Hur man skapar ett Google-konto eller Gmail-e-post pÄ min Android (exempel)

0 Shares

Mobiltelefoner Àr ett bra sÀtt att kommunicera och komma nÀrmare vÀrlden omkring oss. Om du har enheten AndroidDet Àr ganska troligt att du mÄste ha haft ett Gmail-konto nÄgon gÄng.

Operativsystemet som stöds av glogló Àr ett av de bÀsta du kan hitta. Den har de perfekta verktygen och applikationerna sÄ att inget gÄr förlorat mellan dina filer dokumentation. Om du precis har köpt en ny mobiltelefon och Àven vill börja anvÀnda operativsystemet som Glogló erbjuder dig till din mobiltelefon, har du förmodligen fortfarande inte ett eget konto. Google.

Detta konto Àr avgörande för att kunna komma Ät de flesta av de tjÀnster som det erbjuder. FrÄn en fantastisk chef e-postmeddelanden, till ett personligt moln dÀr du kan lagra alla dina filer utan att behöva fly. Du kan göra allt detta och mycket mer med ditt Gmail-konto.

Om du vill skapa din Gmail-kontoPÄ din mobiltelefon behöver du bara lÀsa allt vi kan erbjuda dig hÀr.

Vad Àr Google-kontofunktionen?

Ett av företagets mÄl Àr att skapa virtuella utrymmen dÀr anvÀndare bekvÀmt kan skapa och hantera alla företagets tjÀnster. Mobil enheter och hemsida de har.

Google erbjuder tjÀnster som: Google Drive, Google Photos, Maps, Youtube och den mest berömda av alla Google-assistenter. Alla dessa verktyg verifieras med speciella röst- och skrivkommandon som underlÀttar deras dagliga anvÀndning.

FrÄn det ögonblick du börjar skapa ett konto pÄ Google-systemet börjar du ha helt ledigt lagringsutrymme under molnmed den kan du lagra filer upp till e-postmeddelanden och kontakter. Allt med ett klick.

Hur man skapar ett Gmail-konto frÄn en mobiltelefon

Om du vill skapa ett Gmail-konto frÄn din mobiltelefon, följ bara dessa instruktioner:

 1. Börja med att gÄ till avsnittet instÀllningar. I allmÀnhet kan den identifieras med muttersymbolen och finns i huvudmenyn.
 2. DÀr mÄste du gÄ till avsnittet Konton.
 3. Efter att ha kommit Ă„t det hĂ€r alternativet mĂ„ste du gĂ„ till avsnittet “LĂ€gg till konto”. DĂ€r mĂ„ste du vĂ€lja vilken som Ă€r typen rĂ€kningen vill lĂ€gga till. I det hĂ€r fallet mĂ„ste du vĂ€lja “Google”.
 4. Ett litet startfönster öppnas, dĂ€r du ska trycka pĂ„ knappen “Skapa konto”.
 5. VÀl dÀr anger du bara din personlig information som e-postadress och lösenord du kommer att anvÀnda.

Efter att ha slutfört hela registreringsprocessen kan du börja anvÀnda ditt Google-konto pÄ din mobiltelefon.

Hur man tar bort ett Gmail-konto frÄn en mobiltelefon

Glogló-konton som Àr associerade med mobila enheter har möjlighet att radera permanent eller, i annat fall, existensen av Àndrats. Om du vill göra detta, följ bara dessa steg:

 1. Börja med att komma Ät appen Gmail. Efter att ha angett ditt konto, gÄ till huvudmenyn bredvid den röda delen.
 2. Sedan mÄste du öppna avsnittet InstÀllningar. VÀl inne kommer du att kunna hÄlla ett öga pÄ alla konton som Àr synkroniserade pÄ den telefonen.
 3. Hitta alternativet “Mer” och frĂ„n alla alternativ, vĂ€lj ett av “Hantera dina konton“.
 4. HÀr ser du att en skÀrm kommer upp dÀr du bara behöver trycka pÄ en knapp Google.
 5. DÀr ser du igen alla Google-konton som har synk pÄ din mobil.
 6. Det Àr dÄ du mÄste Tryck om kontot du vill radera.
 7. VĂ€lj “Ta bort konto” och följande varning kommer att visas: “Alla meddelanden, kontakter och annan data pĂ„ detta konto kommer att raderas frĂ„n telefonen.”

Du trycker pĂ„ “HĂ„lla med”Kontot kommer att raderas. Det hĂ€r Ă€r allt du behöver veta om Google-konton och deras anvĂ€ndning.

0 Shares