Hur man skapar banners för mina sociala onlinenÀtverk gratis med PicMonkey (exempel)

0 Shares

NÀr du börjar blogga, vare sig det Àr med Blogger eller Wix, bland andra plattformar, Àr det viktigt att ha alla verktyg till hands. UtifrÄn detta Àr det viktigt att ge ditt webbutrymme en identitet. Detta kan göras genom att lÀgga till bilder, banners, musik och till och med annonser. Fil banderoller Det Àr mycket viktiga element som vi mÄste ge den vikt de förtjÀnar.

I dem kan vi placera oÀndliga meddelanden, information, foton och till och med annonsera om vissa varumÀrken i sociala nÀtverk, YouTube-videor eller personer som stödjer oss i detta förslag

Men för mÄnga mÀnniskor Àr denna uppgift komplicerad eftersom de tror att det bÀsta sÀttet att göra det Àr att anvÀnda Photoshop. Men det Àr inte sÄ. Du kan hitta olika plattformar pÄ webben som kan hjÀlpa till med denna uppgift, oavsett vad och hur.

För denna och mÄnga andra funktioner Picmonkey Àr den perfekta appen för dig. Detta verktyg webben Àr baserad pÄ en helt gratis online fotoredigerare, Àven om vissa funktioner bara kan hittas om du betalar för medlemskapet.

DÀremot kan du hitta mÄnga verktyg i gratisversionen för att du ska kÀnna dig som ett proffs inom redigering. Med det hÀr verktyget kan du skapa flera banners eller flera rubriker för din blogg med olika bilder och specialeffekter.

Vilka andra sÀtt kan jag anvÀnda den hÀr plattformen?

  • Du kan skapa olika collage och montage av bilder att visa för uppdrag, vĂ€ggmĂ„lningar, tĂ€cker och olika jobb.
  • HĂ€r kan du ocksĂ„ skapa originaldesigner för banners, affischer och till och med infografik.
  • Även hĂ€r kan du lĂ€ra dig olika grundtekniker för retuschera olika foton.

Hur man skapar en banner med PicMonkey

För att komma igÄng mÄste du vÀlja var din banner ska placeras. Det Àr ocksÄ viktigt att kÀnna till nÄgra av dess mÄtt för att inte göra misstag och inte göra det fel. Efter att ha fÄtt den hÀr informationen mÄste du gÄ till PicMonkeys officiella webbplats och ange din profil.

Om du inte har ett konto hos denna sida rekommenderar vi att du öppnar det sÄ snart som möjligt, det kommer att vara en mycket anvÀndbar resurs i lÀngden. Sedan behöver du skapa duken du vill mÄla pÄ eller skapa din banner.

För att fortsĂ€tta med den hĂ€r uppgiften mĂ„ste du gĂ„ till knappen “Skapa ett kollage”. DĂ€r kommer du att se att ett nytt fönster öppnas dĂ€r du behöver Tryck systemsymbol. Det Ă€r i det hĂ€r avsnittet som du kan sĂ€tta mĂ„tten pĂ„ vĂ„r banner. Efter att ha angett denna information, klicka pĂ„ hĂ€nglĂ„set för att stĂ€lla in dessa mĂ„tt.

NĂ€r vi har allt om vĂ„rt dukkommer vi att gĂ„ till att klicka pĂ„ knappen “Skriv ner”. DĂ€r kommer vi att namnge den och spara den. Det Ă€r hĂ€r det roliga börjar.

För att göra detta fortsĂ€tter vi med att öppna PicMonkey-sidan igen och navigera till avsnittet “Redigera Foto”. DĂ€r kommer sidan att be oss vĂ€lja det foto vi vill ha Redigeravilket i vĂ„rt fall blir den duk som vi skrev ner tidigare.

Genom att placera oss i menyn till vÀnster kan vi börja dra olika geometriska former, förutom texter och ikoner, för vilka vi behöver Àndra fÀrg och storlek osv.

I redigeringssektionen ser du att det finns flera funktioner som har en krona ovanpÄ vilket betyder att det Àr betalprogram som om du inte betalar sÄ kommer vi inte att kunna anvÀnda dem.

NĂ€r du har slutfört bannern mĂ„ste du gĂ„ till knappen “Skriv ner“Och det kommer att sparas automatiskt pĂ„ ditt skrivbord.

Och redo. Med alla dessa steg och superenkla instruktioner har du inga problem att skapa och ladda upp din banner till din favoritwebbplats.

0 Shares