Hur man skapar en länk eller direkt nedladdningslänk från WordPress

Sedan en tid tillbaka har många fokuserat på Skapa en blogg och webbplatser som används för att marknadsföra dina produkter eller tjänster på webben.

Och ett av de fantastiska verktygen de använder för detta är WordPress, som har blivit det mest använda av användare sedan starten. För att veta mer om det, tillhandahåller vi följande handledning för att lära dig hur man skapar en länk eller direkt nedladdningslänk från WordPress.

Även om det används flitigt nu, är det inte lätt att använda eftersom det har några parametrar som du bör känna till. Ett av dessa grundläggande begrepp är det de refererar till HTMLvilket kan bli en riktig huvudvärk. För att förhindra att detta händer och tappa intresset för att skapa din hemsida, guidar vi dig på ett mycket enkelt sätt.

Vi har redan instruerat dig i andra artiklar om vad WordPress är, hur det används och hur du kan lägga till annonser i dina inlägg. Men nu ska vi visa och förklara hur enkelt det är skapa en länk eller direkt nedladdningslänk från WordPress.

Hur man skapar en direkt nedladdningslänk från WordPress

Denna handledning kommer att hjälpa dig mycket när du skapar artiklar och monterar dem på din WordPress-webbplats. Men du måste komma ihåg att länka till en bild inte är samma sak. Så för att komma igång går vi direkt till WordPress och vi kommer att lägga till en post, för detta går vi till menyn som är överst.

Vi kommer att skapa ett klipp på fliken Lägg till och sedan på Inmatning. När vi väl har den monterar vi den på en tom sida och vi ska skriva texten där vi ska göra klippet så att det tar oss till en direkt nedladdningslänk.

Vi kan skriva som text, till exempel, Ladda ner länk, Ladda ner klipp, Nedladdningslänk etc. vad du än föredrar eller idén om länken är. När du har skrivit ordet nedladdning väljer du det och skapar sedan ett klipp på länkikonen. Det kommer att dyka upp under ordet där du lägger in webbadressen och du måste sätta in mintpaden och tryck sedan på enter.

Använda Download-attributet för att skapa direkta nedladdningar i WordPress

Och det är så här du skapade länken, men för tillfället fungerar det inte eftersom det inte kommer dig någonstans. Nu måste vi lägga in URL:en till filen som måste finnas där WordPressför detta laddar vi upp filen till mediebiblioteket. Och genom den kommer vi att ha tillgång till filen som vi vill ladda ner direkt.

Så gå till media bibliotek och välj filen, som tar dig till fönstret Bilaga Detaljer. På höger sida ska du kopiera url:n, nästa sak du ska göra är att stänga detta fönster och gå tillbaka till där du har länken. Här är vi i Visual och vi måste välja HTML.

På så sätt hittar vi vår länk och pausar vid markören ovanför blocket och klistra in webbadressen som vi kopierade tidigare.

Nu, om vi går till länken, kan vi se den, men den kommer inte att ladda ner den till oss. För att göra detta använder vi en resurs som heter Ladda ner, gå sedan till vår länk och lägg till nedladdningslänkarna efter citattecken.

Därför kommer vi att lägga till detta attribut till länken och vi kommer att kunna ladda ner det till vår dator genom att skapa ett klipp på det. Så här visade vi hur enkelt det är skapa en länk eller direkt nedladdningslänk från WordPress.

Relaterade Artiklar

Back to top button