Hur man skapar eller skapar en Facebook-chattgrupp på en dator

0 Shares

En av applikationerna som gör att vi kan utföra olika aktiviteter för att kunna kommunicera effektivt med våra kontakter är Facebook. Det verkar alltid vara inne Skåpbilskapar mycket innovativa lösningar för sina miljontals följare runt om i världen.

En av dem är möjligheten att chatta med en grupp vänner samtidigt. Av denna anledning kommer vi att visa dig hur man skapar eller skapar en Facebook-chattgrupp på en dator.

Att skapa den här chattgruppen är mycket användbart för att skapa en miljö där användare känner att de träffar alla som har en tid som du inte träffar. Det är som ett fjärrmöte, samma som det som händer i en gruppchatt på WhatsApp. Här visar vi hur enkelt det är skapa eller skapa en Facebook-chattgrupp på din dator.

Kom ihåg att du inte bara kan chatta och skicka meddelanden till dina vänner via denna gruppchatt, utan även skicka foton, animationer, videor och mer. Och de kommer alla att få samma innehåll som du lägger upp i gruppen. I de följande raderna kommer vi att förklara för dig att du måste gjort för att skapa en facebook-chattgrupp på datorn.

Hur man skapar eller skapar en Facebook-chattgrupp på en dator

Nedan förklarar vi stegen du behöver följa för att skapa eller skapa en Facebook-chattgrupp på din dator. Det första du bör göra är att gå till Googles sökmotor och ange adressen på Facebook. Sedan lägger du in dina uppgifter så att du kan logga in på ditt konto och gå in.

När du är i din Facebook sida, måste du gå till det övre vänstra hörnet där det finns en blå stapel och där några ikoner visas. I slutet av denna stapel hittar du en pil, du har ett klipp på den. När du gör det kommer en meny att dyka upp med flera alternativ och du kan se alternativet Skapa grupp där.

Du måste göra ett klipp i det här alternativet och när du gör det visas ett nytt fönster som heter Skapa en ny grupp. Här kommer du att se några aspekter som du behöver slutföra för att skapa en chattgrupp. Först måste du lägga till ett namn i gruppen, för det andra, fyll i alternativet Lägg till personer, här ska du ange kontaktens namn eller e-postadress.

Inställningar för Facebook-chattgrupp

Dessa personer kommer att få en inbjudan att gå med i din grupp, du hittar alternativet Välj integritet nedan. Som standard kommer den stängda gruppen alltid att visas, men du kan ändra den om du vill. För att göra detta, gå till höger om det här alternativet och du hittar en pil som pekar nedåt.

Du skapar ett klipp på den här ikonen och flera alternativ kommer att visas bland dem Offentlig grupp och hemlig grupp, men vi måste rekommendera att du väljer alternativet som är tillgängligt som standard, vilket är Sluten grupp. På så sätt hindrar du andra från att gå med utan din tillåtelse. Därefter måste den kontakt som vill vara med i gruppen be om lov.

Slutför nu att skapa eller skapa en grupp Chatta på Facebook På datorn skapar vi klippet under Skapa. Då visas ett fönster med namnet Marknadsför din blogg eller ditt företag. Och det kommer att be dig välja en ikon. Du måste välja en av dina inställningar och klicka sedan på OK.

Nu dyker ett annat fönster upp där det ber dig att ladda upp ett foto, du skapar ett klipp i det här alternativet och det tar dig till din dator för att hitta fotot. Efter att ha valt, klicka på Öppna, vänta några sekunder för att den ska laddas. När bilden dyker upp behöver du bara göra ett klipp i alternativet spara ändringar.

Och det är så lätt att göra har skapat en Facebook-chattgrupp på datorninom några minuter, och varje gång du publicerar kommer alla gruppmedlemmar att få det.

0 Shares