Hur man skapar videoeffekter med FaceApp med After Effects

0 Shares

För mÄnga har det blivit en prioritet att anvÀnda en applikation med vilken du kan modifiera foton som ett proffs med tanke pÄ de senaste trenderna i de olika sociala nÀtverk som anvÀnds under 2020.

Oavsett om det Àr en trend, att ge dina bilder en viss estetik eller att skoja med dina vÀnner, Àr dessa mobilappar alltid med oss.

Detta har skapat stor konkurrens i branschen som vÀxer för varje dag, sÄ utvecklarna av dessa lösningar Appar De letade efter kreativa sÀtt att komma med ett nytt filter eller ett nytt sÀtt att interagera med fotona du tog.

Fram till för nÄgra Är sedan trodde mÄnga att allt möjligt hade gjorts nÀr det gÀller att modifiera bilder, Ànda fram till slÀppet av FaceApp, som har den Äldrande effekten.

Det Àr en applikation med vilken du kan Àndra utseendet pÄ en person pÄ ett foto pÄ ett helt radikalt sÀtt.

Genom en komplex artificiell intelligens, moln för datalagring och nÄgra filter, hittade en app som fÄr dig att se gammal ut, av motsatt kön med mera.

Faktum Àr att med FaceApp finns det mÄnga sÀtt att ha kul och uppleva det som finns pÄ din skÀrm och sedan sprida det pÄ sociala nÀtverk.

FaceApps ansiktsomvandlingsprocess Àr dock ganska komplex, sÄ du kan begrÀnsa vissa bilder och hur du redigerar dem, till exempel om det finns mer Àn en person i bilden eller om du bÀr en hatt.

Detta Àr inte heller möjligt i nulÀget tillÀmpa detta filter till vÄra videor, hur mycket vi Àn vill, men det finns alltid ett sÀtt.

Med tanke pÄ det senare kommer vi idag att lÀra dig med en enkel handledning hur du kan göra samma FaceApp-effekt i den valda videon med AfterEffects.

FaceApp-effekt frÄn AfterEffects

I vÄrt liv Àr allt möjligt om vi försöker tillrÀckligt hÄrt; DÀrför, Àven om nÄgot kan verka omöjligt, kan vÄr uppfinningsrikedom sÄ smÄningom göra det möjligt.

Även om FaceApp inte har nĂ„got alternativ att ladda upp vĂ„ra videor genom sitt program; det Ă€r möjligt att uppnĂ„ exakt samma effekt i AfterEffects och vi menar med den anvĂ€ndningen Efter effekterna gör en film.

Video frÄn FaceApp

För att göra en FaceApp-video mÄste du anvÀnda AfterEffects och slutligen kommer du att kunna göra det med vilken video som helst genom att följa detta steg för steg:

  • Öppna först videon du vill konvertera med filtret FaceApp i AfterEffects och dra sedan videon till skrivknappen för att arbeta med den.
  • Konvertera sedan videon till kvadratisk format för att göra den lĂ€ttare att arbeta med, och lĂ€gg till en bildrĂ€knare för att verifiera videons FPS och konvertera den sedan till sekvens Jpeg i utgĂ„ngsalternativen.
  • Nu, med framerate-rĂ€knaren, mĂ„ste du ladda upp varje foto du renderat med FaceApp tills du har alla bilder med det filter du vill att videon ska ha.
  • Slutligen, ta alla bilder och sĂ€tt ihop dem med Efter effekterna, i huvudsak sĂ€tter tillbaka dem i deras ursprungliga format för bildrutor per sekund. Observera att du kan göra detta i samma fönster som du tog de första stegen för att ta bort framerate-rĂ€knaren.
  • Kom ocksĂ„ ihĂ„g att du kan anvĂ€nda maskverktyget nĂ€r det gĂ€ller originalfilmför bĂ€ttre definition runt ansiktet och en kornig effekt för en bĂ€ttre slutkvalitet i din design.
0 Shares