Hur man skapar och monterar en ISO-bild med Daemon-verktyg

0 Shares

I artikeln nedan fÄr du lÀra dig hur du anvÀnder programmet som hjÀlper dig mycket nÀr du redigerar bilder. Och speciellt typen av bild, som till exempel en ISO-bild, som Àr vÀldigt svÄr att arbeta med om man inte har det nödvÀndiga programmet och kunskaperna. Vid detta tillfÀlle kommer du att lÀra dig steg för steg hur man skapar och monterar en ISO-bild med Daemon Tools.

För att utföra denna enkla men komplexa operation kommer vi att anvÀnda Daemon Tools som, Àven om det kanske inte verkar sÄ lÀtt att anvÀnda, och tack vare de enkla stegen vi kommer att lÀra dig, kommer du att bli en expert genom att göra dessa sammanstÀllningar. Utan att slösa nÄgon tid, lÄt oss börja förklara för dig hur man skapar och monterar en ISO-bild med Daemon Tools.

Hur man skapar och monterar en ISO-bild

Det första du ska göra Ă€r att ladda ner och installera Programmet Daemon Tools PĂ„ vĂ„r dator mĂ„ste vi ocksĂ„ notera att vi arbetar med operativsystemet Windows 10. Om vi ​​gĂ„r till menyn Den hĂ€r datorn kommer vi att se de enheter och enheter som vĂ„r dator har.

Om vi ​​i samma fönster i Min dator i det nedre vĂ€nstra hörnet hittar ett alternativ för att katalogisera bilder, tillhör det hĂ€r alternativet Programmet Daemon Tools. Det hĂ€r Ă€r bildmappen och om vi vĂ€ljer den ser vi att vi inte har nĂ„gra bilder. Vi lĂ€mnar min dator och gĂ„r in i programmet vi just installerade.

Efter att ha gÄtt in i programmet kommer vi att montera en bild som simulerar att ha en optisk skivlÀsare, t ex CD, DVD eller Blu-Ray. Och att det finns en optisk skiva i den hÀr lÀsaren, eftersom det för nÀrvarande finns mÄnga program som krÀver att vi har en skiva i enheten och vi kommer att simulera det med denna procedur.

Med det i Ätanke gÄr vi vidare till montera bildenNÀsta sak vi ska göra Àr att vara i Daemon Tools, vi kommer att uppskatta att vi har ett par alternativ överst. Och tvÄ till till vÀnster, som Àr Bilder och enheter, jag vÀljer bilderna och vÀljer LÀgg till i toppmenyn.

Den kommer sedan att söka pĂ„ din dator efter bilden du behöver spara i förvĂ€g och klicka sedan pĂ„ Öppna. Bilden kommer att visas i programvaran, men mĂ„ste fortfarande monteras. För att göra detta vĂ€ljer vi en bild genom att föra muspekaren över bilden och sedan göra lĂ€mpligt klipp.

Montera och ta bort ISO-bilder

NÀr vi gör detta kommer en dialogruta ut med flera alternativ och vi mÄste vÀlja Montera medan vi skapar klippet och vi kommer att se att det börjar behandla förfrÄgan. Och det kommer redan att vara monterat, för att bekrÀfta detta gÄr vi till min dator och vi ser det i enheter och enheter vi har en BD-ROM-enhet.

Du kanske ocksÄ mÀrker att detta visar sig som om enheten innehÄller en disk, och detta Àr idén för programmet att tro att du har en diskenhet och den Àr upptagen. Det Àr sÄ mycket att om vi undersöker filerna pÄ skivan hittar vi ljudinnehÄllet i olika mappar.

Om du nu vill ta isÀr den hÀr enheten montera en annan bildDu behöver bara vÀlja bilden i programmet, göra önskat klipp och vÀlja radera. Om du gÄr till Den hÀr datorn kommer du att mÀrka att enheten fortfarande visas men det finns ingen enhet. För att radera disken, gÄ till programmet och vÀlj Enhet.

Sedan visas enheten och du mÄste placera musen pÄ den och göra lÀmpligt klipp, vÀlj sedan Ta bort den hÀr virtuella enheten. Och som ni har sett montera ISO-bilder med Daemon Tools det Àr vÀldigt enkelt och lÀtt att göra.

0 Shares