Hur man skapar en GTA-effekt eller en “videospel”-effekt i Photoshop på mina bilder

Utan tvekan Photoshop är det bästa fotoredigeringsalternativeteftersom det har ett stort antal effekter som gör att du kan skapa fantastiska skapelser. I den här kan du leka med alla texturer och verktyg den erbjuder.

Den används också för redigera dina personliga bilder med en videospelseffekt som du kommer att ha väldigt roligt och kan dela med dina vänner, och det bästa är att det inte är svårt. För detta behöver du bara följa några enkla steg som gör att du kan skapa dessa fantastiska bilder.

Vad är GTA-effekten eller “videospel”-effekten?

Photoshop är nyckeln när det kommer till redigering, det används för att göra grundläggande saker till de mest avancerade, och du behöver inte vara en grafisk designer för att förstå och designa i Photoshop. Du behöver bara ladda ner den eller använda den gratis online.

I grund och botten låter denna redigerare som används och rekommenderas av proffs dig redigera dina personliga bilder och lägga till det du gillar bäst. Även för att modifiera andra saker som att fixa dina tänder, ta bort oönskade fläckar och till och med ändra din hårfärg.

Det bör nämnas att videospelseffekt eller GTA-effekt, kommer från det berömda spelet “Grand theft auto”. Vilket visar en mycket slående effekt som har använts i stor utsträckning av fans av denna produkt, vilket har gjort den mer allmänt använd av allmänheten.

För att använda effekten på dina bilder behöver du bara känna till den grundläggande redigeringsmetoden i det här programmet. Det rekommenderas starkt att du vet hur du använder verktygsfältet för att hjälpa dig med denna process.

Hur gör man en GTA-effekt i Photoshop på dina bilder?

För att komma igång måste du välja det foto du vill redigera och sedan lägga till det i programmet genom att gå till ‘Arkiv’, tryck på bilden och tryck på “Öppna”. Om fotot är väldigt stort eller om du har delar du inte gillar kan du snabbt beskära det med beskärningsrutan.

Gå nu till “Layer”, sedan “New” Ge det vad du föredrar, men för tillfället kallar vi det “Temp 1”. Du kommer att behöva trycka på ‘Control, alt, versal E’ på tangentbordet för att ta en skärmdump, gå sedan till ‘Bild’, till inställningen där vi trycker på ‘Shadows-lights’, vi ställer in den på 10% och belysning till 2 %.

Skapa ett nytt lager som heter “Temp 2”, ställ in kontrollen vi nämnde ovan, gå till “Filter” och kontrollera sedan, tryck på “Ctrl-F” för att upprepa filtret. Ändra den till “Blending Mode” genom att ställa in den på Soft Light, klicka sedan på “Filter”, hitta den som säger “Other” och välj “High Pass”, ställ in radien till 1.px. I detta ögonblick trycker du på “Control-klicka” på lager Temp 1 och använd “Control-E” för att slå samman två lager till ett. Gå till filtret “Styling”, där vi trycker på diffusion och ställer in läget “Anisotropic”.

Klicka även på redigera och transformera för att rotera 90 grader ACoch tryck sedan på “Control-F”. Upprepa samma process igen. Vid det här laget ställer du in rotationen till 180 grader, för i fokus kommer vi att välja ‘Mjuk fokus’ du måste ställa in 250% och radien till 1,5 px.

Resten av stegen måste du följa för att få Photoshop GTA-effekt på dina bilder

Just nu du måste leta efter alternativet “Filter” och minska brusetdär du ställer in intensiteten till 5, den för att tala detaljer till 0 %, den för färgbrus till 54 %, och den som säger att du fokuserar på detaljer kommer att lämna den på 0 %. Använd tangentbordet för att ta en skärmdump där du måste välja ett filter och ett filtergalleri; leta efter den som säger artistic and cut där de sätter antalet nivåer till 4, kanten till 0 och troheten till 3.

Ställ in “Blendingsläge” på mjukt ljus och placera opacitet på 56 %. Tryck på Ctrl och klicka på Temp 2 för att ha fler lager och tryck på “Control-e” för att hantera deras anslutning. Vid denna tidpunkt kommer färgerna du vill lägga till kvar, det rekommenderas att öka mättnaden för att ge mer färg till bilden.

Du kan också förklara och ändra andra aspekter För att rätta till detta kommer du att märka att ditt foto ser ut som något från själva spelet.

Relaterade Artiklar

Back to top button