Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man skapar automatiska svar i Messenger för min Facebook-sida (exempel)

Du vet säkert redan att du kan ge automatiska svar i Facebook Messenger, men du undrade Hur skapar jag automatiska svar i Messenger på min Facebook-sida? Om du kände dig identifierad, fortsätt att läsa det här inlägget för allt du behöver veta.

Som vi vet är Facebook ett av de mest populära sociala nätverken för tillfället och det kommer hela tiden med alternativ för att förbättra användarupplevelsen. Ett av dessa alternativ är automatiska svarvilket är extremt fördelaktigt eftersom vi inte alltid kan ge ett svar just nu.

Därför, med automatiska svar aktiva, kan du lägga till ett meddelande som ber folk att skriva till dem senare. Så vänta inte längre och fortsätt läsa för att ta reda på hur du kan aktivera dessa svar i Messenger på din Facebook.

Vilka är de automatiska svaren som jag kan skapa i Messenger från min Facebook-sida?

I början, när sociala nätverk började dyka upp, var det enda sättet att hålla kontakten med dem via en dator. Men hur vet vi tack vare tekniken att det redan är möjligt att vi kan komma åt dem från våra mobiltelefoner eller från vilken enhet som helst.

Så mycket framsteg har gjorts att Facebook tillåter oss att göra det skapa och konfigurera automatiska svar i Messenger för din fanpage, vilket är ett riktigt stort plus. Därför kommer vi nedan att visa dig vilka automatiska svar du kan skapa på Facebook:

  • Du kan skicka omedelbara svar till alla som postar ett meddelande på din webbplats, oavsett om du är online eller inte. De är mycket viktiga eftersom de kommer att låta dem som skriver till dig veta att du kommer att svara på dem snart, och du kan också anpassa meddelandet.
  • Du kan också informera folk när du inte har tillgång till din dator eller mobiltelefon kommer dessa svar att skickas när din status är borta. På samma sätt kan du lämna svaret som Facebook redan kommer med, eller om du vill kan du ändra det.

Även om du vill så kan du planera ditt schema lägg din status frånvarande så att du kan vara mer lugn.

  • Ett annat svar du kan skicka är att visa en hälsning i Messenger första gången någon sms:ar dig. Som i de tidigare fallen kan du lämna autosvaret som Facebook tillhandahåller som standard, eller så kan du lägga till din egen personliga touch.

Som du kommer att se har du tre svarsalternativ på din Facebook-sida som gör ditt jobb enklare. Nu, för att veta hur man skapar dem, läs nästa avsnitt.

Steg för att skapa automatiska svar på Facebook-sidan

Vet redan automatiska svar du kan skapa på facebook och vad var och en av dem är, det är dags att aktivera dem, följ dessa steg för att göra det:

  • Besök din Facebook-sida som vanligt.
  • Väl inne måste du klicka på “Inställningar”.
  • Välj sedan “Meddelanden” till vänster på skärmen.
  • Flera alternativ kommer att visas och du måste klicka “Svarsassistent”.
  • På så sätt hittar du de tre automatiska svaren vi nämnde tidigare och du måste aktivera var och en av dem genom att välja “Ja”.
  • Om du vill anpassa svaren, välj “Ändra” i vart och ett av dem. Ett fönster kommer upp med svaret de kommer med från databasen, du raderar det och där måste du skriva ett nytt meddelande som du vill skicka.
  • När du har skrivit ditt meddelande väljer du “Håll” och redo.

Genom att följa dessa steg får du en skapad och personlig något av de automatiska svaren som skriver till dig kommer att få. Den goda nyheten är att dessa svar alltid kommer att skickas oavsett datum och tidpunkt då meddelandet togs emot.

Viktigast av allt, om du väntar på ett brådskande meddelande, men inte har tillgång till ditt konto för tillfället, kan du vara lugn. Tja, tack vare dessa svar kommer personen som skriver dig att veta att du inte är tillgänglig och att du kommer att skriva senare.

Så om du kan skapa automatiska svar i Messenger på din Facebook-sida. Du kan också schemalägga dina Facebook-inlägg.