openai.com/auth/login
  2. Klicka på registreringsalternativet
  3. Om webbplatsen tar tid att ladda, uppdatera sidan eller kolla efter en tid.
  4. Verifiera ditt konto.
  5. Du kommer att få en länk på ditt e-post-ID, följ länken som skickas till ditt id och slutför verifieringsprocessen.
  6. Fyll i detaljerna och fortsätt.
  7. Nu när du har registrerat dig kan du fritt använda ChatGPT.

Skriv valfritt kommando som du vill veta om i sökfältet och det kommer att ge ett svar.

Så, mina damer, om du stöter på en obefläckad annons fint formulerat nästan perfekt brev på V-dagen, kanske författaren inte är din speciella, utan ett AI-verktyg. ChatGPT har gjort så stora framsteg att till och med Google har annonserat sitt eget AI-verktyg Bard och bara tiden kommer att utvisa hur det kommer att klara sig i konkurrens med ChatGPT.