Hur man skapar en hemlig kod för mina konversationer pÄ WhatsApp (exempel)

0 Shares

Att upprÀtthÄlla vÄr integritet mÄste bli en prioritet för alla anvÀndare av alla program, sÀrskilt WhatsApp. I den hÀr artikeln vill vi visa dig Hur man gör mina konversationer till en hemlig kod pÄ WhatsApp.

Applikationer skapar automatiskt vissa koder för att upprÀtthÄlla en viss grad av integritet i anvÀndarens chatt. Samtidigt bör varje anvÀndare skapa koder sÄ att deras sÀkerhetsnivÄ Àr mycket hög. Och pÄ sÄ sÀtt undvik de som försöker bryta mot vÄra sÀkerhetssystem pÄ nÄgot sÀtt. Av denna anledning vÀljer mÄnga att sÀtta ett lösenord pÄ sin WhatsApp.

Av dessa skÀl vill vi lÀra dig Hur man gör mina konversationer till en hemlig kod pÄ WhatsApp. Att du Àr garant för din egen sÀkerhet och inte lÀmnar över den till tredje part. HÀr ger vi dig handledningen nedan som visar dig de enkla stegen du behöver följa. I samband med den hÀr artikeln kanske du ocksÄ Àr intresserad av Hur man döljer WhatsApp-konversationer utan att ta bort eller ta bort dem.

Hur man gör mina konversationer hemlig kod pÄ WhatsApp

För din information hur du gör dina konversationer till en hemlig kod pÄ WhatsApp eller krypterad som du vill kalla det, vi ska lÀra dig ett mycket enkelt knep att göra. Att du definitivt kommer att vilja visa det för dina vÀnner, sÄ fortsÀtt att lÀsa den hÀr handledningen, som tar din hand sÄ att du kan tillÀmpa den just nu.

I grund och botten för att kunna föra samtal i hemlig kod i WhatsAppvi mÄste anvÀnda en app som bara Àr bra. Varje meddelande du skriver kommer att förvandla det till kod som ingen kommer att förstÄ. Om nÄgon försöker lÀsa meddelandet kommer de inte att kunna lÀsa det eftersom det kommer att skrivas i kod som de inte kan förstÄ eller tolka.

För detta kommer vi att anvÀnda en applikation som heter Zalgo, Du kan ladda ner den frÄn Play Butik. Det Àr viktigt att veta att applikationen mÄste installeras av bÄde den som skickar meddelandet och den som tar emot det. Annars blir det omöjligt att knÀcka koden.

Hur man anvÀnder applikationen för att skicka hemliga koder

Efter att ha laddat ner och installerat applikationen pÄ smartphonen kommer vi att anvÀnda den. Vi kommer att göra det enligt följande, vi kommer att skriva till den andra personen av Whatsapp att du ska skicka ett viktigt meddelande till honom och det Àr dÀrför du ska anvÀnda Zalgo-appen. Den andra personen borde veta vid det hÀr laget att de kommer att fÄ ett meddelande som de inte vill att nÄgon annan ska lÀsa och förstÄ.

NÀsta steg Àr att öppna applikationen, om du kan se att den har ett vÀldigt lÀttanvÀnt grÀnssnitt bestÄr det bara av var du ska skriva ditt meddelande. Du hittar ocksÄ ett reglage som nÀr du skjuter det Ät höger kommer att göra meddelandet du vill skicka allt mer obegripligt.

Du kommer ocksÄ att mÀrka tre alternativ som du mÄste vÀlja innan du skickar nÄgot meddelande. För att skicka ett meddelande mÄste vi göra följande, ange det pÄ anvisad plats. Du kan skriva vad du vill, det har tillrÀckligt med utrymme för det, och nedanför kommer det att visas vad den andra personen kommer att fÄ som meddelandet du skickade.

Om intensitetsfÀltet inte har flyttats Ät höger Àr texten densamma som du skrev, men om du flyttar pekaren Ät höger blir texten obegriplig. Nu, nÀsta sak du bör göra Àr att kontrollera de tre alternativen. Slutligen klickar vi pÄ alternativet PÄ kommer, medan vi gör detta kommer vÄrt krypterade meddelande att kopieras.

Efter att ha gjort detta, gÄ till din WhatsApp-applikation och du bifogar meddelandet i koden och skickar det till kontakten som vÀntar pÄ meddelandet. Du kommer att fÄ ett helt obegripligt meddelande att du ska göra Àr att kopiera det och gÄ till Zalgo-appen. Efter inmatning klistras meddelandet in automatiskt.

Avmarkera bara de tre alternativen och skjut intensitetsfÀltet Ät vÀnster för att se och förstÄ meddelandet som den andra personen har skickat till dig. PÄ sÄ sÀtt kan du lÀra dig hur man gör mina konversationer till en hemlig kod, sÄ skydda din WhatsApp frÄn hackare och fortsÀtt anvÀnda denna fantastiska app.

0 Shares