Hur man skapar en spellista eller spellista pÄ SPOTIFY iPhone (exempel)

0 Shares

Med Spotify kan du skapa dina egna spellistor att spara i ditt bibliotek, oavsett om du har gratis- eller premiumversionen. Idag ska jag berÀtta allt om Hur man skapar en spellista eller spellista i Spotify pÄ iPhone.

Se till att anpassa dina musikaliska preferenser genom att klicka pÄ det gröna hjÀrtat nÀr du hittar en lÄt du gillar eller genom att trycka pÄ den röda cirkeln om du inte gillar det du lyssnar pÄ och inte vill höra det igen.

PÄ sÄ sÀtt kommer Spotify att kunna erbjuda bÀttre alternativ för att underlÀtta din sökning eftersom skapandet av dina dagliga sammanstÀllningar kommer att baseras pÄ dina preferenser. din Daglig mix Det hÀr Àr spellistor som uppdateras varje vecka och Àr mest baserade pÄ den musik du har lyssnat mest pÄ de senaste dagarna.

Hur man skapar en spellista i Spotify

Du mÄste ha appen pÄ din mobila enhet för att komma igÄng. Om du inte redan har gjort det kan du ladda ner det frÄn Apple Store. Logga in eller skapa en anvÀndare. Du kan anvÀnda ditt Google- eller Facebook-konto för att skapa ett konto och logga in.

För att skapa en spellista, gĂ„ till “Ditt bibliotek.” Du har det hĂ€r alternativet lĂ€ngst ner pĂ„ skĂ€rmen. Klicka pĂ„ fliken “Spellista“Och sedan in”+ Skapa en spellista “. LĂ€gg till ett namn och tryck slutligen pĂ„ “Skapa“.

Nu mĂ„ste du hitta de lĂ„tar du vill lĂ€gga till. För att göra detta mĂ„ste du klicka pĂ„ den gröna knappen “LĂ€gg till lĂ„tar “. Det kommer att omdirigera dig till en ny skĂ€rm med sökfĂ€ltet högst upp. Ange namnet pĂ„ lĂ„ten eller artisten dĂ€r.

Spotify kommer att erbjuda dig flera spellistor som innehÄller den lÄt du vill ha. Ange nÄgon av dem och placera dig pÄ lÄten du vill lÀgga till.

Du kan se den pĂ„ pĂ„ höger sida av varje spĂ„r finns en “+”-ikon för att lĂ€gga till dem. Du kan lĂ€gga till sĂ„ mĂ„nga lĂ„tar du vill. Kom ihĂ„g att du mĂ„ste lĂ€gga till minst 15 lĂ„tar. Om du lĂ€gger till fĂ€rre lĂ„tar kommer Spotify slumpmĂ€ssigt lĂ€gga till fler lĂ„tar för att komplettera dem, med respekt för samma musikgenre.

Efter att ha skapat en spellista med dina favoritlÄtar lÄter Spotify dig dela dem med vÀnner och familj.

Om du inte Àr sÀker pÄ om det hÀr Àr lÄten du letar efter kan du klicka pÄ avataren till vÀnster om namnet för att spela 10 sekunder lÄten för att se till att den Àr korrekt.

Hur man redigerar en spellista i Spotify

Om du i framtiden vill lÀgga till fler lÄtar till din spellista kan du göra det, det Àr vÀldigt enkelt. Ett sÀtt Àr detta gÄ tillbaka till spellistan om du vill redigera frÄn biblioteket, kom ihÄg att du har ikoner lÀngst ner pÄ skÀrmen. Klicka pÄ den och sedan pÄ de tre punkterna du har i det övre högra hörnet för att fÄ upp alternativmenyn.

DĂ€r kan du lĂ€gga till fler lĂ„tar, byta namn pĂ„, ta bort, dela eller samarbeta. I det hĂ€r fallet vĂ€ljer vi “LĂ€gg till lĂ„tar “. Klicka pĂ„ sökfĂ€ltet igen och ange namnet pĂ„ lĂ„ten du vill lĂ€gga till, sedan “+ “ för att lĂ€gga till dem.

Ett annat sÀtt att göra detta Àr frÄn startskÀrmen genom att söka direkt. Klicka pÄ förstoringsglasikonen lÀngst ned pÄ skÀrmen. Ange ett lÄt- eller artistnamn.

Du kommer att se olika spellistor dÀr du kan hitta det du letar efter, nÄgra skapade av Spotify och andra av artister och andra bidragsgivare. Klicka pÄ nÄgon av dem för att se tillgÀngliga lÄtar.

För att lĂ€gga till en lĂ„t, klicka pĂ„ ikonen med tre prickar till höger om varje lĂ„t och vĂ€lj “LĂ€gg till i spellista “. Du kommer att fĂ„ en ny skĂ€rm dĂ€r du kan se alla spellistor du har skapat.

Du behöver bara söka efter en spellista efter namn genom att scrolla ner de olika spellistorna du har skapat. Dessutom har du möjlighet att skapa en ny om du anser det nödvÀndigt.

Om du vill lĂ€gga till en ny spellista klickar du bara pĂ„ den gröna knappen lĂ€ngst upp pĂ„ skĂ€rmen “Ny spellista “. Ange efternamnet för att kunna identifiera det senare och tryck sedan pĂ„ “Skapa“.

NÀr du har skapat dina spellistor och redo att börja, anpassa dem genom att skapa speciella omslag sÄ att du snabbt kan identifiera dem.

Nu nÀr du vet hur du gör det kan du njuta av musikens takt.

0 Shares