Hur man skapar ett Spotify Duo -konto – Spotifys prenumerationsplan för par

Hur man skapar ett Spotify Duo -konto – Spotifys prenumerationsplan för par

Spotify har lanserat Spotify Duo, en prenumerationsplan för par som ger varje partner sitt eget premiumkonto under en sänkt räkning. Så här konfigurerar du det.

Du kommer att fortsätta få alla dina vanliga spellistor och rekommendationer, tillsammans med en ny, och enligt Spotify exklusiv, Duo Mix -spellista. Detta är en regelbundet uppdaterad spellista baserad på din delade lyssningshistorik. Spellistan har två lägen – Chill och Upbeat – för att passa olika stämningar och det finns en knapp för att ta bort specifika låtar om det finns barn i närheten.

Duo Mix är också valfritt, så om du har lyssnat på många Disney -soundtracks nyligen kan du helt enkelt välja bort det och din partner behöver aldrig veta.

Planen kostar £ 12,99/$ 12,99 för två premiumkonton och kan avbrytas när som helst, precis som alla andra Spotify. Med tanke på att ett enda premiumkonto kostar £ 9,99/$ 9,99, skulle vi säga att det är en ganska bra affär.

Läs vår Spotify -recension

  • Registrera dig för Spotify eller logga in med ett befintligt konto
  • Besök din “Kontosida” för att ändra ditt prenumeration
  • Bjud in en annan person att gå med i Duo via e -post, WhatsApp eller något annat
  • Vänta tills de accepterar inbjudan och bekräfta att de bor på samma adress

Det är viktigt att notera att den som sätter upp kontot kommer att fastna i hela räkningen, så du måste räkna ut kostnaden mellan er.

Relaterat: Bästa musikstreamingtjänst

Men vad händer om du redan har ditt Premium -konto konfigurerat som du vill? Oroa dig inte, all din musik, spellistor och rekommendationer överförs automatiskt till ditt Duo -konto. Det enda som kommer att gå är cirka £ 3,50 från din vanliga faktura – förutsatt att du delar kostnaden jämnt.

“Premium Duo innehåller vår omfattande musik- och podcastkatalog och allt som användarna älskar med Spotify Premium”, säger Spotify Chief Freemium Business Officer Alex Norström.

”Med två individuella Premium -konton kan du både lyssna oberoende, oavbrutet och få alla dina personliga spellistor och funktioner skräddarsydda just för dig. Vi är glada över att få denna unika Spotify Premium -plan till ännu fler marknader runt om i världen ”.

Relaterade Artiklar

Back to top button