Hur man skapar en privat och offentlig kanal på Telegram från iPhone och marknadsför den

0 Shares

Antalet personer som uppmuntras att använda Telegram på sina mobila enheter eller datorer fortsätter att växa.

Även om dess popularitet inte främst beror på dess egenskaper… du kommer definitivt inte att vilja sluta använda den! Idag borde du veta hur du gör skapa en privat och offentlig kanal på Telegram från iPhone och marknadsföra den.

Detta är bara ett av de många verktyg som Telegram har för att sprida ordet. Det är viktigt att veta exakt hur man använder det. På så sätt kan du garantera maximal användning av den. Eller vi kanske börjar?

Ursprunget till Telegram

Tekniken har gjort det möjligt för samhället att utvecklas i många aspekter, främst inom kommunikation. Snabbmeddelandeapplikationer från Windows Messenger, Skype och WhatsApp var mycket viktiga i detta avseende. Självklart, Telegram sitter också vid bordet över de viktigaste applikationerna snabbmeddelanden.

Denna app designades av tidigare anställda på den ryska VK-plattformen. Idén uppfanns speciellt av två bröder. Nikolái och Pável Dúrov är namnen på de personer som är ansvariga för en så stor plattform.

Tillsammans med tidigare VK-medarbetare har de gjort otroliga insatser för detta applikationen startar i augusti 2013.

Telegram funktioner och funktioner

Men på tal om Telegram är det svårt att kalla applikationen enkel meddelandeplattform ögonblicksbild. Och det finns många saker du kan göra på Telegram!

Dela stora filer

Inte bara har förmågan att stödja sändning av filer upp till 2 GB i storlek! Men dessutom fungerar Telegram som ett moln för filer, foton, videor och meddelanden.

Upptäck nya kontakter

Med rätt åtkomstbehörigheter till din plats kunde Telegram hitta användare i närheten. Hur kommer det sig att en app som är populär av integritetsskäl gör sådana saker?

Enkel, framför allt, trots den integritet som erbjuds, dess konfiguration är anpassningsbar. Dessutom kan användare dölj ditt telefonnummer och läggas till med användarnamn.

Använder bots

Det är helt enkelt omöjligt att prata om Telegram utan att tillgripa bots! Från spel, filmer, musik, filmer och böcker … allt du behöver, kan göra det lättare.

Se till att du vet vilka bots som är bäst att lägga till i Telegram. Detta är definitivt ett verktyg värt att veta hur man använder det.

Hur skapar man en privat och offentlig kanal i Telegram från iPhone?

Kanaler är ett annat av de grundläggande verktygen som är värda att lära sig om i Telegram. Om du åtar dig något eller har ett företag kommer du att fascineras. Det är ett snabbt, enkelt och effektivt sätt att sprida nyheter och innehåll till en bred publik.

Telegram är en plattformsoberoende applikation. Den är tillgänglig för både Android- och iOS-enheter samt Windows, MacOS och Linux-datorer. Oavsett vilket operativsystem som används är proceduren inte så annorlunda.

Men i det här fallet, för att göra det tydligt, kommer vi att använda iPhone som ett exempel för att skapa en privat och offentlig kanal på Telegram.

Skapa din kanal steg för steg

Få instruktioner behövs för att ställa in en privat och offentlig kanal på Telegram från iPhone. För det är en extremt enkel procedur. Följ bara följande instruktioner till punkt och pricka:

  1. Skapa en ny chatt.
  2. Istället för att välja en kontakt för en ny chatt, klicka “Ny kanal”.
  3. Ge kanalen ett namn, beskrivning och foto.
  4. Nästa du kan välja om kanalen ska vara offentlig (alla personer kan gå med via länk) eller privat (De kan bara gå med genom att bjuda in administratörer.) Om den är offentlig, justera länken till kanalen.
  5. Slutligen kan du bjuda in användare som du redan har lagt till i Telegram till din nya kanal.

Att skapa en privat och offentlig kanal på Telegram från iPhone är extremt enkelt. Tack vare kanalens offentliga länk kommer du att kunna marknadsföra den. Utan tvekan, om du har ett företag kommer detta att vara ett verktyg du kommer att älska.

Kan du fortfarande inte skapa ett konto på Telegram? Dags att göra det! Upptäck detta och många andra alternativ som denna underbara app har för dig.

0 Shares