Hur man skickar ett röstmemo via e-post Outlook – multimediasändning

0 Shares

Det är otroligt hur mycket vi kan göra med ett klick på en dator eller telefon. Kreativiteten hos datorprogrammerare är mycket stor. När vi fick reda på att vi kunde skicka värdefull information per post trodde vi att vi redan var i toppen. Nu har vi chansen skicka röstmemon via Outlook. Om du inte vet hur du gör det visar vi dig här.

Vilka är kraven för att ditt ljud ska skickas?

För närvarande finns det flera e-postprogram, varav de mest populära är Gmail och Outlook. Många människor har minst ett konto med dessa appar och lever olika aspekter av sina liv från dessa plattformar.

De gör det möjligt för dem att hålla kontakten med släktingar, ta emot eller skicka information av anställd karaktär, hantera förfrågningar till statliga eller privata enheter och är ett kontaktsätt för alla företag. I Outlook kan du skicka skrivna e-postmeddelanden, multimediafiler och mer typ av dokument.

Vad som inte var känt för många var att ett ljud också kunde skickas som ett meddelande. Detta är inte förvånande eftersom dess största konkurrent Gmail redan har röstmeddelanden aktiverat.

Om du med denna information känner att ditt huvud kommer att explodera för att du inte vet vad du ska göra. Oroa dig inteför om du har erfarenhet av plattformar som WhatsApp där tusentals röstmemon spelas in och skickas dagligen, då kan du få en lika trevlig Outlook-upplevelse med Outlook.

Och det är att varje applikation och enhet som kommer ut på marknaden vill dra fördel av fördelarna med röstmemo till användaren. Även enheter som Apple Watch kan också spela in röstmemon som du kan skicka till andra personer.

Som med andra appar, Outlook för att skicka ljud behöver du ingenting ovanligt att använda den här funktionen. Det räcker med att ha en enhet, dator eller mobiltelefon, ett aktivt konto i Outlook, ha en internetuppkoppling, så att ljudet inte blir så tungt, att man kan skicka det och lära sig använda funktionerna.

Vad behöver du göra för att kunna skicka en ljudfil till ett Outlook-e-postmeddelande?

Om du inte är övertygad om att använda den här funktionen i Outlook, bör du se den andra sidan av myntet innan du avböjer. Kanske fokuserar du på den kunskap som saknas för att använda det här verktyget, snarare än på de fördelar det kan ge dig.

Å ena sidan, om du är väldigt upptagen och inte kan lägga åt sidan det du gör med händerna, kan du: tryck bara på några knappar och spela in ditt meddelande vad du vill skicka. Även när informationen i fråga handlar om att instruera andra om vad de ska göra, kan höra de hörbara uppmaningarna göra det lättare för dem att förstå och lättare att säga.

Visserligen kan det ta längre tid att skriva en kommentar än att spela in den. En annan fördel är att du kan spela in en röstanteckning i förväg och skicka den när det passar dig.

Tack vare mobilappen

Det finns ett antal sätt att skicka ljud via Outlook med en Android- eller iOS-mobiltelefon. Här kommer vi att förklara några av dessa blanketter som du har till ditt förfogande. En av dem är att skicka ljudet som en bilaga. För den här metoden måste du se till att anteckningen inte överstiger 34 MB så att du inte har problem med att skicka.

För att använda den här metoden måste du gå till din inkorg och skapa ett nytt meddelande. Du måste komma ihåg att du måste ange mottagarens e-postadress och ämnet för meddelandet. Sedan måste du hitta anslut-knappen längst ner på skärmen som representeras av klicksymbolen.

Denna åtgärd öppnar ett fönster med olika mediefilalternativ som du kan ange från den dator du använder, inklusive ljudfiler, så du måste välja ljud inspelat för detta meddelande och klicka på bifoga. Du måste vänta några sekunder för att filen ska laddas upp och du måste trycka på Skicka.

från din dator

Ett annat sätt att skicka en röstanteckning via Outlook är att spela in en anteckning. Detta kan göras med hjälp av en mobiltelefon eller dator. Detta är väldigt enkelt att göra, sök bara efter en inspelningsapp på din enhet, vilket vanligtvis är en inbyggd funktion hos enheterna. I de mycket sällsynta fall du inte har den här appen kan du ladda ner den från vilken virtuell butik som helst.

När du har brännaren till hands måste du spela in den önskade kommentaren. Det behöver inte nödvändigtvis vara något allvarligt eller arbetsrelaterat, det kan det också vara varmt välkommen eller påminnelse för kontakt.

Sedan måste du söka i ljudmappen i appen och leta reda på anteckningen du just spelade in och fortsätt att trycka på den tills du får popup-fönstret med delningsalternativet. Om du klickar på den har du flera alternativ att välja mellan, inklusive Outlook. Om du väljer det skickar ansökan den till posten, och du behöver bara ange mottagarens e-postadress och skicka den.

Vad är proceduren för att spela in ett röstmemo direkt i Outlook-appen?

Om du föredrar att prova en annan metod kan du testa att spela in direkt från appen, för detta behöver du ha en mikrofon till hands om du använder en dator. Efter att ha löst det här problemet måste du gå in i applikationen och skriva ett nytt meddelande. En mikrofonikon visas uppe till höger på skärmen, om du aktiverar det kan du diktera en kommentar vad vill du fånga

Denna metod skiljer sig från de tidigare genom att du inte skickar en röst, utan en textanteckning, förutom att du inte behöver skriva, istället dikterar du dina idéer i mikrofonen. Du måste komma ihåg att när du dikterar måste du göra det lugnt, hörbart och tydligt, och du måste även ta med de skiljetecken som meddelandet kommer att innehålla.

0 Shares