Hur man skapar eller lägger till berättelser på Snapchat för Android på det mycket enkla sättet

Snapchat är ett välkänt socialt nätverk som har vunnit stor popularitet bland Android-användare de senaste sju åren, men som för närvarande inte är lika uppdaterat som det brukade vara. Det finns dock fortfarande ett betydande antal användare som använder appen konstant.

Idag upprätthålls den tack vare dess mångfald filter som kan användas på Snapchatoch det drar hela tiden ut den här plattformen. Filter som är roliga och originella för ett fåtal användare och av denna anledning finns den här appen fortfarande kvar eftersom du till och med kan återställa filter på Snapchat.

För närvarande, även om Snapchat innehåller totalt 382 miljoner användaremånga av dem vet inte hur man gör det olika uppgifter i applikationensom att skicka privata textmeddelanden eller lägga till historik. Anledning till varför den här artikeln förklarar hur man gör detta i en app.

Hur fungerar Snapchat?

Snapchat fungerar på samma sätt som vilken meddelandeapp som helst, men med betoningen på att den mest innehåller meddelanden foton och videor; om avsändaren använder en tidsgräns det begränsar mottagaren att se det.

Detta innebär att när mottagaren öppnar meddelandet kommer den automatiskt att börja räkna ned den tid som avsändaren använt, och när denna räkning är klar kommer meddelandet automatiskt att raderas. Förhindrar den mottagande användaren från att spara bilden.

Dessutom har applikationen en sektion med vilken vi kan utföra olika aktiviteter fotoredigeringaroch vi kan till och med dela den här bilden offentligt. Detta är genom en resurs som kallas berättelser.

Vilka är berättelserna?

Berättelser är små utrymmen som vi kan se på sociala nätverk som Facebook, WhatsApp, Instagram och Snapchat. Där dina användare kan göra det dela alla typer av innehåll (foton, bilder etc.) med de personer du lagt till på ett sådant sätt att du inte behöver dela dem individuellt.

Även om vad de kan lägga upp är olika på varje sociala nätverkssajt, fungerar det likadant när en person lägger upp något innehåll på sin webbplats. historia. Systemet ser automatiskt till att nämnda innehåll visas i historiklistan för att vara synligt för tillagda användare.

Var kom dessa berättelser ifrån?

Stories är en trend som har anammats av alla sociala nätverk idag, men började på Snapchatsom presenterade början av trenden 2013 och lyckligtvis genererade bra resultat när det gäller popularitet och tillväxt av det totala antalet användare av applikationen.

Berättelsen hade en sådan inverkan att Instagram 2016 även erbjöd detta verktyg på sin plattform, även om det inte stannar där. Facebook och WhatsApp föreslog en trend 2017 med i stort sett samma system.

Hur man enkelt skapar eller lägger till Snapchat-berättelser på Android?

Processen att lägga till Snapchat-berättelser är väldigt enkel, vi måste gå in i appen först och sedan när vi är där ventrikulär sektion Vi kan trycka för att ta ett foto eller hålla nere knappen för att ta en video, det spelar ingen roll om vi lägger till filter till snappet taget.

Nästa vi ställer in timernvilket kommer att ändra hur lång tid en Snap kommer att visas på din skärm innan du går vidare till nästa. Klicka sedan på knappen historia som kommer att visas längst ner på skärmen i form av en kvadrat och ett plustecken (+) i det övre högra hörnet.

Välj sedan knappen Lägg tillsom kommer att visa oss en ny meny med alternativ lägg till en Snap till din berättelse eller att offentlig historia som du valde innan, vi väljer alternativet för våra preferenser och ger SkickaTack vare detta kommer plattformen att publicera historien.

Tack vare denna process kommer alla användare som läggs till i din vänlista att ha tillgång att se de berättelser du har laddat upp, nu behöver du bara veta vad du ska publicera på webben.

Relaterade Artiklar

Back to top button