Hur man skapar och lägger till kortkommandon till Google Chrome (exempel)

Att ha en dator är ett av de mest nödvändiga underhållsverktygen nuförtiden utveckla aktiviteter och uppgifter av nästan alla slag.

Allt har blivit mer tekniskt, och tendensen är att det kommer att förbli så länge. Därför är en god kunskap om de verktyg som denna utrustning kan tillhandahålla avgörande.

Vid detta tillfälle kommer du att ha tillgång till värdefull information om en av de mest använda komponenterna i datorer runt om i världen. Förutom effektiva och effektiva knep njuta av de fördelar de kan ge.

Använda webbläsare

När man hänvisar till ett av dessa viktiga program i varje webbläsare är det omöjligt att inte prata om webbläsare. Dessa verktyg är vad som låter dig göra tillgång till valfritt antal onlineplattformar. Verktyg för att få all information du behöver för alla slags presentationer: texter, grafik, foton, videor, musik och mer.

Webbläsare, beroende på företaget som skapade dem, kan i sin tur ha ett anmärkningsvärt antal tillägg och funktioner som gör dem mycket mer användbara, mångsidiga och viktigare.

Låt oss prata om Google Chrome

Den webbläsare som utvecklades av Google, som lanserades 2008, har tjänat tillräckligt mycket för att bli en av de bästa webbläsarna med det högsta antalet nedladdningar och installationer. Att uppnå slutlig konsolidering som den mest använda webbläsaren i världen.

Hemligheten ligger i kortkommandon

Förutom webbläsare är detta något som inte är någon hemlighet för alla som använder datorn mycket Tangentbordsgenvägar De är en av de största välsignelserna som har implementerats i webbläsare över hela världen, oavsett operativsystem där du även kan skapa dina egna genvägar, som i Windows 10.

För minska IT-tid och byråkratikortkommandon är ett av de bästa sätten att komma åt verktyg och olika typer av funktioner lagrade på din dator mycket mer direkt och snabbt.

Alla genvägar leder till Chrome

På grund av de breda fördelarna och bekvämligheterna som denna funktion erbjuder, har Google Chrome beslutat att göra de nödvändiga förberedelserna för att du ska kunna göra det skapa kortkommandon i webbläsarenså att användare kan utföra olika aktiviteter från bekvämligheten av tangentbordet, undvika lång och tråkig åtkomst till verktygsmenyn eller utföra åtgärder med musen.

Bland standardgenvägarna i Chrome är de mest kända utan tvekan följande:

  • Öppna en ny flik (T)
  • Tillgång till din webbhistorik (H)
  • Ange nedladdningshistorik (TOT).

Komplicerad personalisering

Om du kan hitta några “men” inom kortkommandon i Google Chrome i den här situationen har det att göra med anpassningen av verktyget. Naturligtvis kan man säga att det inte finns något sätt att skapa kortkommandon baserat på dina behov.

Google Chrome-tillägg kan dock vara riktigt underbara eftersom de ger dig möjligheten att utöka omfattningen av denna fantastiska funktion i din webbläsare.

Google genvägar, lösningen på ditt problem

I Google Chrome-butiken du hittar ett stort antal tillägg för praktiskt taget vilken typ av funktion som helst som du vill aktivera i din webbläsare och anpassa efter dina behov. Men när det kommer till att skapa webbläsargenvägar är inget verktyg bättre än Google Genvägar.

  • Klicka på ikonen med tre prickar som visas i det övre högra hörnet på skärmen.
  • Gå till “Fler verktyg”.
  • Öppna avsnittet “Tillägg”.
  • Aktivera “Nyckelkombinationer” i din webbläsare.
  • Gå till Chrome Store för att ladda ner och installera appen Genvägar för Google.

Resten är upp till din fantasi!

När du har angett tillägget Genvägar för Google ser du en lista över alla tillgängliga Google-tjänster. Allt mycket användbart för att skapa och anpassa webbläsarens kortkommandon och köra Dina handlingar på kortare tid.

Relaterade Artiklar

Back to top button