Hur man skapar en GTA-effekt eller en “videospel”-effekt i Photoshop pĂ„ mina bilder

0 Shares

Utan tvekan Photoshop Àr det bÀsta fotoredigeringsalternativeteftersom det har ett stort antal effekter som gör att du kan skapa fantastiska skapelser. I den hÀr kan du leka med alla texturer och verktyg den erbjuder.

Den anvÀnds ocksÄ för redigera dina personliga bilder med en videospelseffekt som du kommer att ha vÀldigt roligt och kan dela med dina vÀnner, och det bÀsta Àr att det inte Àr svÄrt. För detta behöver du bara följa nÄgra enkla steg som gör att du kan skapa dessa fantastiska bilder.

Vad Ă€r GTA-effekten eller “videospel”-effekten?

Photoshop Àr nyckeln nÀr det kommer till redigering, det anvÀnds för att göra grundlÀggande saker till de mest avancerade, och du behöver inte vara en grafisk designer för att förstÄ och designa i Photoshop. Du behöver bara ladda ner den eller anvÀnda den gratis online.

I grund och botten lĂ„ter denna redigerare som anvĂ€nds och rekommenderas av proffs dig redigera dina personliga bilder och lĂ€gga till det du gillar bĂ€st. Även för att modifiera andra saker som att fixa dina tĂ€nder, ta bort oönskade flĂ€ckar och till och med Ă€ndra din hĂ„rfĂ€rg.

Det bör nĂ€mnas att videospelseffekt eller GTA-effekt, kommer frĂ„n det berömda spelet “Grand theft auto”. Vilket visar en mycket slĂ„ende effekt som har anvĂ€nts i stor utstrĂ€ckning av fans av denna produkt, vilket har gjort den mer allmĂ€nt anvĂ€nd av allmĂ€nheten.

För att anvÀnda effekten pÄ dina bilder behöver du bara kÀnna till den grundlÀggande redigeringsmetoden i det hÀr programmet. Det rekommenderas starkt att du vet hur du anvÀnder verktygsfÀltet för att hjÀlpa dig med denna process.

Hur gör man en GTA-effekt i Photoshop pÄ dina bilder?

För att komma igĂ„ng mĂ„ste du vĂ€lja det foto du vill redigera och sedan lĂ€gga till det i programmet genom att gĂ„ till ‘Arkiv’, tryck pĂ„ bilden och tryck pĂ„ “Öppna”. Om fotot Ă€r vĂ€ldigt stort eller om du har delar du inte gillar kan du snabbt beskĂ€ra det med beskĂ€rningsrutan.

GĂ„ nu till “Layer”, sedan “New” Ge det vad du föredrar, men för tillfĂ€llet kallar vi det “Temp 1”. Du kommer att behöva trycka pĂ„ ‘Control, alt, versal E’ pĂ„ tangentbordet för att ta en skĂ€rmdump, gĂ„ sedan till ‘Bild’, till instĂ€llningen dĂ€r vi trycker pĂ„ ‘Shadows-lights’, vi stĂ€ller in den pĂ„ 10% och belysning till 2 %.

Skapa ett nytt lager som heter “Temp 2”, stĂ€ll in kontrollen vi nĂ€mnde ovan, gĂ„ till “Filter” och kontrollera sedan, tryck pĂ„ “Ctrl-F” för att upprepa filtret. Ändra den till “Blending Mode” genom att stĂ€lla in den pĂ„ Soft Light, klicka sedan pĂ„ “Filter”, hitta den som sĂ€ger “Other” och vĂ€lj “High Pass”, stĂ€ll in radien till 1.px. I detta ögonblick trycker du pĂ„ “Control-klicka” pĂ„ lager Temp 1 och anvĂ€nd “Control-E” för att slĂ„ samman tvĂ„ lager till ett. GĂ„ till filtret “Styling”, dĂ€r vi trycker pĂ„ diffusion och stĂ€ller in lĂ€get “Anisotropic”.

Klicka Ă€ven pĂ„ redigera och transformera för att rotera 90 grader ACoch tryck sedan pĂ„ “Control-F”. Upprepa samma process igen. Vid det hĂ€r laget stĂ€ller du in rotationen till 180 grader, för i fokus kommer vi att vĂ€lja ‘Mjuk fokus’ du mĂ„ste stĂ€lla in 250% och radien till 1,5 px.

Resten av stegen mÄste du följa för att fÄ Photoshop GTA-effekt pÄ dina bilder

Just nu du mĂ„ste leta efter alternativet “Filter” och minska brusetdĂ€r du stĂ€ller in intensiteten till 5, den för att tala detaljer till 0 %, den för fĂ€rgbrus till 54 %, och den som sĂ€ger att du fokuserar pĂ„ detaljer kommer att lĂ€mna den pĂ„ 0 %. AnvĂ€nd tangentbordet för att ta en skĂ€rmdump dĂ€r du mĂ„ste vĂ€lja ett filter och ett filtergalleri; leta efter den som sĂ€ger artistic and cut dĂ€r de sĂ€tter antalet nivĂ„er till 4, kanten till 0 och troheten till 3.

StĂ€ll in “BlendingslĂ€ge” pĂ„ mjukt ljus och placera opacitet pĂ„ 56 %. Tryck pĂ„ Ctrl och klicka pĂ„ Temp 2 för att ha fler lager och tryck pĂ„ “Control-e” för att hantera deras anslutning. Vid denna tidpunkt kommer fĂ€rgerna du vill lĂ€gga till kvar, det rekommenderas att öka mĂ€ttnaden för att ge mer fĂ€rg till bilden.

Du kan ocksÄ förklara och Àndra andra aspekter För att rÀtta till detta kommer du att mÀrka att ditt foto ser ut som nÄgot frÄn sjÀlva spelet.

0 Shares