Hur man skickar en video i e-post med Gmail frÄn en mobiltelefon (exempel)

0 Shares

Fler och fler mÀnniskor i vÀrlden som anvÀnder konton som en Äterkommande kommunikationsmetod e-post som Gmail. MÄnga mÀnniskor ger denna e-postadress som ett utmÀrkt verktyg anvÀndbar för att fÄ ut det mesta av dessa kommunikationsmedel. Det Àr dÀrför nÀstan alla i vÀrlden har ett Gmail-konto.

Dess funktionalitet och integrerade verktyg gör det enkelt, enkelt och snabbt att anvÀnda, varför det Àr ett favoritverktyg enligt olika nÀtverksanvÀndare. Vanligtvis i Gmail Du kan skicka och ta emot alla typer av e-post, och dessa verktyg Àr mycket praktiska för stora volymer e-postmeddelanden. Och Àven denna plattform anvÀnds av mÄnga företag för att utföra en stor del av sitt arbete och yrkesverksamhet.

Baserat pÄ detta hÀnder det vanligtvis att videor som spelats in frÄn mobil och skickas pÄ detta sÀtt krÀver vanligtvis lite mer uppmÀrksamhet för att mottagaren ska ta emot dem korrekt.

Det finns ett antal verktyg du kan anvĂ€nda för att göra detta som hjĂ€lper dig med ovannĂ€mnda leverans. Alla dessa filer mĂ„ste dock passera genom “molnet” sĂ„ att den som tagit emot dem bara behöver ladda ner filen och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kunna njuta av den utan större komplikationer.

Google Drive och dess anvÀndningsalternativ

Google Drive Àr ett av de mest praktiska alternativen vi kan hitta pÄ marknaden. Din multidomÀnvÀrd multimediafilerhar blivit allmÀnt accepterad och applÄderad av anvÀndare pÄ olika sociala nÀtverk.

Som en del av det hÀr verktyget kan vi tillhandahÄlla allt frÄn en mycket tung fil till att skicka den till en annan plattform tack vare anvÀndarvÀnligheten som tillhandahÄlls av dess mobilapplikation. Varje gÄng vi gÄr in arkiv En lÀnk skickas till oss pÄ denna plattform, som vi fritt kan dela med de personer vi vill ha.

UtifrÄn detta kommer kontakten han fÄr, sa han att kombinera, kan du enkelt blÀddra och ladda ner önskad fil i sin helhet till den valda enheten. Tack vare hela enhetens kapacitet kan vi skicka filer av 5 TB vikt.

Men den version som erbjuds sÄ fri tillÄter upp till 15 GB datautrymme. Av denna anledning rekommenderas det ofta att konsekvent radera en viss mÀngd filer över tid att ha tillrÀckligt med utrymme att lagra andra filer som Àr lika viktiga.

Hur man delar stora videor

  1. För att komma igĂ„ng, vĂ€lj bara den mediefil du vill skicka. För att göra detta, gĂ„ bara till ditt mediegalleri och klicka pĂ„ videoalternativmenyn, du kommer att se ett antal alternativ dĂ€r, frĂ„n vilka du mĂ„ste vĂ€lja alternativet: “skicka via
  2. Google Drive kommer att visas som ett av alternativen pÄ grund av filmens storlek. Tryck pÄ alternativet och du kommer att omdirigeras till en annan sida.
  3. HÀr kommer vi att se att vi erbjuder att bifoga nÀmnda fil till filen mÄlmappsom vi Àr pÄ vÀg att vÀlja och det tar dig automatiskt till nÀsta steg
  4. Efter att ha bifogat nĂ€mnda video kommer vi att kunna dela den frĂ„n vĂ„r Google Drive-sida, vi mĂ„ste bara högerklicka pĂ„ filen och vĂ€lja alternativet ‘Att dela“.
  5. HÀr visar vi nÄgra lÀnkar som vi kan skicka direkt och som vi mÄste inkludera i ett mejl för att vÄr mottagare ska fÄ det.

Vad bör vi tÀnka pÄ?

Även om detta Ă€r ett praktiskt och ganska enkelt alternativ, beroende pĂ„ ditt internetkapacitet, kommer det att ta ett tag för systemet att ladda det och ge dig den hĂ€r lĂ€nken. Innan du skickar lĂ€nken behöver du justera dina integritetsinstĂ€llningar, pĂ„ sĂ„ sĂ€tt endast den som att motta sa lĂ€nken kommer du att se vad du skickar.

För att göra detta, klicka bara pĂ„ “Ändra” och vĂ€lj sedan alternativet “Alla som fĂ„r lĂ€nken“. Och voila, din fil kommer att vara redo att ses av den valda personen.

0 Shares