Hur man skapar kloner för mina bilder pÄ min Android- och ios-mobiltelefon

0 Shares

Den nuvarande teknikvÀrlden fortsÀtter att överraska oss med de innovationer som han presenterar för oss varje dag. Det finns hundratals applikationer som vi kan komma Ät frÄn vÄra smartphones för att förenkla ljuset eller visa oss fantastiska effekter. I artikeln nedan visar vi dig en applikation som gör det möjligt skapa kloner för mina bilder pÄ min Android- och iOS-mobiltelefon.

Denna fantastiska applikation kommer att vara lÄter dig klona i samma fotodetta innebÀr exakta dubbletter av samma person i en bild. Men inte i samma pose, det vill sÀga samma person skulle dyka upp i olika aktiviteter pÄ samma foto. Men hur kommer det att vara möjligt, för med den hÀr applikationen blir det vÀldigt enkelt och vi kommer att visa dig hur du gör det.

Det finns applikationer som bara kan hittas i de virtuella butikerna i det hÀr eller det operativsystemet, och till och med pÄ webbplatser. Men idag ska vi visa dig en app som finns pÄ bÄde App Store och Play Store, och den Àr vÀldigt enkel att ladda ner till din mobiltelefon, som du redan vet kan du ladda ner filmer, spel, musik med mera frÄn dessa virtuella butiker.

Hur man skapar kloner för mina bilder pÄ Android och iOS mobil

Innan vi börjar pratar vi om appen vi kommer att anvÀnda för att skapa kloner i vÄra bilder, det handlar om Klona kamera. Höjdpunkten i denna app förutom att uppenbarligen replikera mÀnniskor eller föremÄl i samma bild. PoÀngen Àr att den guidar dig genom hela processen och du vet alltid vad nÀsta steg blir för att fÄ ett fantastiskt resultat.

Bland de olika funktionerna som denna app har kan vi nÀmna klockan som du kommer att upptrÀda med flera foton fyrdubblas. Du kan ocksÄ dela dina bilder nÀr som helst eftersom de Àr anslutna till olika plattformar som Facebook, Flickr, Instagram och Twitter. Den erbjuder Àven högupplösta bilder.

För att ladda ner denna fantastiska app kan du göra det perfekt via App Store om du har iOS-enheter kompatibla. Och om du har Android-system kan du göra det frÄn Play Butik. Det Àr gratis att ladda ner och du kommer att njuta av appen som har flest anvÀndarrecensioner, sÄ vÀnta inte lÀngre med att anvÀnda och skapa kloner av dina foton.

Steg för att skapa kloner för mina foton pÄ Android och iOS mobil

Efter att ha laddat ner och installerat applikationen pÄ smart telefon, kan du börja anvÀnda det hÀr verktyget utan problem. För att köra det mÄste vi göra följande. Vi tar en bild av personen, sedan i samma plan eller platsen dÀr du tog den första bilden, kommer du att ta mer av samma person men i olika delar av planet.

Efter att ha utfört denna operation mÄste vi i varje foto ange var personen vi tÀnker klona Àr. Nu kommer appen att göra sitt jobb och kombinera resultatet av varje foto till ett. Resultatet blir en klon av personen ger ett resultat utöver förvÄnansvÀrt mycket realistiskt.

Om du vill ta en selfie kan du göra det med en timer och du kan Àven vÀlja filter för konstnÀrliga finish. Det Àr viktigt för dig att lÀgga mÀrke till att ramen som appen tar alltid kommer att vara det första fotot. SÄ om du rör dig lite i bilderna nedan kommer de inte att mÀrkas sÄ mycket, sÄ oroa dig inte för mycket om den detaljen.

Den enda rekommendationen vi kan göra för att du ska ha mycket bra finish för dina kloner Àr respektera avstÄnd mellan personens positioner. Ju större avstÄndet Àr mellan en klon och den andra, du kommer inte ha nÄgra problem med överlappande bilder.

Detta avslutas med en förklaring av hur man anvÀnder detta fantastiska verktyg för ett mycket attraktivt resultat. Och med denna applikation kommer du att kunna utföra eller skapa kloner för mina bilder pÄ min Android- och iOS-mobiltelefon.

0 Shares