Hur man skapar och öppnar ett konto i Mercado Libre – företagskonto eller anvĂ€ndarkonto

0 Shares

Det Àr ingen hemlighet för nÄgon att i dag styrs nÀstan allt av teknik. Det behövs inte lÀngre utan att ens gÄ till webbplatsen personligen för att kunna köpa eller konsumera vilken produkt som helst.

Tillsammans med den nya moderniteten finns det tusentals applikationer som ger oss möjlighet att skaffa produkten pÄ ett specifikt sÀtt sÄ att den nÄr oss utan behov av mobilisering.

Detsamma gÀller för köp- och sÀljsidorna. De Àr gjorda speciellt för erbjuda varor eller tjÀnster sÄ att din information nÄr miljontals mÀnniskor över Internet.

Modaliteten för dessa webbplatser Àr shopping genom digitala kataloger som du kan se i den, nÀr du vÀljer din betalningsmetod, accepterar mÄnga av dessa sajter pengar pÄ konton som PayPal, Skrill med flera.

Efter betalning av varan trÀffas en överenskommelse med sÀljaren, företaget eller butiken göra en leverans av detsammapersonligen eller via budfirma till den adress som köparen uppgett.

Vad Àr Mercado Libre?

Mercado Libre började som ett argentinskt företag som nu verkar som plattform via internet.

Erbjuder e-handelstjÀnster i olika lÀnder gör det möjligt för sina anvÀndare att köpa och sÀlja tack vare detta, oavsett var sÀljaren och köparen befinner sig.

Denna moderna webbplats har mycket innovativa betalningsmetoder som olika betalningsplattformar online som PayPal, skrill, zelle bland annat. Öppen marknad erbjuder sina anvĂ€ndare en sĂ€ker procedur nĂ€r du köper eller sĂ€ljer föremĂ„l.

Detta ger möjlighet att köparens betalning görs till ett Mercado Libre-konto som kommer att hÄllas och endast kan slÀppas för att nÄ sÀljaren nÀr köparen har vi har tagit emot din bestÀllning pÄ ett tillfredsstÀllande sÀtt och tillkÀnnagav den fria marknaden. I annat fall Äterbetalas betalningen till köparen. Mercado Libre lÄter dig ocksÄ spÄra ditt köp eller försÀljning.

Det Àr en av de mest anvÀnda webbplatserna och en favorit bland mÄnga entreprenörer som lanserar sina tjÀnster till allmÀnheten. För att börja anvÀnda Mercado Libre-tjÀnsterna Àr det nödvÀndigt registrera dig med ditt anvÀndarkontoOavsett om det Àr ett företags- eller personligt konto och det beror pÄ vilket syfte du tÀnker ge den anvÀndaren, kan Mercado Libre ta ut ett visst belopp i provision.

Vad anvÀnds Mercado Libre för?

Mercado Libre fungerar som online shopping och försÀljningsplattform, mycket populÀr och för nÀrvarande anvÀnd modalitet. Om du vill köpa kan du genom att gÄ till hemsidan observera och ha viss kunskap om produkten, varan eller tjÀnsten du letar efter, och det kommer att finnas tusentals alternativ för att vÀlja vilken du vill köpa.

Mercado Libres webbplats erbjuder otaliga möjligheter alternativ vid köp av produkterartiklar och tjÀnster frÄn kategorierna evenemang och evenemang, personlig vÄrd, skönhet, hem, tryckeri, fordon, fastigheter, klÀder, skor, kurser och utbildningar, teknik och mycket mer.

Fast besluten att köpa nÄgot, leta bara upp produkten, klicka pÄ köp, Mercado Libre omedelbart kommer att tillhandahÄlla nödvÀndig information sÄ att du kan kommunicera med sÀljaren och pÄ sÄ sÀtt bestÀmma betalningen för varorna och förfarandet för dess leverans.

Om du vill ha det dina pengar Àr pÄ is Tills du fÄr produkten mÄste detta göras genom Mercado Libre, betalning sker med kreditkort. Ett annat alternativ Àr att lita pÄ sÀljaren och betala dem direkt.

Hur skapar man ett företagskonto och ett anvÀndarkonto i Mercado Libre?

För att skapa ett konto som en fysisk person behöver du bara ange din e-postadress, namn och lösenord. NÀr du skapar ett företagskonto krÀver Mercado Libre en e-postadress, fullstÀndigt namn, företagsnamn pÄ dettaoch lösenord.

Mercado Libre kan dock stÀlla fler frÄgor om företagets verksamhet. Vi kan ocksÄ Àndra vÄrt befintliga personliga konto, till ett företagskonto Àndra bara instÀllningarna och lÀgg till nya krav.

0 Shares