Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man skapar ett konto i Mediafire gratis – logga in på Mediafire (exempel)

Molnlagring gör att vi kan spara otaliga filer utan att behöva oroa oss för vanliga problem som kan uppstå på en hårddisk eller USB-enhet. Det är därför det är viktigt för dig att veta hur man skapar ett gratis MediaFire-konto och det vet du hur man går in i MediaFire.

Vi kan inte förneka den stora gemenskap som molnlagringstjänster ger oss. Både av säkerhetsskäl och för att dela dem eller flytta vissa filer från en plats till en annan.

Steg för steg blir det ett minne blott att behöva resa med en bärbar hårddisk eller USB-enhet. Med tjänster som Mediafire och liknande med internetåtkomst kan du njuta av alla dina filer dokumentation personligen eller på jobbet, var du än är.

På så sätt kan du komma åt dem var som helst och att dela dem är mycket enklare eftersom allt du behöver göra är att ladda upp dem till ditt konto. MediaFire och dela länken med vem som helst via valfri app eller tjänst.

MediaFire har gratis plan som låter dig lagra upp till 10 GB olika filer. Så du har gott om utrymme att ladda upp vad du vill och dela det med vem som helst. Vi kommer att se steg för steg hur du skapar ett konto och loggar in.

Hur man skapar ett gratis MediaFire-konto

 • Det första vi ska göra är att gå över till den officiella MediaFires webbplats för att starta den kostnadsfria registreringsprocessen.
 • Nu måste vi klicka på knappen “Bli Medlem”Den ligger i det övre högra hörnet. Eller så kan du klicka på den blå knappen som säger “Komma igång“.
 • Planen vi väljer är gratis vilket skulle vara “GRUNDLÄGGANDE“Detta ger oss upp till 10 GB datautrymme.
 • Klicka på knappen “Komma igång“Och vi kommer att fortsätta registreringen. Informationen som ska fyllas i är ganska grundläggande: namn, efternamn, e-postadress och lösenord.
 • När du är klar måste du klicka på “Jag godkänner användarvillkoren” och slutföra recaptcha. För att avsluta klickar du bara på “Skapa ett konto och fortsätt“.
 • Du måste sedan ange din e-postadress för att validera ditt konto. Klicka bara på länken som säger “Genom att klicka på dessa länkar“Och redo.

Att känna till ditt gratis MediaFire-konto

Efter att ha skapat kontot måste vi logga in på MediaFire. För att göra detta, gå tillbaka till webbplatsen och klicka på knappen “Logga in”Som finns i det övre högra hörnet.

En liten dialogruta öppnas och du måste ange e-postadressen och lösenordet som du angav i föregående steg under registreringen på vänster sida.

Efter att ha loggat in är du i MediaFires kontrollpanel. Du har ett brett utbud av alternativ, så låt oss se vad de viktigaste är för:

 • Ladda upp filer: ladda sedan upp filer, klicka på det här alternativet, välj en fil att ladda upp och du är klar.
 • Skapa mappar: Den används för att skapa mappar, perfekt för att hålla ordning på alla dina filer.
 • Skapa en textfil– Det är ett bra val för att skapa ett vanligt textdokument som ett anteckningsblock.
 • Lista: På så sätt kan du organisera alla dina filer.
 • Miniatyrbild: För att förhandsgranska alla mappar skulle detta vara en miniatyrbild.

Du kan dela filerna du vill var du vill: e-post, sociala nätverk, WhatsApp, webbplatser etc. Naturligtvis måste filerna du skickar vara dina annars kan de inte vara upphovsrättsskyddade. Om ditt konto inte raderas direkt är detta något viktigt som du måste vara uppmärksam på skapa ett MediaFire-konto.