Hur man skickar eller delar min WhatsApp-status med en kontakt (exempel)

0 Shares

Livet Àr fullt speciella ögonblick som vi ofta lÀmnar bakom oss nÀr vi fÄngar dem i en bild. En familjebild, en semesterresa, en romantisk middag Àr bara nÄgra av de ögonblick som vi minns och delar med vÄra nÀra och kÀra eller med nÄgon annan. Lyckligtvis har vi möjlighet att dela vÄr WhatsApp-status med en speciell kontakt.

För pĂ„ vĂ„ra mobila enheter med denna applikation kan vi skicka eller dela dessa speciella bilder, i vĂ„ra stater, med vem vi Ă€n vĂ€ljer. I det hĂ€r inlĂ€gget vill vi hjĂ€lpa dig att ta reda pĂ„ hur du kan visa din status för en specifik kontakt. Följ med oss ​​i denna lĂ€sning sĂ„ kommer du Ă€ntligen fĂ„ reda pĂ„ hur enkelt och enkelt det Ă€r.

Vad ska jag göra om jag vill dela min WhatsApp-status med en kontakt?

Tack WhatsApp-statusar Vi kan skicka foton, videor, GIF eller text och uppdatera dem sÄ mÄnga gÄnger vi vill och nÀr vi vill. Observera att dessa tillstÄnd kommer att försvinna efter 24 timmar, sÄ om du gillar kontaktens status, ladda ner den till din mobiltelefon.

Med det i Ă„tanke, lĂ„t oss gĂ„ till vĂ„r telefon för att öppna vĂ„r WhatsApp-meddelandeapp. Överst ser du tre avsnitt: CHATTAR, STATER OCH ANSLUTNINGAR.

Efter att ha tryckt pÄ «STATES» kommer du att se tre horisontellt arrangerade punkter som du mÄste trycka pÄ för att gÄ till nÀsta skÀrm. NÀr du Àr hÀr kan du bredvid din statusbild se hur mÄnga personer som har sett den.

Du kommer ocksÄ att se tre punkter igen, denna gÄng vertikalt, som expanderar fliken nÀr du trycker pÄ den. Alternativen Àr: vidarebefordra, dela, dela pÄ Facebook och ta bort.

Sedan kl klicka pĂ„ “Dela” du presenteras med nĂ„gra alternativ igen för att göra detta. Genom att trycka pĂ„ WhatsApp-ikonen fĂ„r vi möjlighet att granska appens uppdaterade kontakter och söka efter personen vi vill dela vĂ„r status med.

Klicka pÄ kontakten och i den nedre delen visas en liten pil pÄ den gröna cirkeln som ger plats för statusbilderna. Tryck pÄ den pilen igen och voila! Jobbet Àr gjort.

Kan jag redigera mina bilder innan jag skickar dem?

Innan vi skickar vÄr WhatsApp-status till kontakten kan vi redigera bilderna eller andra bilder som appen tillÄter oss att tillÄta. Genom att följa stegen vi nÀmnde ovan kommer du att upptÀcka att statusbilden visas du har möjlighet att Àndra nÄgra saker.

Till exempel, medan du klÀmmer en penna, kan du skriva pÄ bilden som om du gjorde det för hand, vad du vill och i vilken fÀrg som helst.

Men om du vill skriva med tangentbordet gĂ„ till “T”-symbolen och du kommer att fĂ„ det. Å andra sidan, genom att ge dig ett lyckligt ansikte kommer du att ha uttryckssymboler att placera var som helst i din bild. Du kan till och med kombinera uttryckssymboler med texter, och det finns ocksĂ„ möjlighet att beskĂ€ra och skicka endast en del av bilden, vilket Ă€r vĂ€ldigt anvĂ€ndbart nĂ€r du bara vill markera en viktig punkt i ett foto.

Det hÀr redigeringsomrÄdet har ocksÄ en inverterad pil som Ängrar den senaste ÄtgÀrden du gjorde pÄ bilden. NÀr du Àr klar skickar du bilden som du har redigerat den.

NÀr du gör en statusuppdatering kan du göra det dela dem bara med dem du kÀnner vars telefonnummer du har sparat i din kontaktbok.

Utan tvekan Àr det en mycket enkel uppgift att skicka eller dela dina bÀsta WhatsApp-statusar med en kontakt. Glöm inte att lÀgga till dem i din anteckningsbok sÄ att de kan njuta av dessa bilder att du skickar dem frÄn din stat. Vi skulle vilja höra frÄn dig om hur anvÀndbart det hÀr inlÀgget visade sig vara för dig. Ange det i kommentarsfÀltet.

0 Shares