Hur man skapar eller skapar ett kontaktformulÀr i Dreamweaver

0 Shares

En webbplats Àr ett projekt som krÀver mycket arbete ocksÄ Kreativt sinnekrÀver flera steg för att slutföras framgÄngsrikt. Det Àr ett jobb som krÀver mycket uppmÀrksamhet pÄ detaljer sÄvÀl som ett kliniskt perspektiv nÀr det gÀller att lÀgga till det som behövs för att göra det mer interaktivt eller attraktivt för olika besökare, om det Àr över.

Ofta rÀcker det inte med att ha en dröm om att skapa en hemsida i huvudet utan man behöver ocksÄ ha mycket kunskap och erfarenhet i huvudet. Det Àr verkligen ett trial and error-projekt, Àven om det sÀkert kommer att ta lite lÀngre tid att göra. Dessutom bör du alltid ta hÀnsyn till positionen den kommer att ha pÄ webben, och försöka fÄ den att visas som ett av de första sökresultaten i sökmotorn.

Vanligtvis Àr det nödvÀndigt att ha en omfattande programmeringskunskaper att kunna bygga en hemsida frÄn grunden och dessutom ha tillrÀckligt med pengar för en vÀrdtjÀnst och en dator med rÀtt specifikationer för att kunna skapa det mesta av innehÄllet som kommer att lÀggas upp dÀr.

För nÀrvarande finns det flera verktyg som lÄter dig hitta ett ramverk för att bygga en webbplats, men fÄ Àr sÄ effektiva som Adobe Dreamweaver, ett program som lÄter dig skapa, anpassa och skapa vilken typ av innehÄll som helst för en webbplats. nullpunkt och klistra sedan in filen koder som krÀvs för internetkod för att se hur de blir verklighet.

KontaktformulÀr pÄ din webbplats

NÀr du har en webbplats mÄste du tÀnka lite pÄ allt som kan förÀndras beroende pÄ vilken webbplats du skapar eftersom var och en Àr dedikerad till ett specifikt Àmne och du kan se massor av idéer vad som kan göras för att komplimang sida pÄ ett bra sÀtt.

En av detaljerna som inte kan saknas i ett webbplatstillÀgg Àr filen KontaktformulÀren webbplats dÀr anvÀndaren kan fylla i olika fÀlt tillsammans med ett meddelande som vÀntar pÄ administratören eller skaparen av webbplatsen de kan kontaktas med den personen.

Det Ă€r ett mycket anvĂ€ndbart verktyg nĂ€r du behöver feedback frĂ„n olika anvĂ€ndare eller enkel kontakt för anstĂ€llning eller andra skĂ€l. Även om det finns flera sĂ€tt att göra detta, ger Dreamweaver dig de verktyg du behöver för att skapa ett kontaktformulĂ€r pĂ„ nolltid.

Skapa ett kontaktformulÀr i Dreamweaver

Eftersom Dreamweaver Àr ett verktyg som försöker förenkla hela processen med att skapa och anpassa en webbplats med element som tabeller, gÄr det vÀldigt snabbt att skapa ett kontaktformulÀr för din webbplats.

För att kunna skapa dem behöver du bara öppna dem Dreamweaver pĂ„ din dator och skapa en ny HTML-fil. Nu mĂ„ste du gĂ„ till menyn ‘Införa’, dĂ€r du klickar ‘Form’ och sedan i ‘Textruta“.

Nu kommer du att se ett tomt fĂ€lt öppnas pĂ„ din skĂ€rm som du behöver anpassa genom att tagga det som du behöver i formulĂ€ret som anvĂ€ndarnamn eller annan anvĂ€ndbar information innan du trycker pĂ„ ‘Enter’-tangenten för att visa ett annat formulĂ€r.

Du mĂ„ste anvĂ€nda verktygen pĂ„ skĂ€rmen för att göra rĂ€tt Ă€ndring för varje fĂ€lt, med hĂ€nsyn till vad vi behöver frĂ„n var och en, inte glömma att vĂ€lja allt i HTML. Sedan kan du skapa en “Skicka”-knapp genom att Ă„terigen skriva in kommandot “Infoga” du har i verktygsfĂ€ltet, sedan “FormulĂ€r” och slutligen “Knapp”, gör vad du vill.

Spara slutligen den nya filen, kopiera filen HTML-kod hittas i programmet och klistra in det i din webbplatss programmeringskod för att se hur det nya kontaktformulÀret kommer att se ut pÄ din webbplats.

0 Shares