Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man skapar och återanvänder Mail-mallar på Mac

Mallar är fantastiska verktyg för att få ett försprång med dina dokument i appar som Pages och Keynote. Och även om du för närvarande inte ser mallar för Mail-appen, kan du skapa dina egna mallar om du upprepar samma e-postmeddelande om och om igen.

Det tar inte lång tid att skapa mallar i Mail på din Mac. Du kommer troligen att spendera större delen av tiden med att skapa budskapet. Men när du väl gör det visar vi dig hur du sparar den som en mall så att du kan återanvända den när du behöver.

Så här skapar och använder du mallar i Mail på Mac.

Skapa din e-post

Öppna Mail-appen på din Mac och tryck Komponera för att skapa din e-post.

Klicka på när du är klar Fil > Spara från menyraden eller stäng e-postmeddelandet och när du uppmanas att spara det, tryck Spara.

Skriv e-postmall Mac Mail

E-postmeddelandet kommer att sparas i mappen Utkast för det e-postkontot.

Samla dina mallar

Du kan säkert behålla det e-postmeddelandet sparat i mappen Utkast. Men för bättre organisation, speciellt om du planerar att göra flera mallar, skapa en brevlåda (mapp) bara för dem.

Gå ner till På min Mac i sidofältet och klicka antingen på plustecken. Eller, om du föredrar att skapa brevlådan inom ett visst konto, välj det och välj Fil > Ny brevlåda från menyraden. Du kan välja var du vill ha brevlådan från Plats rullgardinsmenyn.

Ge din brevlåda en namn. Du kan använda något som mallar eller om du vill skapa brevlådor för olika typer av mallar, kan du använda klientmallar, arbetsmallar eller vad som är vettigt för dig.

Klick OK.

Ny mall Mailbox Mac Mail

Flytta din sparade e-post

När du har skapat den nya brevlådan, gå till e-postmeddelandet du sparade i Utkast och flytta det till den brevlådan. Du kan göra detta på några olika sätt.

  • Dra e-postmeddelandet från sin plats till den nya brevlådan.
  • Högerklicka e-postmeddelandet, välj Flytta tilloch välj den nya brevlådan.
  • Klick Meddelande från menyraden, välj Flytta tilloch välj den nya brevlådan.

Flytta e-post till brevlådans genvägsmeny

Använd din mall

Nu när du har allt inställt är det dags att använda den nya mallen!

Antingen Högerklicka mejlet och välj Skicka igen eller välj och det klickar Meddelande > Skicka igen från menyraden.

Använd e-postmall Skicka igen Mac Mail

E-postmeddelandet öppnas för dig lägg till mottagaren och göra några ändringar som du behöver. Klicka på när den är klar Skicka.

Lätt, eller hur?

Slår ihop det

För att spara tid från att skriva samma e-post igen och igen kan du använda den här processen för att skapa mallar i Mail och återanvända dem när du behöver. Du kan spendera några minuter på att göra detta i förväg, men det kan spara mycket tid senare.

Kommer du att ta några minuter att skapa några mallar i Mail-appen på Mac? Låt oss veta vilka typer av mallar du planerar att göra!