Hur man skapar eller skapar en hemlig tavla pÄ Pinterest Hur anvÀnds de och vad Àr de till för?

0 Shares

Pinterest Àr en plattform designad för publicera eller lagra bilder intressen. Den lanserades 2010, och hittills imponerar den pÄ oss med sin fantastiska förmÄga att föra mÀnniskor samman, som de mest populÀra sociala nÀtverken gör idag.

Denna plattform lÄter dem gÄ med anvÀndare med liknande intressenPinterest kan skapa en miljö dÀr mÄnga ansluter sig med samma likes, sÄ att bilder kan delas via vÀlkÀnda anslagstavlor. Om du vill veta mer om dem, lÀs vidare.

Hur skapar eller skapar jag en hemlig Pinterest-tavla?

Innan du förklarar processen för att skapa eller skapa en hemlig tavla pÄ Pinterest Àr det bra att veta vad plattformen handlar om ocksÄ vad Àr en array.

Pinterest anses vara ett annat socialt nÀtverk dÀr du kan skapa ett konto och komma igÄng ladda upp innehÄll och umgÄs. Gilla Facebook och Instagram, pÄ denna plattform kan du ladda upp bilder och dela dem med alla som kan se dem.

Fil foton och bilder delas PĂ„ ett mycket enkelt sĂ€tt Ă€r en av Pinterests ‘boards’ gjord för att inkluderas dĂ€r, vilket gör att andra anvĂ€ndare med samma intressen som dina, eller Ă„tminstone med intressen relaterade till de som finns i nĂ€mnda bilder, kan se och till och med kommentera dem.

SÀttet Pinterest fungerar Àr ibland besvÀrligt eftersom det Àr lite förvirrande om vi Àr vana vid att anvÀnda det Instagram eller Facebook. Det Àr dock inte nÄgot frÄn en annan vÀrld, och det har inte heller nÄgon nÀra vetenskap bakom sig som förtjÀnar att utforskas som en app.

Nu skapas instrumentpaneler i profiler. Det finns ett alternativ som specificerar “Skapa en tavla” och börja ladda upp bilder till den; sĂ„ lĂ€tt som det.

Men om vi vill skapa eller göra en Pinterest-tavla i hemlighet mĂ„ste vi gĂ„ redigera symbol i det nedre hörnet av tavlanoch vĂ€lj dĂ€r alternativet “gör det hemligt”. DĂ€r kan du redan avgöra vem som ser det och inte, förutom att anvĂ€nda det som du vill.

Hur anvÀnds hemliga Pinterest-brÀdor?

Innan du förklarar hur du anvÀnder Pinterest-tavlorVi kommer ocksÄ att ta tillfÀllet i akt att lÄta dig veta hur du kan ladda ner den till din mobila enhet för en roligare upplevelse.

Du behöver bara komma Ät telefonens butik, som kan vara Android eller iOS, och du kommer bara att leta efter Pinterest i dem. Dessa butiker Àr App Store eller Play Storeoch du hittar en app i varje genom att bara skriva in den.

Om du har en mobiltelefon eller en mobiltelefon med ett annat operativsystem, oroa dig inte, du kanske har en app i lagra din telefonmen om inte, ladda bara ner nÄgon av dessa butiker till din önskade mobiltelefon, oavsett mÀrke.

Om du vill anvÀnda en Pinterest-tavla i hemlighet, tryck bara pÄ lÀgga till ett foto eller en bild som om det Àr en offentlig plakett och sÀtt vad du vill pÄ den, eller övervÀg att behÄlla den.

Vad Àr hemliga Pinterest-tavlor till för?

Att anvÀnda plankor i Pteresa Àr vÀldigt enkelt; kom ihÄg att detta Àr ett verktyg som fungerar som bas för publicera eller lagra bilder. NÀr det gÀller dolda brÀdor Àr det att hÄlla hemligheten med bilder eller visuell information som du vill att ingen annan eller Ätminstone nÄgon okÀnd ska komma in pÄ.

Du kan Àven ladda ner Pinterest-appen pÄ din Windows-dator, förutom att du kan ladda ner den frÄn en fil mobiltelefon.

Varför finns det hemliga anslagstavlor pÄ Pinterest Àr en mycket viktig frÄga, och Ànnu mer om det Àr en plattform som anses vara socialt nÀtverk i mÄnga avseenden.

Men anledningen till att dessa brÀdor finns ligger i varje anvÀndares personlighetnÄgot som Pinterest och dess administratörer anser mycket vÀl. Det kan finnas tillfÀllen dÄ du vill lÀgga upp ditt innehÄll eller spara information.

I det senare fallet tillÄter Pinterest anvÀndare som vill spara sin information att göra det med det hÀr verktyget. Det kan finnas tillfÀllen dÄ de behÄller personliga, intima bilder eller helt enkelt bilder som har unikt vÀrde.

0 Shares