Hur man skapar en WhatsApp-länk

Se hur du börjar chatta med någon på WhatsApp utan att ha henne i din kontaktlista, skapa bara en WhatsApp-länk

Visste du att det är möjligt att chatta med någon på WhatsApp utan att ha henne i dina kontakter? Detta är särskilt användbart för entreprenörer som vill skicka produktlänkar slumpmässigt. För detta behöver du skapa en länk till WhatsApp använda verktyg som a länkgenerator. Se hur lätt det är att använda.

När du har skapat länken, när du klickar, tas personen du skickade automatiskt till en konversation med dig. Detta har varit mycket användbart för återförsäljare som har butiker på Instagram, eftersom de lägger den här länken på butikens Bio och, när någon klickar, går den direkt till säljarens kontakt.

Hur man skapar en WhatsApp-länk

Som vi sa ovan behöver du ett verktyg som fungerar som en WhatsApp-länkgenerator. Operationen är mycket enkel. Se steg för steg nedan.

  1. Gå till webbplatsen Convertte.com.br. Det finns andra alternativ, men låt oss använda det här.
  2. På hans sida, i fältet “Mobilnummer”, skriv in riktnummer + numret på personen du vill kontakta, eller ditt, om du vill använda det i en Instagram-bio, till exempel;skapa whatsapp-länk
  3. I “Meddelande” skriv den text du vill ha. Nu är det bara att skicka länken till personen. När hon klickar öppnas en konversation med texten du skrev.

Om du märkte är länken helt enkelt enorm, eftersom den förutom WhatsApp API-adressen också lägger ditt budskap! Självklart är det konstigt att skicka en länk så lång. Men oroa dig inte, du kan förkorta den här länken och göra den normal, väldigt liten. Gör följande:

  1. Få tillgång till alla länkförkortare online, vi kommer att använda Bit.ly här. Klicka på det.
  2. I textfältet skrivet “Förkorta din länk” klistra in länken som genereras ovan;Hur man skapar en WhatsApp 1-länk
  3. Klicka nu på knappen “Förkorta”;
  4. Där kommer en liten länk att genereras. Kopiera och skicka till den som behöver det.

Är det olagligt att skapa en WhatsApp-länk?

Nej, det är inte olagligt. Bortsett från den del som, beroende på fallet, du kommer att verka som en olägenhet, är processen att generera en länk till WhatsApp normal. Faktum är att alla dessa webbplatser som Convertte använder själva WhatsApp API. Du kan till och med göra detta direkt från WhatsApp-webbplatsen, men processen skulle vara mer komplicerad.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

Relaterade Artiklar

Back to top button