Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man skickar ett anonymt meddelande på Instagram

Instagram nådde två miljarder aktiva användare under tredje kvartalet 2021 och beräknas nå 2,5 miljarder aktiva användare år 2023. Nu när miljarder människor flockas till Instagram varje dag finns det många roliga funktioner som Instagram och tredjepartsapptillverkare har kommit på för att krydda användarupplevelsen på Instagram. En sådan funktion är anonyma meddelanden som inte är tillgängliga från själva Instagram, men det finns tredjepartsappar som låter dig skicka anonyma meddelanden där dina uppgifter döljs för din mottagare.

Vad är NGL och hur hjälper det att skicka anonyma meddelanden?

NGL eller ‘Not Going To Lie’ är en surrande app i sociala medier som hjälper Instagram-användare att skicka ut anonyma meddelanden till andra användare som liknar hur formatet “Fråga mig vad som helst” plockade upp på plattformen när det kom.

Du måste skapa en länk med NGL som ställer frågor och skapa en länk. När du har länken lägger du upp den på Instagram med hjälp av länkklistermärket eller lägger upp den på Instagrams bio. Intresserade Instagram-användare kan följa länken och posta sina svar och så enkelt är det. Alla svar registreras på NGL-appen som du kan kolla in. Eftersom alla svar är anonyma kommer du inte att kunna ta reda på vem som har skickat dem.

NGL tar också ett steg längre genom att filtrera bort alla kränkande eller sårande förtal eller kommentarer. Det betyder något i stil med “döda dig själv” kommer att filtreras bort automatiskt. Naturligtvis arbetar NGL fortfarande på att förbättra sitt filtersystem så vissa sökord kan fortfarande glida förbi men de flesta av dem fångas upp så småningom.

Hur skickar man ett anonymt meddelande på Instagram?

Låt oss se hur du kan använda NGL-appen på din Instagram för att skicka anonyma texter till andra användare på plattformen.

Hur man skickar ut anonyma meddelanden på Instagram
Steg 1: Gå först till App Store (för iOS) eller Play Butik (för Android)sök efter NGL Appoch ladda ner den till din telefon.
Steg 2: Starta appen.
Steg 3: Klicka på “Få frågor” knappen på appen där du blir ombedd att ange din Instagram användarnamn.
Steg #4: Knacka på ‘Gjort’ där NGL-appen genererar en anonym länk som innehåller din Instagram användarnamn som är anpassad för ditt handtag.
Steg #5: Därefter måste du kopiera länken från NGL app och slå på ‘Dela med sig’ knapp.
Steg #6: Du måste använda NGL-länk på Instagram-appen använda Länkklistermärke.
Steg #7: När du har lagt länken, be vilken användare som helst att svara på just den NGL-appen eller säga, låt alla svara.
Steg #8: Gå till NGL app och kolla efter alla svar som är anonyma.