Hur man skapar en QR-kod för en direkt Facebook-lÀnk (exempel) | Se hur det Àr gjort

0 Shares

Vill du fÄ fler följare och öka likes pÄ ditt sociala nÀtverk blir det inte bÀttre Àn skapa en QR-kod för att fÄ en direktlÀnk frÄn Facebook. Dessa koder kommer att göra det enkelt att dela din Facebook-sida via en direktlÀnk, sÄ om du vill marknadsföra dig sjÀlv Àr detta ett bra alternativ.

Även om du inte kommer att kunna skapa din QR-kod direkt i Facebook-appen, finns det massor av sidor och appar dĂ€r ute sĂ„ att du kan fĂ„ det gjort snabbt. Det Ă€r av denna anledning som du i det hĂ€r inlĂ€gget hittar det bĂ€sta stĂ€llet att skapa en QR-kod för din direktlĂ€nk frĂ„n FacebookDu kommer ocksĂ„ att lĂ€ra dig hur du gör detta.

Hur man gör en QR-kod för en direkt Facebook-lÀnk

BAKOM QR-kod Det Àr en dubbelriktad stapelsymbol som gör att skannern kan hoppa till sidan. Dessa koder Àr mycket moderna och anvÀnds mer och mer pÄ grund av deras mÄngsidighet.

Av denna anledning kommer det att vara mycket praktiskt att marknadsföra ditt Facebook sida via en direktlÀnk skapad med en QR-kod. Dessutom Àr det extremt enkelt att skapa en QR-kod och kostar dig inte en krona dÄ de flesta sidorna de skapas pÄ Àr gratis.

Steg du mÄste följa om du vill skapa snabbt en QR-kod att fÄ en direktlÀnk frÄn Facebook för att marknadsföra dig sjÀlv.

  1. Först mÄste du öppna din Facebook-huvudsida i webblÀsaren som du vill ansluta direkt till. Nu mÄste du kopiera webbadressen till din Facebook-sida som du kommer att anvÀnda senare.
  2. Sedan öppnar du en annan flik i din webblÀsare och du kommer att ange följande adress codigos-qr.com.
  3. VĂ€l inne klickar du pĂ„ den röda knappen som sĂ€ger “QR-generator“Som finns lĂ€ngst ner till höger pĂ„ sidan.
  4. Efter det kommer en annan sida att öppnas dÀr du mÄste lÀgga in webbadressen till din Facebook-sida som du kopierade tidigare. Du kan ocksÄ konfigurera storleken pÄ QR-koden och redundansen den kommer att ha.
  5. Klicka sedan pĂ„ knappen som sĂ€ger “Generera QR-kod” sĂ„ genereras en QR-kod som du anvĂ€nder som direktlĂ€nk.
  6. Högerklicka slutligen pĂ„ bilden av QR-koden och vĂ€lj “spara bild” för att spara den pĂ„ din dator.

QR-kodlÀsare direkt frÄn Facebook

Om du redan har skapat din QR-kod, det första du bör göra Àr att testa den för att se om den Àr i perfekt skick och du kan dela den. För nÀrvarande kan du ladda ner en mÀngd olika QR-kodlÀsare frÄn din enhets onlinebutik, men vi presenterar bara det bÀsta hÀr.

PÄ sÄ sÀtt kan du vÀlja den som bÀst passar dina behov och du Àr sÀker pÄ att den kommer att fungera perfekt för att verifiera QR-kodens korrekthet. DÄ vet du topp 4 QR-kodlÀsare som du kan anvÀnda gratis idag.

  • QR-kodlĂ€sare. Med denna kraftfulla app kommer du inte bara att kunna lĂ€sa din QR-kod frĂ„n Facebook direktlĂ€nk, utan lĂ„ter dig ocksĂ„ skapa en annan QR-kod.
  • QR / streckkodslĂ€sare. Denna QR-skanner har funnits pĂ„ marknaden i flera Ă„r och Ă€r mycket pĂ„litlig för att verifiera adressen till alla typer av QR-koder du skannar.
  • QR-kodlĂ€sare och skanner. Denna app Ă€r gjord av ett sĂ€kerhetsföretag Kaspersky Lab och gör att du snabbt kan skanna QR-koden, Ă€ven kontrollera om den Ă€r sĂ€ker.
  • QRbot. Denna QR-kodlĂ€sare har ett mycket enkelt och lĂ€ttanvĂ€nt grĂ€nssnitt, den lĂ„ter dig ocksĂ„ kontrollera streckkoder.

Dessa QR-kodlÀsare Àr kompatibla med Android-enhetsÄ att de kan installeras utan problem Àr de ocksÄ mycket pÄlitliga. Du kanske ocksÄ Àr intresserad av schemalÀggningsinlÀgget pÄ Facebook nedan för att alltid uppdatera din sida utan internetanslutning.

Som du insÄg Àr det vÀldigt anvÀndbart skapa en QR-kod för att fÄ en direktlÀnk frÄn Facebook, och med dessa instruktioner kan du göra det snabbare. Om du tycker att denna information Àr anvÀndbar, var noga med att följa detta fantastiska inlÀgg, som alltid har intressant information.

0 Shares