Hur man skapar eller skapar ett elektroniskt nyhetsbrev i Microsoft Office Publisher (exempel)

0 Shares

SÀttet som information kommuniceras till andra mÀnniskor har förÀndrats med den tekniska tidsÄldern. Genom att anvÀnda de olika verktyg som tekniken ger dig kommer du att fÄ en sÄdan möjlighet ge, med fullstÀndig brÄdska, all slags information till en person eller grupp av mÀnniskor. FrÄn ett enkelt meddelande till att skapa ett elektroniskt nyhetsbrev med Microsoft Publisher.

Smartphone-applikationer som Àr specialiserade pÄ snabbmeddelanden och andra typer av program hjÀlper dig att skapa mallar som gör din kommunikation mer elegant och effektiv.

Microsoft Publisher

Sedan den officiella lanseringen 1991 har Publisher intagit en plats bland datorutskriftsprogram, inte bara som basprogram, tack vare dess funktioner och verktyg.

Projekt, kataloger, inbjudningar, broschyrer, Du kan skapa affischer och mÄnga andra saker tack vare alla funktioner i detta program som gör det lÀttare för dig att slutföra dina designuppgifter.

Var vill du ha

Att vara en del av ett av paketen den mest anvĂ€nda kontorsprogramvaran i vĂ€rldenUtgivaren, liksom resten av Microsoft Office-program, Ă€r kompatibel med en mĂ€ngd olika kontorsprogram som lĂ„ter dig enkelt konvertera en PUB-fil till PPT (PowerPoint). Även mellan olika typer av operativsystem.

SÄledes kommer det att vara möjligt att skapa en projektstruktur frÄn vilken dator som helst, oavsett vilket operativsystem som anvÀnds. PÄ samma sÀtt har dessa program en webbversion.

Vad vill du göra?

NÀr Publisher Àr installerat pÄ din dator kommer du att se ett antal projekt som du kan starta med dess grÀnssnitt: visitkort, diplom, banderoller, skyltar, meritförteckningar, broschyrer, etiketter, meddelanden och nyhetsbrev. Absolut frÄn allt att dela med vÀnner och familj.

Designa ditt nyhetsbrev med Microsoft Publisher

Nyhetsbrev Àr ett bra alternativ till förmedla viktig information till en stor grupp mÀnniskoroavsett vilken information den innehÄller: hÀlsa, dator, reklam.

De har tillrÀckligt med utrymme för att infoga alla typer av element, inte bara text utan ocksÄ grafik. Med Publisher kommer du att kunna lÀgga till olika element i ditt elektroniska nyhetsbrev för att dela det via e-post eller annan kommunikationskanal.

FĂ„ ut det mesta av dina projekt med Publisher

Processen att skapa ett elektroniskt nyhetsbrev genom Publisher Àr ganska enkel. Det Àr dock ingen hemlighet att förlaget, som nÀmnts ovan, detta Àr ett mycket grundlÀggande programKunskapen om hur man anvÀnder denna programvara Àr vanligtvis begrÀnsad.

Om du inte Àr bekant med det hÀr programmet, oroa dig inte. I den hÀr artikeln hittar du all information du behöver för att organisera ett elektroniskt nyhetsbrev med hjÀlp av Microsoft Publisher-verktyg.

Första stegen

Sedan kommer du att visualisera steg för steg som gör att du kan nÄ ditt mÄl designa ett elektroniskt nyhetsbrev tack vare denna fantastiska programvara. VÄgar du prova?

  • Logga in pĂ„ Microsoft Publisher.
  • BlĂ€ddra igenom de olika alternativen som programmet erbjuder tills du hittar alternativet “Nyhetsbrev”.
  • De tillgĂ€ngliga mallarna kommer att visas omedelbart.

Du bestÀmmer stilen pÄ din mall

Gillar du inte en del av originaldesignen? Oroa dig inte! Mallarna Àr helt anpassningsbara och du kan redigera deras komponenter i fönstret som visas till höger pÄ skÀrmen.

  • I avsnittet “FĂ€rgkombination” kommer du att kunna vĂ€lja exakt de fĂ€rger som kommer att ingĂ„ i ditt nyhetsbrevsdesign.
  • Om du föredrar andra typer av fĂ€rger kan du Ă€ven justera fĂ€rgtonen genom att blĂ€ddra igenom alla alternativ och klicka pĂ„ “Skapa ny”.
  • Du kan ocksĂ„ vĂ€lja det typsnitt som bĂ€st passar dina behov och den design du vill skapa.
  • Slutligen, med funktionen “Företagsinformation” kan du lĂ€gga till detaljer som företagets logotyp eller brevpapper, adress, telefonnummer och mer.
  • Klicka pĂ„ “Skapa” och fortsĂ€tt för att slutföra projektet.

Som ett extra tips kan du lÀgga till en Ànnu mer personlig touch genom att skapa och infoga en vattenstÀmpel i din PUB-fil.

Vad vÀntar du pÄ att komma igÄng med?

Med dessa enkla instruktioner Àr du redo att redigera de olika delarna som utgör ditt nyhetsbrev för att anpassa det till den information du vill lÀmna, och efter att du har sparat kan du tillhandahÄlla ett elektroniskt nyhetsbrev via den kanal du vÀljer. VarsÄgod och skapa ditt eget elektroniska nyhetsbrev i Publisher!

0 Shares