Hur man skapar räknare i Gmail och loggar in på flera konton samtidigt

Se hur enkelt det är att skapa ett Gmail-konto och till och med logga in på olika Gmail-konton samtidigt

Gmail är för närvarande den mest använda e-posttjänsten i världen. Om du inte har ett konto visar vi dig i den här artikeln hur du skapar det. Dessutom, om du letar efter ett sätt att gmail logga in samtidigt på två konton, på samma mobiltelefon, surfplatta eller dator, så visar vi dig också.

Hur i Gmail logga in och skapa ett konto

För att skapa ett nytt konto och sedan logga in på Gmail, följ bara steg-för-steg-instruktionerna nedan.

 1. Gå till webbplatsen Gmail.com och klicka på “Skapa ett konto” och klicka sedan på “För mig“;gmail inloggning gratis
 2. Efter det kommer du att tas till en ny skärm för att fylla i dina uppgifter i ett formulär. Sätt in dem korrekt, särskilt i ditt lösenord, ett säkert lösenord som du inte lätt glömmer;gmail inloggning gratis2
 3. När du har fyllt i din registrering klickar du bara på skapa konto. Du kommer automatiskt att omdirigeras till din inkorg.

Så här loggar du in på Gmail med två konton på mobil och dator

Gmail låter dig, till skillnad från andra e-postklienter, använda flera Google-konton på samma dator eller mobiltelefon. Processen är väldigt enkel:

 1. När du har loggat in på Gmail loggar du in på ditt huvudsakliga e-postkonto.
 2. Väl inne i din inkorg klickar du på ikonen med din avatar (eller initialer) i det övre högra hörnet av skärmen;
 3. Klicka på alternativet “lägg till ett annat konto“;gmail-inloggning ändra konto
 4. När du klickar kommer du till en annan skärm där du kan välja ett konto som är sparat på din PC, om du inte har det än klickar du bara på “använda ett annat konto
 5. Du kommer att uppmanas att ange ditt användarnamn och lösenord, tillhandahålla data och du kommer att ange det andra Gmail-kontot.

En viktig punkt är att när du loggar in på Gmail igen kommer alla andra Google-tjänster som Drive, Youtube, Google Meet och andra automatiskt att byta till det konto du loggade in på senast.

Växla mellan Gmail-konton

När du väl har loggat in på två eller flera Gmail-konton, med metoden ovan, kan du enkelt växla mellan dem. Processen är ganska enkel:

 1. Inne i inkorgen klickar du bara på ikonen med ditt foto eller avatar, den kommer automatiskt att lista alla konton du är inloggad på;
 2. Klicka bara på det konto du vill ha i Gmail för att logga in;
 3. En ny flik inloggad på det andra kontot öppnas;
 4. Du kan öppna ett annat konto och en annan flik och hålla båda öppna;

Slutsats

Som du kanske har märkt, när du bestämmer dig för ett annat Gmail-konto för att logga in, kan det göras enkelt på din mobiltelefon eller dator. Dessutom kan du också öppna olika Gmail-konton på samma dator, mobiltelefon eller till och med surfplatta.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

Relaterade Artiklar

Back to top button