Hur man skapar en skuggram pÄ ett foto med Corel Photo Paint (exempel)

0 Shares

Är du entusiastisk över idĂ©n att lĂ€ra dig att rama in ett foto med webbprogram? SĂ„ lĂ€r dig hur du gör en fil snabbt och enkelt idag ram med skugga för ett foto med Corel Photo Paint.

Hur skapar jag en skuggad ram pÄ ett foto med Corel Photo Paint?

Applicera de bÀsta ramarna dekorera dina fotonoch förbÀttra din skönhet; De kommer att vara det perfekta komplementet för att minnas ett speciellt ögonblick i ditt liv eller din familj. Oroa dig inte för proceduren eftersom det kommer att vara ett fÄtal steg, vi kommer att ge dig alla möjliga verktyg för att göra en skuggram för ditt foto.

Hur skapar man en ram?

Om du vill skapa ett ramverk mÄste vi utgÄ frÄn att du redan har en grundnivÄ. DÀr du vet hur du Àndrar upplösning, arkstorlek, roterar eller duplicerar en bild i Photo Paint; eller hur man anvÀnder justerings- och arrangemangsobjekt i Photo Paint.

Du behöver ocksÄ veta hur man arbetar med lager i ett Corel Photo Paint-dokument. Förutom att veta lite om hur man skapar banor och hur man redigerar dem i Corel Photo Paint? Eftersom lager och banor Àr grunden för att skapa ramar.

 • Importera foton. Skapa ett lager pĂ„ objekthanteraresĂ„ du kommer att ha en bakgrund som du kan applicera fĂ€rg pĂ„. Om du vill kan du anvĂ€nda trimningsverktyget, markeringsverktyget och andra instĂ€llningar innan du anvĂ€nder banan.
 • VĂ€lj sökvĂ€gsverktyget frĂ„n egenskapsfĂ€ltet och klicka pĂ„ ett alternativ bĂ©zieroch klicka sedan pĂ„ var och en av dem med muspekaren överst pĂ„ bilden, hĂ„ll under tiden ned Skift-tangenten för att skapa en rektangulĂ€r bana. Skapa nu ett nytt lager. Klicka sedan pĂ„ borstverktyget, gĂ„ sedan till anpassa objektet, vĂ€lj penseltyp och spets du vill ha.
 • VĂ€lj en fĂ€rg för vĂ€gfyllning. Placera dig nu över en punkt pĂ„ banan och högerklicka, tryck pĂ„ penseldragsalternativet pĂ„ banan och du fĂ„r en ram.

Hur dekorerar man ramen?

 • NĂ€r du har applicerat sökvĂ€gen pĂ„ fotot skapar du ett nytt lager. Klicka pĂ„ borsta. Klicka sedan anpassa objektetvĂ€lj typ och spets pĂ„ borsten för att göra dekorationen i stigomrĂ„de eller fotografering.
 • gĂ„ till dockningsbart fönster och tryck pĂ„ +-ikonen. Klicka pĂ„ PenselinstĂ€llningar i rullgardinsmenyn. Gör de önskade instĂ€llningarna: transparens, rotation, tillplattning, streckattribut, penseldragsattribut, penseldrag, fĂ€rgvariationer och penninstĂ€llningar.

 • Klicka pĂ„ omrĂ„det dĂ€r du vill applicera dekorationen. Om du vill göra en ny dekoration, gĂ„ tillbaka till objekthanteraren och skapa ett annat lager. TillĂ€mpa alla instĂ€llningar.
 • För att Ă€ndra fĂ€rg, gĂ„ till objekthanteraren och dĂ€r vĂ€lj olika lager som du kommer att applicera fĂ€rgen pĂ„. Klicka sedan pĂ„ kombinera markerade objekt lĂ€ngst ner, vĂ€lj ett lager.
 • Tryck penselalternativoch i dess undermeny vĂ€ljer du ErsĂ€tt fĂ€rg. vĂ€lj fĂ€rg och fortsĂ€tt att mĂ„la omrĂ„det pĂ„ uppsĂ€ttningen som du kommer att Ă€ndra fĂ€rg till.

Hur skapar man en skugga för ramen?

 • VĂ€lj filen pĂ„ lagret av objektet som ramen appliceras pĂ„ skuggverktyg. GĂ„ nu till den översta raden och klicka pĂ„ skuggrutan, vĂ€lj typ av skugga i de tillgĂ€ngliga alternativen förinstĂ€llda skuggor.
 • LĂ€gg till det i objektet genom att klicka, nu kan du Ă€ndra vinkeln och skuggriktningtryck bara pĂ„ vĂ€nster musknapp och dra den till önskad plats. Du kan ocksĂ„ applicera en nyans pĂ„ denna nyans fĂ€rginstĂ€llningartona ut, transparent eller skift, blandningslĂ€ge eller lĂ€gga till text till den.
 • För att spara en skugga, gĂ„ till knappen för skuggram och sedan pĂ„ +-knappen bredvid förinstĂ€llda skuggor. I en dialogruta kommer du att bli tillfrĂ„gad om ett namn innan du sparar det och klicka pĂ„ Acceptera.

Vi ger rÄd utkast till planer dina ramar beroende pÄ typen av foto; Detta kommer att undvika missöden nÀr du gör val och konfigurationer. Som du kan se finns det en mÀngd olika alternativ och konfigurationer.

Skapa en skuggram i fotot med Corel Photo Paint, frÄn och med nu kommer det att bli en av dina största hobbyer; fokuserat pÄ att skapa en ramstil som tar fram de vackraste minnen. Om du gillade det hÀr inlÀgget, vÀnligen dela det med dina kontakter och lÀmna oss din kommentar.

0 Shares