Hur man skapar Spotlight-bilder som skrivbordsbakgrund i Windows 10

0 Shares

NÀr vi anvÀnder nÄgon applikation eller till och med operativsystemet, oavsett om det Àr mobila enheter som t.ex Android eller frÄn stationÀra datorer som Windows. Vi tror att dess olika funktioner eller egenskaper endast kan anvÀndas pÄ det sÀtt som de skapades. Men det visar sig att sÄ inte Àr fallet idag, och vi kan anvÀnda det för ett annat syfte. DÄ visar vi dig Hur man sÀtter Spotlight-bilder som skrivbordsbakgrund i Windows 10.

För den som inte vet Àr Windows Spotlight en ny funktion i Windows 10 som lÄter dig visa olika bilder pÄ lÄsskÀrmen. Dessa bilder Àr av mycket god kvalitet och erbjuder oss olika teman. Och vi har alltid undrat om Windows 10 kommer att kunna stÀlla in en skrivbordsbakgrund Utvalda bilder.

Svaret Àr ja, men det visar sig vara en ganska svÄr operation eftersom vi inte vet var dessa bilder Àr slutgiltiga. Och Àven att kÀllorna till dessa bilder ocksÄ Àr vÀldigt olika. Och möjligheten att göra det kommer inte att vara sÄ enkelt som att justera temat och skrivbordsbakgrunden i programmet Windows 10.

Hur man sÀtter Spotlight-bilder som skrivbordsbakgrund pÄ Windows 10

Men för det tionde att den hÀr uppgiften Àr lite svÄr, kanske den inte Àr svÄr men lite trÄkig för om vi vet var Windows 10 spara dessa bilder. De kommer inte att ha en förlÀngning och vi mÄste göra det hÀr jobbet med att sÀtta bildförlÀngningen pÄ var och en av dem, vilket kan ta lite tid.

Men vi kommer att berÀtta för dig att denna trÄkiga uppgift kan automatiseras med ett skript som kommer att göra allt arbete Ät oss. Vad det betyder Àr bara att skriptet kommer att gÄ direkt till dÀr Windows 10 lagrar dessa bilder och placerar filen utveckling var och en och spara den sedan i en annan mapp.

Det hÀr skriptet har redan standardkonfigurationen för att spara bilder till den angivna sökvÀgen och vi kan Àndra det. StandardsökvÀgen Àr en mapp Foton> Bakgrund> Höjdpunkter och spara den i OneDrive-mappen. För att göra denna omdirigering gÄr vi till rad 6 och lÀgger en av vÄra preferenser hÀr.

Hur man automatiskt visar Spotlight-bilder

Men du borde veta att Windows Reflektor Varje dag lÀgger den till nya bilder som inte kommer att vara tillgÀngliga som bakgrundsbilder. SÄ vad kan vi göra, vi kan ocksÄ tyst fÄ skriptet att göra den hÀr uppgiften. För detta kommer vi att anvÀnda en xml-fil och anvÀnda den för att skapa en schemalagd uppgift i Windows.

Efter att ha laddat ner filen öppnar vi filen SchemalÀggaren Windows 10, dÄ kommer vi att leta efter importuppgiftsalternativet och klicka. Sedan vÀljer vi den nedladdade filen, nÀsta steg vi mÄste ta Àr att vÀlja fliken Triggers och i den ska vi lÀgga in den takt vi vill att skriptet ska köras i.

NĂ€r vi Ă€r klara kommer vi att gĂ„ till fliken ÅtgĂ€rder, vĂ€lja en post och sedan redigera den. Klicka sedan pĂ„ BlĂ€ddra i avsnittet Program / Skript och vĂ€lj det skript som vi redan har laddat ner. Slutligen behöver vi bara klicka pĂ„ Spara och vi avslutar.

Det sista steget blir att gÄ till Bindande, I det hÀr fönstret vÀljer vi Anpassa, och sedan i avsnittet Bakgrund klickar vi pÄ bildspelet. NÀsta sak vi behöver göra Àr att vÀlja sökvÀgen dÀr vi angav att Spotlight-bilder sparas och det Àr allt du behöver göra.

Det Àr en enkel operation att utföra, men lite trÄkig, men det Àr vÀrt att ha dessa bilder sÄ blÀndande att appen visar oss. Och om du följer dessa instruktioner till punkt och pricka, kommer du att kunna göra det uppsÀttning skrivbordsbakgrund i Windows 10 Spotlight-bilder.

0 Shares