Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man skapar eller har två Nintendo-konton för att spela Mario Kart Tour

Mario Kart Tour är ett spel utvecklat av Nintendo, DeNA och Nintendo Entertainment Analysis and Development; är en anpassning för mobiltelefoner med Android och iOS, från Mario Kart-sagan som började med SNES. Ta reda på här hur du skapar eller har 2 Nintendo-konton för att spela Mario Kart Tour.

Den publicerades den 25 september 2019; Du kan spela det från webbplatsen eller genom att ladda ner appen från Google Play eller Apple App Store. Behåller all essens och spelbarhet från tidigare versioner; garanterar kul för vuxna och barn.

Vad handlar Mario Kart Tour Nintendo om?

Det är ett kartlopp där olika Mario Bros-karaktärer tävlar; spring genom spår som innehåller fällor, undvik andra spelares krafter och använd din för att köra om andra.

Svårighet Det klassificeras efter förskjutning (50cc, 100cc, 150cc och 200cc). Spåren är grupperade efter koppar (totalt 16 spår med 4 spår vardera); eftersom Mario Kart Tour har spår från alla tidigare versioner, förutom sina egna.

Mario Kart Tour samla Mario Bros.-karaktäreroch även från andra spel som Donkey Kong; över 100 totalt; alla med olika utseende och krafter. Karaktärer låses upp när du går igenom spelet, och andra kan köpas i butiken.

Vad bör jag veta innan jag spelar Nintendos Mario Kart Tour?

Spelet liknar alla karaktärer; dessa klassificeras efter sällsynthet. Ju sällsyntare en karaktär vi får, desto bättre poäng och belöningar får vi genom att leka med dem.

Det finns 3 sällsynthetsnivåer: Vanlig (grå), singel (senap) och megasekulär (lila). Varje karaktär har färdigheter som de behärskar bättre än andra; som Fire Flower, Triple Green Shell, Mushroom Cannon, bland andra.

Lär dig alla färdigheter och karaktärerför att hitta en som passar din spelstil. Erfarenheten som du får när du spelar kommer att hjälpa dig att delta i konkurrenskraftiga ligor och i 34 olika säsongscuper.

Fil drycker och säsongsbetonad resa ger bättre belöningar; det finns 2 till 3 årstider varje månad. De är inspirerade av teman för helgdagar eller platser som Halloween, nyårsafton, New York, Paris och många fler.

Hur skapar eller har jag 2 Nintendo-konton för att spela Mario Kart Tour?

För att spela Mario Kart Tour behöver vi 2 saker, en internetanslutning och ett Nintendo-konto. Att skapa dessa konton är väldigt enkelt och det är möjligt från nivån på din webbplats eller mobilapplikation.

Av någon anledning kanske du behöver skapa eller ha 2 Nintendo-konton för att spela Mario Kart Tour; det är möjligt eftersom spelet ger dig 2 olika alternativ för att skapa konto från Nintendo. Efter att ha skapat ett konto kommer du att kunna spela på din fritid; Du kan till och med spegla skärmen på din Android-mobil till en Smart TV.

Du kan skapa ett konto genom att länka din e-post till deras webbplats; Via formuläret som dyker upp när du trycker på den röda knappen som säger “Jag har inte ett Nintendo-konto (klicka här för att skapa ett)”.

Fil Ett annat sätt är med dina sociala nätverk (Facebook, Twitter eller Google). Men du måste göra det i appen genom att trycka på den gula knappen “Skapa Nintendo-konto”; där anger du ditt födelsedatum och trycker på “Skicka”.

I nästa avsnitt kommer de att fråga dig om din e-postadress; men alternativt kan du trycka på den blå knappen med din sociala nätverkslogotyp som säger “Om du använder några av dessa tjänster blir det ännu lättare att skapa ett Nintendo-konto”. Men var alltid försiktig så att telefonen inte blir varm när du spelar spel.

Det finns inga fler ursäkter för att inte gå med för Mario Kart Tour; Dela denna information med dina kontakter så att de kan vara med och ha det trevligt. Uppenbarligen försöker skapa ett konto med Discord från en Android-mobiltelefon; att hålla kontakten medan du tävlar.