Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man skickar ett foto på WhatsApp som raderas av sig själv [nova função]

Vi har förberett en snabbguide för dig att använda den nya funktionen och lära dig hur du enkelt skickar foton och videor som försvinner på WhatsApp

Nyligen släppte WhatsApp flera nya funktioner, och en av dem är att skicka bilder och videor som försvinner. Den här funktionen fungerar som en enda vy, personen tar emot fotot och videon du skickade och efter att ha öppnat den en gång raderas allt. Låt oss förstå mer om funktionen nedan och hur man gör detta.

Hur skickar man foton och videor som raderas på WhatsApp?

Innan vi tittar på själva genomgången, låt oss titta på några sätt som människor kan komma runt detta. Även med det här alternativet aktiverat kan folk fortfarande skriva ut sina foton, och med videor kan folk spela in sina skärmar. Men om man tar bort denna faktor fungerar funktionen väldigt bra.

I grupper med flera kontakter fungerar funktionen, kontakter blockerade i grupper kommer att kunna se dina uppladdade foton och videor. Uppdateringen kommer ut långsamt, men om du redan har den kan du testa den med personer som inte har nyheterna än. För närvarande kommer funktionen ut för Beta-användare, men den kommer att nå den slutliga versionen. Nu när vi har sett det viktiga, följ genomgången nedan för att använda funktionen:

  1. Gå först till WhatsApp.
  2. Gå i konversationen med den person eller grupp du vill ha.
  3. Klicka på i meddelandefältet gem ikon. lär dig hur du skickar bilder och videor som försvinner på whatsapp
  4. Gå till alternativet Galleri eller i Kamera att ta fotot. ta en bild eller gå till galleriet för att hitta det du vill skicka
  5. Välj den bild eller video du vill ladda upp.
  6. Innan du skickar in kommer du att se en siffra 1, klicka på den så aktiveras funktionen. det nya alternativet är ikon 1 som visas
  7. Efter aktivering är det bara att skicka in.
  8. Efter det kommer personen bara att kunna se bilden eller videon en gång. Den här nyheten är inte allmänt tillgänglig för närvarande, den kommer ut långsamt. Främst för dem som är en del av betan.

Slutsats

Med den här kompletta guiden vet du redan hur du använder denna nya WhatsApp-funktion. Ha nu kul och skicka foton och videor som försvinner utan problem. Har du haft några svårigheter i vår steg för steg? Hittade du ett fel? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.