Hur man skapar iPhone-genvÀgar med Launch Center Pro

0 Shares

En praktisk app som heter Launch Center Pro lÄter dig skapa genvÀgar till vad som helst pÄ din iPhone och ger dig snabbare Ätkomst till app och instÀllningar.

Allt Àr ganska lÀtt att komma Ät pÄ din iPhone, tack vare enkelheten i iOS 7, men det finns nÄgra saker som du bara önskar att du skulle kunna skapa genvÀgar till. Lyckligtvis Àr det dÀr Launch Center Pro kommer in.

Appen Àr i huvudsak en launcher som du kan lÀgga i din iPhone eller iPad-docka och knacka pÄ den med dra upp ett rutnÀt med alla genvÀgar du har stÀllt in. Du kan göra enkla saker som att starta appar eller sÀtta pÄ ficklampan, men Launch Center Pro gÄr mycket djupare Àn sÄ.

HÀr Àr nÄgra sÀtt att skapa genvÀgar till nÀstan vad som helst pÄ din iPhone och nÄgra exempel som du kanske vill dra nytta av.

StÀlla in Launch Center Pro

Launch Center Pro har versioner för bÄde iPhone och iPad, var och en kostar $ 4,99. Det betyder att om du vill skaffa appen för bÄde iPhone och iPad kostar det dig $ 10. Det Àr sÀkert ett brant pris, men du kommer definitivt att fÄ mycket nytta av det.

NÀr du har installerat appen kan du börja anpassa den och göra den till din egen. Launch Center Pro kommer att ha en kort handledning för dig för att visa grunderna för hur appen fungerar. Det borde Ätminstone fÄ dig att gÄ och lÄta dig skapa grundlÀggande genvÀgar utan problem.

GenvÀgar för iPhone i Launch Center Pro

Appen bestĂ„r av tvĂ„ grundlĂ€ggande element: Ă„tgĂ€rder och grupper. ÅtgĂ€rder Ă€r de olika genvĂ€garna du skapar, och med grupper kan du lĂ€gga en massa Ă„tgĂ€rder i en enda mapp. SĂ„ nĂ€r du har en grupp Ă„tgĂ€rder Ă€r allt du behöver göra att öppna Launch Center Pro, trycka och hĂ„lla pĂ„ en grupp och sedan skjuta fingret över till en Ă„tgĂ€rd.

För att skapa en ÄtgÀrd, tryck bara pÄ pennikonen i det övre högra hörnet och tryck pÄ + tecken pÄ nÄgon tom fyrkant. Du ombeds att skapa antingen en grupp eller en ÄtgÀrd. Om du bara vill skapa en enda ÄtgÀrd (snarare Àn en grupp av dem), tryck pÄ Handling.

2014-07-03 11.43.54

Klicka sedan pÄ Actionkompositör och det hÀr dÀr du kan blÀddra bland alla tillgÀngliga ÄtgÀrder. Vi rekommenderar att du börjar med Aktuella ÄtgÀrder, eftersom de redan Àr instÀllda och redo att gÄ, och det lÄter dig fÄ en kÀnsla för Launch Center Pro. Du kan ocksÄ gÄ in pÄ SystemÄtgÀrder, vilka Àr ÄtgÀrder baserade pÄ standardappar och instÀllningar i iOS. Installerade appar bestÄr av ÄtgÀrder baserade pÄ tredjepartsappar som du har installerat.

2014-07-03 11.45.43 kopia

NÀr du vÀl har valt den ÄtgÀrd du vill kan du Àndra ikonen, schemalÀgga ÄtgÀrden för en viss tid, göra den till en platsbaserad ÄtgÀrd och till och med ge den ett meddelandeljud för nÀr du utlöser ÄtgÀrden.

2014-07-03 11.50.45

Launch Center Pro GenvÀgsexempel

SÄ du vet nu grunderna i Launch Center Pro och har förmodligen redan gjort nÄgra grundlÀggande ÄtgÀrder, som att skicka till Facebook eller helt enkelt bara lÀgga till en app sÄ att du kan komma Ät den snabbare. Launch Center Pro kan dock göra sÄ mycket mer. HÀr Àr nÄgra exempel.

  • Skapa en grupp för dagliga rutiner: Du kan skapa en grupp full av handlingar av nĂ„got som du gör varje dag. Du kan ha en “Workout” -grupp som innehĂ„ller Ă„tgĂ€rder som att öppna en musikspellista och en vĂ€xling för att vĂ€xla till Stör ej sĂ„ att du inte blir distraherad av aviseringar.
  • FĂ„ snabba vĂ€gbeskrivningar hemma: Om du Ă€r i mitten av ingenstans eller inte Ă€r sĂ€ker pĂ„ var du befinner dig i storstaden och behöver komma hem, kan du stĂ€lla in en Ă„tgĂ€rd som omedelbart ger dig vĂ€gbeskrivning tillbaka till din plats med Google Maps.
  • Skapa genvĂ€gar för favoritkontakter: Om du har en liten grupp kontakter som du ringer eller smsar ofta kan du stĂ€lla in Ă„tgĂ€rder som gör att du direkt kan ringa en vĂ€n eller familjemedlem utan att behöva öppna telefonappen.
  • Tweet snabbt ett foto: Processen för att twittra ett foto Ă€r inte riktigt strömlinjeformat, men Launch Center Pro gör det enkelt. Du kan stĂ€lla in en Ă„tgĂ€rd som tar dig direkt i Twitter-appen eller Tweetbot och ber dig att vĂ€lja ett foto att tweeta.
  • BokmĂ€rk favoritwebbplatser: Du kan lĂ€gga till bokmĂ€rken för dina favoritwebbplatser direkt i Launch Center Pro som tar dig direkt till den webbplatsen. Du behöver inte öppna Safari först och sedan hitta bokmĂ€rket i din bokmĂ€rkesmapp.

Naturligtvis Àr detta bara nÄgra fÄ exempel som jag har anvÀnt, och det finns sÄ mycket mer du kan göra med den hÀr appen. Om du har nÄgra egna handlingar som du anvÀnder Àr du vÀlkommen att skrika ut i kommentarerna nedan. Vi skulle gÀrna höra om dem!

0 Shares