Hur man skickar ett WhatsApp-meddelande till nÄgon som har blockerat mig (exempel)

0 Shares

Sen fÄr vi se Hur man skickar ett WhatsApp-meddelande till nÄgon som har blockerat mig. Detta Àr en ganska enkel process Àven om den har en liten nackdel att övervÀga.

Vi kan inte förneka att WhatsApp har varit en av de mest anvÀnda applikationerna för snabbmeddelanden i mÄnga Är. DÀrför Àr det normalt för oss alla att ha den hÀr appen pÄ vÄr enhet. SMS har glömts bort och nu hanteras allt av denna app.

Problemet uppstÄr nÀr nÄgon du vill kommunicera med blockerar dig. Du kan se samtalet med denna person, men trots att du skickat meddelandet till dem nÄr det inte, det betyder att t.ex. Hon blockerade dig.

NÄgot du bör tÀnka pÄ Àr om du inte gör det du Àr sÀker pÄ att den hÀr personen har blockerat digbör du inte följa metoden du ser nedan och dÀrmed upptÀcka att nÄgon har blockerat dig pÄ WhatsApp.

Hur vet jag om nÄgon har blockerat Ätkomst till WhatsApp?

I grund och botten, nÀr vi skickar ett meddelande och en enda check kommer, beror det pÄ att det vi skickade inte nÄr det. Detta kan bero pÄ att Jag blockerar dig eller för att du inte har tillgÄng till internet.

Om vi ​​lĂ€gger till detta att vi inte kan se din profilbild eller data om den nĂ€r vi gĂ„r in i din profil. DĂ„ Ă€r det mycket troligt att det blockerade oss. DĂ€rför, nu nĂ€r vi vet nĂ€r nĂ„gon blockerade dig pĂ„ WhatsApp, lĂ„t oss se hur man skickar meddelanden till den hĂ€r personen.

Hur man skickar ett WhatsApp-meddelande till personen som blockerade mig

Ner skicka ett meddelande till personen som blockerade dig, vi behöver hjÀlp av en tredje part. TyvÀrr Àr det inte möjligt för oss att skicka ett meddelande till dig om nÄgon annan inte hjÀlper oss.

SÄ vad den hÀr tredje parten borde göra Àr att skapa en grupp och lÀgga till personen som blockerade oss och naturligtvis oss. Vi kommer att behöva en annan person för om hon blockerade oss kommer vi inte att kunna lÀgga till dem i gruppen.

NÀr du har skapat en grupp och lagt till alla kan du börja skicka meddelanden och Den som har blockerat dig kommer att kunna lÀsa dem, pÄ samma sÀtt kan du lÀsa den personens meddelanden.

Naturligtvis Àr det mycket troligt att den hÀr personen lÀmnar gruppen nÀr de fÄr reda pÄ att du försöker kommunicera. Detta Àr ganska uppenbart, för om nÄgon har lyckats blockera en kontakt pÄ WhatsApp Àr det mycket möjligt att det beror pÄ nÄgot allvarligt.

Men du vet redan att detta Àr det enda sÀttet skicka ett meddelande till personen som blockerade mig. Kanske, med lite tur, kan du fixa nÄgot och fÄ personen att ta bort blockeringen.

Skicka WhatsApp-meddelanden till kontakten som blockerade mig

Vi vet att det inte Àr en idealisk lösning att förlita sig pÄ en tredje part skicka ett meddelande till personen som blockerade oss. TyvÀrr tillÄter WhatsApp oss inte att kommunicera med denna person pÄ nÄgot annat sÀtt, detta Àr uppenbart, eftersom alternativet att blockera nÄgon annars inte skulle ha nÄgon anledning.

Men, Ă„tminstone för nu, har vi det hĂ€r alternativet pĂ„ bordet för att kunna kommunicera med den personen Ă€ndĂ„. Det Ă€r mer Ă€n uppenbart att om du kan skicka ett SMS till den som har blockerat dig, rekommenderas det ocksĂ„ eftersom du inte behöver en tredje part för att kunna kommunicera och du behöver inte gĂ„ in i en WhatsApp-grupp för att uppnĂ„ det. …

Förhoppningsvis kommer personen som blockerade dig att ompröva och tala normalt. Vid eventuella problem eller tveksamheter ang skicka ett meddelande till nÄgon som har blockerat mig pÄ WhatsApp du kan lÀmna det lite lÀngre i kommentarsfÀltet.

0 Shares